Skip to content

Apple Watch Series 7: Nyheter, pris, utgivningsdatum, specifikationer och rykten

21 de juni de 2021
s7 red green blue 05843b606313412282bb066385527955

Trots att de släppte två smartklockor 2020, berättar Apples solid historia om en årlig uppdatering att det också finns en 7: e generationens Apple Watch som kommer i höst. Vad kan vi få? Patent och rykten pekar på möjligheten till en annan design, längre batteritid, ett nytt sätt att låsa upp klockan och övervakningsteknik för att hålla koll på ditt blodtryck och blodsocker.

När släpps Apple Watch Series 7?

Det har funnits ett tydligt schema för Apple Watch-utgåvor sedan serie 1. Med tidigare släppdatum som vår mätare borde vi se nästa droppe i september. Sedan 2020 sågs en SE-version, vi skulle kunna får en andra iteration av SE i år också.

Lifewires uppskattningsdatum

Apple släpper en ny klocka varje september, så den 7: e generationens Apple Watch kommer verkligen att komma fram i samma månad 2021. Om SE får en uppgradering i år kommer Apple att meddela det vid samma typ av evenemang.

Apple Watch Series 7 Pris Rykten

Basmodellerna för serie 6, 5 och 4 Apple-klockor lanserades till 399 USD, så vi förväntar oss samma pris för årets basmodell. Om Apple släpper en SE-version förväntar vi oss samma pris som 6: e generationens SE på cirka 280 dollar. Men om varje funktion som listas nedan faktiskt kommer att fungera, kan vi se en prishöjning.

Förbeställ information

All förbeställningsinformation kommer att publiceras under det officiella tillkännagivandet i september.

Apple Watch Series 7-funktioner

Med några månader kvar innan de efterföljande Apple Watch-lanseringarna är några som nämner funktioner spekulationer. Här är vad rykten säger:

  • Mer batterikraft: Ett problem med att utöka en enhets juice är att du måste arbeta med dess lilla formfaktor; ett batteri kan bara vara så stort. Apple kunde komma runt detta utan att drastiskt förstora klockkroppen om de använder ett av sina patent, vilket gör det möjligt för klockbandet att inkludera batterier. Visst, det tar längre tid att ladda hela klockan, men extra kraft, särskilt i en smartwatch, behövs alltid.
  • Handlås: Även om det inte låter så vanligt som låsa upp fingeravtryck, det här kan vara vad vi tittar på om det här lätta fältkamerapatentet tas i bruk med nästa Apple Watch. På samma sätt som ditt finger eller ansikte som låser upp din telefon kan du använda din underarm eller handled för att bevisa att du är klockans ägare.
  • AssistiveTouch: Som bekräftats i ett pressmeddelande kommer användare med begränsad rörlighet att kunna använda klockan lättare genom handgester och subtila rörelser. Detta inkluderar att svara på samtal, navigera en markör, få tillgång till aviseringar och mer.
  • Blodsockerspårning: Att spåra blodsocker direkt från en Apple Watch utan en sekundär enhet skulle vara enormt, oavsett om du är diabetiker eller helt enkelt är intresserad av att övervaka det. Det är inte klart om detta Apple-patent specifikt hänvisar till blodglukos, men det nämner en ”system för mätning av en substanskoncentration. ”Så praktiskt som det skulle vara, men vi kan behöva vänta flera år för att se det.
  • Blodtrycksövervakning: Precis som glukosspårning kan Apple Watch redan paras ihop med andra enheter för att spåra blodtrycket. Vad vi kunde se i serie 7 är den inbyggda förmågan att läsa blodtrycket. Olika patent visar att Apple är intresserad av denna teknik.
  • Förbättrad design: Enligt MacRumors säger analytiker och serieläckare Ming-Chi Kuo att Apple Watch 2021 ”kommer att dra nytta av innovativa hälsoförvaltningsfunktioner och förbättrad formfaktordesign.”Det är inte så mycket detalj att fortsätta, men det ser ut som om något kommer att förändras i designen. Ett nyligen visat patent som visar en omslutningsskärm är en intressant uppfattning om hur en framtida klocka kan se ut, men det är mer troligt att vi ser en subtil plattkantad design.

Apple Watch Series 7 Specifikationer och hårdvara

Utan officiella detaljer om specifikationer eller funktioner är allt vi kan lita på just nu ett patent och mockups. YouTuber och läckaren Jon Prosser hade gjort gjorda från riktiga bilder på klockan, så det här är vår bästa titt på designen hittills:

Apple Watch Series 7 renderar.

Den enda andra officiella informationen vi har just nu är patentet 10 849 392, publicerat i december 2020. Det är för en klocka som innehåller batterier i bandet som kan överföra ström därifrån till kroppen. Bandet kan enligt Apple bestå av en inre ram som har flera kortplatser, varje kortplats konfigurerad för att hysa ett motsvarande batteri.

Detta kan ge en extra strömkälla för smartwatchen utan att öka klockkroppens storlek. Eftersom smartklockor redan innefattar klockband ger sådana utföringsformer ytterligare kraft utan att lägga till en ytterligare komponent till klockbandet (såsom till exempel ett extra batteripaket).

Apple Watch bandillustration

Klockbandets inre arkitektur från patent US10849392B1.

Ytterligare kraft blir avgörande eftersom smartklockor får nya spårnings- och övervakningsförmågor, särskilt när all processorkraft behöver köras kontinuerligt. Saker som sömnspårning och andra övervakningsuppgifter och snabbare hårdvara har alla effektbehov. En rapport från Bloomberg från mars 2021 säger att Apple kan släppa en robust version av klockan som en alternativ modell. Det skulle fungera på samma sätt som standardmodellen men med ”extra slaghållfasthet och skydd.”Lägg till bokmärke för den här sidan! Vi uppdaterar den kontinuerligt när andra rykten dyker upp.

De senaste nyheterna om Apple Watch Series 7

Du kan få mer smarta och anslutna nyheter från Lifewire. Här är rykten och andra berättelser om nästa Apple Watch: