Skip to content

13 bästa Thanksgiving bakgrundsbilder

10 de augusti de 2021
girl with computer during fall 495908462 59834d84845b3400119d374c

Vad ska du ändra bakgrunden på din dator eller telefon för att matcha säsongen? Här är vår lista över de bästa Thanksgiving -tapeterna från de bästa gratis tapetplatserna. Du kan hitta bakgrundsteman för varje säsong, inklusive gratis höstbakgrunder och Halloween -tapeter.

Apple Harvest Pie från WallpaperStock

Denna smakrika Thanksgiving-tapet visar en äppelpaj och äpplen redo att ätas efter kalkonen. Du kan ladda ner denna gratis Thanksgiving tapet i flera storlekar för din normala, widescreen eller HD -skärm.

Salt and Peppers Thanksgiving av Hannabearr

Salt och Peppers Thanksgiving tapet

Salt klädd som en kalkon och Peppar utklädd som pumpa paj. Hur gulligt är det inte? Denna Thanksgiving tapet är endast tillgänglig för nedladdning i en storlek. Ändå kan den enkelt ändras i ett gratis grafikprogram online.

Thanksgiving Turkey Wallpaper av BrowCo

Thanksgiving Turkiet gratis tapeter

Denna Thanksgiving -tapet har en kalkon tillsammans med några vackra höstträd med orange, gul, röd och grön färg. Den är tillgänglig för nedladdning i endast en storlek: 1600 x 1200.

Thanksgiving Day av WallpaperStock

Thanksgiving Day gratis tapeter

En samling kalebasser och majs pryder gårdsbordet i denna Thanksgiving -tapet. Ladda ner denna gratis Thanksgiving -tapet för din normala, widescreen- eller HD -datorskärm.

Thanksgiving Pumpkins av Desktop Nexus

Thanksgiving Pumpkins gratis tapeter

Några färgglada pumpor, ekollon och höstlöv pryder mittpunkten på Thanksgiving -bordet i denna tapet. Bäst av allt, det krymper eller expanderar automatiskt för att passa din bakgrund.

Happy Thanksgiving av Desktop Nexus

Happy Thanksgiving tapet

Denna härliga scen inkluderar höstlöv, apelsinpumpor, guldfält och ett mysigt hem som är centrum för denna Thanksgiving -tapet. Du kan ladda ner denna gratis Thanksgiving tapet för din widescreen datorskärm.

Familj Thanksgiving Wallpaper från Alpha Coders

Familj Thanksgiving gratis tapeter

Om du behöver lätta stämningen i rummet denna Thanksgiving, låt din datorskärm visa upp denna perfekt fångade illustration av en familj Thanksgiving måltid. Det finns flera upplösningar du kan välja mellan manuellt, och du kan ange en storlek för att få en anpassad tapet.

Thanksgiving av Desktop Nexus

Happy Thanksgiving gratis tapeter

En gyllene solros sätter scenen för denna glada Thanksgiving tapet. Du kan ladda ner denna gratis tapet för att passa vanliga datorskärmar. Det ändrar storlek på din bildskärm när du öppnar nedladdningssidan.

The First Thanksgiving av WallpaperStock

Den första Thanksgiving tapeten

Denna tapet är en målning av den första Thanksgiving, där pilgrimerna och indianerna delade sin första måltid tillsammans. Du kan ladda ner denna gratis Thanksgiving -tapet i vanliga, breda och HD -upplösningar för din dator, surfplatta, mobiltelefon eller sociala medier.

Indisk majs från WallpaperStock

Majs tacksägelse tapet

Tre öron av indisk majs och några pinjor är i fokus för denna Thanksgiving -tapet som firar skörden. Denna gratis tapet kan laddas ner i vanliga, breda och HD -upplösningar för din dator eller surfplatta samt bakgrundsbild för din telefon eller sociala medier.

Glad tacksägelse från Desktop Nexus

Happy Thanksgiving tapet

Här är en annan Thanksgiving -tapet från Desktop Nexus, den här med några höstlöv, pumpor och grönsaker med titeln ”Happy Thanksgiving”. Denna Thanksgiving -bakgrundsbild anpassas automatiskt till skärmen du öppnar den på, så du behöver inte oroa dig för att veta vilken upplösning du ska välja på nedladdningssidan.

Fågelskrämma av Hip Wallpaper

Fågelskrämma Thanksgiving tapet

Denna Thanksgiving -tapet fokuserar på en rolig bild av ett gäng fågelskrämmor som är så söta att du vet att de inte kommer att göra ett bra jobb med att skrämma bort de kråkorna. Du kan ladda ner denna Thanksgiving -tapet i 1440 x 900 eller 1366 x 768 för stationära datorer.

Thanksgiving Open Background Wallpaper från HipWallpaper

Öppen bakgrund gratis Thanksgiving tapet

Om du gillar att se dina skrivbordsikoner även med en tapet installerad, kommer du att tycka om denna Thanksgiving -bakgrund som är öppen i mitten och har löv som omger din skärm och pumpor längst ner. Denna tapet för Thanksgiving finns i sin ursprungliga 1031 x 768 upplösning.