Saltar al contenido

5 sportappar du behöver för Apple Watch

16 de julio de 2021
GettyImages 478609990 565c87d53df78c6ddf62b052

Apple Watch är ett utmärkt sätt att hålla koll på sport. Använd den för att ge aktuell information om spelare, affärer och poäng. Är du inte säker på vilken sportapp du ska ladda ner först? Här är några av de bästa.

ESPN: Live Sports and Scores

Om du bara har en app för att spåra sport, gör den till ESPN: Live Sports and Scores-appen. Appen ger poäng, höjdpunkter, direktuppspelningar av stora spel och snabb åtkomst till ESPN-radio och podcasts. Du kan spåra dina favoritlag och få push-aviseringar med viktiga nyheter, poäng och information. Appen stöder för närvarande collegebasket, collegefotboll, MLB, NFL och NBA-lag.

MLB på Bat

MLB at Bat är ett måste för baseballnördar. Appen erbjuder livescore, spelarkort, pitchspårning och liganyheter. Med Apple Watch-appen kan du spåra resultat för enskilda spel eller kolla upp ligatabellen. Anpassa appen för att ha ditt favoritlag och njut av nyheter, scheman och statistik för varje spelare.

Yahoo Fantasy-fotboll

Yahoo Fantasy Football-appen låter dig hålla koll på dina fantasy-lag, få aviseringar i realtid och göra viktiga justeringar när du är på språng. Med Fantasy Messenger kan du trash-talk-vänner i din liga genom text- och gif-meddelanden. Du kan också hantera din lista, utkast var som helst, få omedelbara uppdateringar och få analys från Yahoo Fantasy-experter.

StubHub: Mobila evenemangsbiljetter

Med StubHub-appen kan du köpa biljetter till utsålda sportevenemang. Om biljetter är för dyra kan du ställa in en varning för att meddela dig när priserna sjunker under ett inställt värde. När speldagen anländer kan du använda appen själv som din entrébiljett. Med StubHub kan du ibland hitta biljetter som är billigare än i kassan – för att inte tala säkrare än de som köpts från scalpers.

theScore: Sports News & Scores

När du vill veta poängen just nu, erbjuderScore-appen uppdateringar i realtid tillsammans med nyhetsvarningar, statistik i spelet, video och socialt innehåll för dina favoritspelare och lag. Appen stöder en mängd olika sportliga ligor och evenemang, inklusive:

  • Fotboll (NFL, NCAA, CFL)
  • Baseboll (MLB)
  • Basket (NBA, NCAA inklusive March Madness)
  • Hockey (NHL, vinter-olympisk hockey för herrar och kvinnor, IIHF WJHC, världshockey-junior)
  • Fotboll (Premier League, Champions League, World Cup, Serie A, La Liga, Bundesliga, MLS, FA Cup, Capital One Cup, Europa League, Ligue 1, Coppa Italia, DFB-Pokal, Copa Del Rey och Liga MX)
  • Mixed Martial Arts (MMA: UFC och Bellator)
  • Bilracing (NASCAR Sprint Cup, Formel 1)
  • Golf (PGA, LPGA, EPGA, Web.com)
  • Tennis (ATP, WTA)
  • Lacrosse (NLL)