Saltar al contenido

7 bästa webbplatser för gratis barnfilmer

18 de julio de 2021
multi ethnic girls looking at laptop 80284210 5978c122845b340011a57b9b

Det finns ingen anledning att betala för filmerna som barnen vill se eftersom det finns hundratals gratis barnfilmer online. Dessa gratis filmer för barn finns på webbplatser där det är lagligt att titta på filmer. De har alla separata områden där barn kan gå och fånga upp de senaste filmerna, liksom några av deras favorit gratis tv-program. Det finns ett brett utbud av gratis barnfilmer på nätet som inkluderar klassiker från din barndom liksom de stora blockbuster-hits de senaste åren. Dessa filmer är perfekta för alla barnåldrar och vissa som hela familjen kommer att njuta av. Om dina barn gillar att titta på filmer på sin surfplatta, överväga en gratis filmapp. Se också till att kolla in hur du använder Redbox för att få gratis filmer till dina barn.

Popcornflix

Vad vi gillar

 • Personalavsnittet är utmärkt för att ta reda på nya filmer.
 • Skräckfilmer finns på en separat webbplats.

Vad vi inte gillar

 • Ladda ner filmer för att titta senare.
 • Filmer inkluderar kommersiella avbrott.

Besök Familj avsnitt på Popcornflix för att bläddra bland familjevänliga filmer som är perfekta för barnen i ditt liv. Stora filmaffischer gör det enkelt för barn att välja vad de vill titta på. Några av de mer populära gratis barnfilmerna vi har hittat här inkluderar Alice i underlandet, Törnrosa, Askungen, Den lilla sjöjungfrun, Aladdin, White Fang, Benji, Popeye, och Jack och bönstjälken.

Det finns också gratis tecknade serier här som barnen kanske gillar, inklusive Populär mekanik, Sky Dancers, Pet Alien, My Strange Pet, Stoked, Puppy in my pocket, Life With Derek, och Hemliga miljonärer.

Spelaren på Popcornflix är tillräckligt lätt för att barnen ska klara allt på egen hand. Det finns annonser var 20: e minut på alla filmer och TV-program här. Popcornflix Kids är en webbplats som liknar Popcornflix men innehåller endast barnfilmer från deras urval, vilket du kanske föredrar så att barnen inte av misstag hittar en vuxenfilm.

Yidio

Yidios webbplats

Vad vi gillar

 • Större samling än andra webbplatser; drar från andra streamingtjänster.
 • Behöver inte registrera dig för att titta på filmer på Yidio.

Vad vi inte gillar

 • Många filmer som listas är inte gratis att titta på.
 • Videokvaliteten är anständig men ändå inkonsekvent.

Yidio söker igenom alla gratis filmwebbplatser och sammanställer listor så att alla filmer på ett ställe, inklusive gratis filmer för barn. För att se dessa, bläddra till Barn och familj filmavsnitt. Inuti detta filmavsnitt kan du sortera efter popularitet och nyligen tillagda val och filtrera barnfilmerna efter betyg som PG, PG-13 och NC-17. Några fantastiska gratis barnfilmer som vi har sett här inkluderar Escape From Planet Earth, Hoodwinked Too!, Spirit of the Forest, Cop Dog, The Snowman, Mia and the Migoo, Finding Rin Tin Tin, Lion of Ozoch Fotbolls mamma.

Tubi

Tubis webbplats

Vad vi gillar

 • Avsnittet «Inte på Netflix» har filmer som inte finns någon annanstans.
 • Justera videokvaliteten så att den passar din internetanslutning.

Vad vi inte gillar

 • Streamingtjänst är inte tillgänglig i alla länder.
 • Samma annonser spelas om och om igen.

Tubi har en sektion för familjefilmer och barnprogram. Även om du inte kan organisera filmerna efter betyg eller popularitet, gör en enkel hel sida med gratis barnfilmer det enkelt att bläddra bland.

The Happy Elf, All Dogs Go to Heaven, Igor, The Secret of Nimh, Little Bear Movie, The Amazing Feats of Young Hercules, Eloise: Eloise Goes to School, och Cirque Du Soleil: Worlds Away är bara några av de filmer vi har sett tillgängliga på Tubi. Tubi har också gratis TV-program för barn, inklusive Familjens spelkväll, Transformatorer, Sabrina, Babar, Räddningshjältaroch GI Joe.

Vudu

Gratis barnfilmer på Vudu

Vad vi gillar

 • Hundratals gratis filmer.
 • Låter dig köpa och hyra nya filmer.

Vad vi inte gillar

 • Du måste titta på annonser.
 • Kan inte sortera barnfilmerna efter popularitet.
 • Kräver ett gratis användarkonto.

Vudu är en utmärkt filmströmningswebbplats med en sektion tillägnad barn som heter Familj och barn. Den har hundratals filmer som du kan strömma helt gratis; du måste bara titta på annonser för att stödja webbplatsen. Några av de gratis filmerna för barn som du kan strömma på Vudu inkluderar Charlotte’s Web, Happy Feet, Dennis the Menace, Daddy Day Camp, Mac and Me, och Dinosaurieön.

Pluto TV

Plutos webbplats

Vad vi gillar

 • Bekvämt TV-liknande kanalguide-gränssnitt.
 • Spola tillbaka program.

Vad vi inte gillar

 • Inget alternativ att titta på program på begäran.
 • Inga undertexter tillgängliga.

Barn kan titta på gratis filmer hela dagen med Pluto TV. Det är 100% gratis och fungerar på en dator, smart TV och mobil enhet. Pluto TV strömmar barnrelaterade filmer och program på olika kanaler. Om du använder mobilappen Pluto TV kan du också titta på barnfilmer på begäran när du vill utan att vänta på något du vill visa på den kanalen. Pluto TV har varit känt för att spela barnfilmer som Alfa och Omega filmer, Djungelflicka och den förlorade ön av dinosaurier, Havsnivå, Agent Cody Banks, The Invincible Iron Man, Planet Hulk, Allsmäktige Thoroch Igor. Du kan hitta barnfilmerna på Pluto TV-appen via KUL FÖR FAMILJEN avsnittet i Gratis filmer + TV sektion. Besök länken nedan för att hitta ett helt avsnitt av TV-kanaler för barn, inklusive After School Cartoons, TV Kids, NickGames, NickMovies, NickJr., TV Kids Animation och mer.

Klassisk film online

Webbplats för Classic Cinema Online

Vad vi gillar

 • Inkluderar länkar till filmer som finns på andra webbplatser.
 • Videospelare stöder undertexter.

Vad vi inte gillar

 • Dålig kvalitet för äldre filmer.
 • Riktar sig till vuxna som vill återuppleva barndomen.

Classic Cinema Online har mer än ett dussin familjefilmer som är ett utmärkt sätt att introducera barn till klassiska filmer. Dessa filmer är mestadels från 1930- och 1940-talet och inkluderar klassiker som Pinocchio, Million Dollar Kid, Lassie: The Painted Hillsoch Där den röda ormbunken växer.

Youtube

YouTube-spellista för barnfilm

Vad vi gillar

 • Värdar döljer program och filmer som är svåra att hitta någon annanstans.
 • Dela filmer från din egen privata samling.

Vad vi inte gillar

 • Filmer tas ofta bort av upphovsrättsskäl.
 • Längre filmer är ofta uppdelade i delar, varav några kan saknas.

YouTube är kanske inte det första du tänker på när du vill titta på en film online, men de har faktiskt en enorm samling gratisfilmer inklusive gratis barnfilmer och familjefilmer. Tricket med att hitta gratis filmer på YouTube – med tanke på att de fria områdena på YouTube är avsedda för kortare videor – är att hitta en kanal, spellista eller tjänst som kan hitta barnvänliga filmer åt dig. Till exempel har YouTube en dedikerad länk till gratis filmer som också innehåller filmer för barn. En annan plats att hitta gratis barnfilmer på YouTube är i fullmoviesonyoutube-delen av Reddit. De gratis barnfilmerna som du hittar på YouTube innehåller titlar som Agent Cody Banks, Igor, Velveteen Rabbit, Jack och bönstjälken, Prinsessan och Goblin, Tarzan, Duktig pojke!och Alla hundar går till himlen. Du hittar också några klassiska karikatyrer du kan titta på gratis här, inklusive Stålman, Karl-Alfredoch Julklassiker.