Skip to content

Adobe Photoshop för endast $ 79,95 … Är detta pris på riktigt?

16 de augusti de 2021
quozio If you give these sites 56a454d43df78cf77281dff2 5c6ee03b46e0fb0001b68166

Adobe Photoshop för endast $ 79,95 … Är detta pris på riktigt? Alla älskar att få mycket, men om det fantastiska erbjudandet på Photoshop låter för bra för att vara sant, är det förmodligen det! Legitima kopior av Photoshop är i allmänhet endast tillgängliga via din Creative Cloud -prenumeration. Om du hittar en webbplats som erbjuder ett pris som är långt utanför linjen från det, är det troligtvis inte en laglig kopia. När allt kommer omkring är Photoshop förmodligen den mest piratkopierade programvaran på planeten. Internet har gjort det enkelt, och nu finns det många webbplatser som är villiga att ta dina pengar för en förfalskad kopia av Photoshop. Om du ger dessa webbplatser ditt kreditkortsnummer kan bara förlora dina pengar vara det minsta av dina problem-du öppnar dig för virus, spionprogram, identitetsstöld och mer.

Hur man upptäcker piratkopiering

Här är några ytterligare tips för att upptäcka piratkopiering, direkt från Adobe:

Om ett erbjudande låter för bra för att vara sant, är det förmodligen det. Kontrollera en ansedd återförsäljarwebbplats för att leta upp marknadspriset för programvaran. Om det finns mer än 20% rabatt på MSRP utan Adobe -rabatter, finns det en betydande risk att säljaren är:

  • Försöker återförsälja OEM -buntkopior utan den nödvändiga maskinvaran,
  • Försöker sälja produkter som är åtskilda från en Adobe Collection eller Suite,
  • Försöker ge bort en pedagogisk version av programvara som en fullständig detaljhandelsversion,
  • Försöker sälja en förfalskad eller olaglig produkt (vanligtvis på CD-R) med ett sprucket eller falskt serienummer,
  • Försöker tillhandahålla en uppgraderingsversion med en förfalskad tidigare version som en ”full” version av den aktuella programvaran, eller
  • Försöker sälja en produkt som stulits från en återförsäljare eller återförsäljare.

Om Photoshop prissätts utanför din budget kan det vara så att du verkligen inte behöver det. Photoshop Elements erbjuder mycket av samma funktionalitet som Photoshop, för en bråkdel av priset. Faktum är att Elements ofta är den valda fotoredigeraren i K-12 utbildningsinstitutioner.

Studentrabatter är verkliga

Om du har en elev eller lärare i ditt hushåll kan du också ha rätt till lägre priser på akademiska versioner av Photoshop. Du kanske också vill överväga Affinity Photo och Luminar. Båda är avbildningsapplikationer endast för Mac och är betydligt lägre än Photoshop men har många funktioner som finns i Photoshop. Faktum är att Luminar även kan användas som en Photoshop -plug -in. Rabatter inte heller foton från Apple och Google Photos. Båda erbjuder möjligheten att göra rudimentära redigeringar eller tillämpa effekter på foton. båda är gratis.

Använd din surfplatta

Ett annat gratis alternativ kan vara att sitta i fickan eller på surfplattan. Adobe har ett par appar- Photoshop Fix och Photoshop Mix som gör att du kan göra ett ganska intressant Photoshop-arbete på din Android- eller iOS-enhet. De har till och med en funktion där du kan skicka din bild till Photoshop om du har ett Creative Cloud -konto. När du kommer hem kommer bilden att vara öppen i Photoshop och vänta på att du ska komma till jobbet. inte bara det, men bilden läggs till i ditt Creative Cloud -bibliotek och kan användas i alla Creative Cloud -program.