Skip to content

Apple Fitness + -pris, utgivningsdatum, funktioner och nyheter

2 de juli de 2021
Apple fitness plus screens appletv ipadpro applewatch iphone11 09152020 d7c012004cc44d97840a50675037b18e

Apple Fitness + (aka Apple Fitness Plus) erbjuder timmar av träning (och lägger till mer varje vecka) för Apple Watch för att hjälpa dig att nå dina fitnessmål. Du kan använda Apple Fitness + på din iPhone, iPad eller Apple TV. Tjänsten är en av sex som kan buntas i en Apple One-prenumeration.

Vad är Apple Fitness +?

Apple Fitness + är en prenumerationsträningstjänst tillgänglig på iOS 14.3 och watchOS 7.2. Du behöver ingen speciell träningsutrustning för att dra nytta av träningsrutinerna. Använd det du har hemma medan du spårar din statistik och jämför dina resultat med andra som har gått i samma klass. Många träningspass kräver ingen utrustning, medan vissa kräver minimal utrustning, till exempel en uppsättning hantlar. Träningen inkluderar yoga, högintensiv intervallträning (HIIT), löpbandsträning och mer. Välj din träning efter varaktighet, tränare eller musiktyp för att hitta en klass som passar dig. Apple Fitness +-prenumerationstjänsten känns som en direkt utmaning för Peloton, företaget med de dyra, egna cyklarna och månatliga träningsabonnemang.

När släpptes Apple Fitness +?

Apple Fitness + blev tillgängligt måndagen den 14 december 2020, liksom uppdateringarna till iOS och watchOS. (Precis i tid för nyårsbeslut!) För att registrera dig, gå till webbplatsen Apple Fitness + och klicka Prova gratis. Apple Watch-ägare kan prova tjänsten gratis i en månad. Om du köper en ny Apple Watch Series 3 eller senare får du tre månader gratis. Dela din prenumeration med upp till fem familjemedlemmar.

Fitness + Detaljer

Här är alla detaljer om Apple Fitness + prenumerationstjänst, inklusive priset.

Pris 9,99 USD / månad eller 79,99 USD / år.
Rabatter Nuvarande Apple Watch-ägare får en månad gratis och kan dela med upp till fem familjemedlemmar. När du köper en ny Apple Watch (serie 3 eller senare) får du tre månader gratis.
Hissplats Fitness + erbjuder träningskurser som du kan gå hemma eller i gymmet. Din Apple Watch mäter din hjärtfrekvens och andra mätvärden och visar dem på din iPhone, iPad eller Apple TV.
Kompatibla enheter Apple Watch Series 3 eller senare med watchOS 7 eller senare och något av följande:

—IPhone 6s eller senare med iOS 14.3 eller senare.

—IPad med iPadOS 14.3 eller senare.

—Apple TV med tvOS 14.3 eller senare.

Nödvändig utrustning Beroende på träningen kan du behöva löpband, träningscykel, hantlar eller annan utrustning. Apple säger att det finns många aktiviteter som inte kräver någon utrustning.
Vem det är för Träning är tillgänglig för alla nivåer, inklusive nybörjare.
Hur man får det Fitness + är tillgängligt via Fitness-appen på iPhone, iPad och Apple TV. En separat Watch-app finns också.

Anmärkningsvärda Apple Fitness + -funktioner

Apple Fitness + är integrerat med din Apple Watch, spårar dina mätvärden och mäter din hjärtfrekvens, avstånd, kaloriförbränning och mer. Den informationen visas på din iPhone, iPad och Apple TV så att du inte behöver titta på din handled medan du svettar ut den. När du stänger en aktivitetsring (uppfyller ditt dagliga mål) dyker en gratulationer på skärmen för att hålla dig motiverad. Apple Watch sätter upp tre mål (flytta, träna och stå) och spårar dem dagligen. När du använder Apple Fitness + erbjuder det rekommendationer för träningspass baserat på din historia och föreslår nya tränare och övningar som du kan prova. Sök och filtrera träningspass baserat på dina preferenser, till exempel längden på klassen eller intensitetsnivån. Det finns även program skräddarsydda för specifika populationer som ”Träningspass för graviditet” och ”Träningspass för äldre vuxna.”

Apples tränare skapar träningsvänliga spellistor i konsert med redaktörer på Apple Music.

Apple Fitness + spellista drivs av Apple Music.

Om du abonnerar på Apple Music kan du ladda ner Fitness + -spellistor till ditt konto.

Fitness + tid att gå

Om du vill skörda fördelarna med att gå som en del av din träningsplan men befinner dig omotiverad eller uttråkad har Apple Fitness + en unik och inspirerande funktion som kan hålla dig i rörelse. Time to Walk består av 25 till 40 minuters avsnitt med inspirerande och unika gäster som lyfter fram sina personliga resor, motivationer, lärdomar och mest utsatta och definierande livsstunder. Till exempel släppte Apple ett Earth Day-tema Time to Walk-avsnitt berättat av skådespelerskan Jane Fonda där hon diskuterar sin livslånga miljöaktivism. Dessa avsnitt spelas in när gästen går i ett område eller på en plats som har betydelse för dem. När gästen delar sina berättelser känner du en lätt knackning på din handled för att indikera utseendet på foton på din Apple Watch för att illustrera deras prövningar och triumfer. När gästen är klar att dela sin berättelse behandlas du på låtar de valde, så att du kan fortsätta din promenad och lyssna på musik som är intimt kopplad till gästens historia. De nyligen tillagda träningspasserna för graviditet, träningspass för äldre vuxna och träningspass för nybörjare, liksom det nya avsnittet Jane Fonda Time to Walk, läggs till Apple Fitness Plus måndagen den 19 april.

Time to Walk-avsnitt på en Apple Watch med Shawn Mendes

Apple utformade Time to Walk för att inspirera användare att gå oftare och på större avstånd, i sin takt, när de går promenader tillsammans med motiverande presterande som Dolly Parton, Draymond Green, Uzo Aduba och Shawn Mendes. För prenumeranter som använder rullstol blir Time to Walk Time to Push, som automatiskt anpassas till ett träningspass för rullstolar utomhus. Nya Time to Walk-avsnitt släpps varje måndag, och alla avsnitt är tillgängliga med din Fitness + -prenumeration. Du behöver AirPods eller parade Bluetooth-hörlurar för att njuta av Time to Walk.