Skip to content

Bästa gratis online filmwebbplatser jämfört

24 de juni de 2021
audience movie cinema brand new images stone getty images 56e85f543df78c5ba0579b79

Vi håller en stor, uppdaterad lista över de bästa platserna att titta på filmer online, men hur ska du bestämma vilken du ska börja utforska först? Ett sätt är att titta igenom denna jämförelsetabell. Varje webbplats som nämns nedan erbjuder action- och komediefilmer, men inte alla inkluderar populära genrer som skräck, drama och filmer för barn; och vissa genrer som främmande och latino är ännu sällsynta. Kolla bara i tabellen för att se hur de jämför med varandra. De flesta av dessa webbplatser inkluderar gratis TV-program, förutom en stor samling filmer. Vissa kan ha videor av högre kvalitet än andra, och några låter dig betala för mer innehåll än vad som erbjuds med ett gratis konto. Olika filtreringsalternativ är tillgängliga för att hjälpa dig att hitta dina favoritfilmer eller hjälpa dig att snubbla på något nytt att titta på. Det finns även gratis filmappar som erbjuds av de flesta av dessa webbplatser.

Med tanke på att det finns olika funktioner är ett jämförelsediagram som det här mycket användbart för att bestämma vilken webbplats du ska börja med utan att behöva besöka var och en för att se vad de erbjuder. Kom ihåg att den här tabellen bara visar fem gratis filmwebbplatser. Det finns flera fler du kan kolla in i vår lista över de bästa platserna att titta på gratis filmer online.

Bästa filmwebbplatser jämfört
Genre Spraka Popcornflix Vudu Yidio Youtube
Action äventyr
Animering / tecknad film
Anime-filmer
Klassisk
Komedi
Brottslighet
Kult
Dokument
Drama
Tro / andlighet
Utländsk
Skräck / spänning
Barn / familj
musik
Romantik
Sci-Fi / Fantasy
Sport / Fitness
Thriller
Krig
Västra
Andra genrer
Funktion Spraka Popcornflix Vudu Yidio Youtube
Hög kvalitet
undertexter
Visa av mest populära
Visa av Nyligen tillagd
Filtrera efter MPAA-betyg
Inkluderar gratis TV-program
Inkluderar filmtrailers
Betalda / prenumerationsalternativ
Få annonser
[2]
App Spraka Popcornflix Vudu Yidio Youtube
Android [1]
iPhone / iPad [1]
Andra enheter [1]

[1] YouTube har en gratis app för många olika enheter men den är byggd för musik och andra videor, inte nödvändigtvis för att surfa efter gratis filmer som skrivbordswebbplatsen erbjuder. Besök YouTubes Var att titta på hjälpsidan för att se var du kan se YouTube-videor.

[2] Några av filmerna på YouTube och titta på dokumentär do innehåller annonser, men flera av de filmer vi testade hade absolut ingen.

Något annat att komma ihåg om YouTube är att du inte kan sortera de gratis filmerna efter genre, så även om du kanske kan hitta en dokumentär eller thriller där, till exempel, måste du söka efter den manuellt.

Om du vill ladda ner gratis filmer istället för att streama dem, se Var du kan ladda ner gratis filmer online för några sätt du kan göra det. Se till att kolla in dessa gratis Redbox-koder för fler filmfreebies.