Skip to content

Batman: Arkham City GOTY Edition Info

14 de september de 2021
arkhamcitygotybox 56aa3f815f9b58b7d00320cc

GOTY -utgåvan av Batman: Arkham City är många saker. Det är ett bra paket med DLC för ett bra spel, det har den värsta boxkonsten vi har sett på länge, och det är definitivt värt att köpa – avvärja ögonen från omslaget så att du inte blir blind. Kolla inte vidare. Allt du behöver veta om GOTY finns här.

Vad Arkham City GOTY Edition kommer med

Den innehåller det fullständiga originalet Batman: Arkham City -spelet, plus Catwoman, tillsammans med Nightwing -paketet, Robin -paketet, Challenge Map Pack och de flesta av de extra karaktärshud som släppts för spelet. Den har också den helt nya Harley Quinn’s Revenge DLC -uppdrag. Spelet kommer på två skivor. Den ena är spelskivan du spelar av, och den andra rymmer DLC: n och låter dig installera DLC på din Xbox -hårddisk.

DLC -skivan

DLC -skivan är endast kompatibel med GOTY -versionen av Arkham stad. Det fungerar inte med originalversionen av Arkham stad. Du kan installera den första skivan, spelskivan, på din hårddisk som vanligt från Xbox 360 -instrumentpanelen. För DLC -skivan måste du dock starta den och välja den DLC du vill installera från menyn. På så sätt kan du välja att installera antingen hela DLC eller bara de du inte har om du redan har laddat ner dem.

Inga separata prestationer för Arkham City GOTY Edition

Till skillnad från GOTY -versionen av Batman: Arkham Asylum, som behandlades som ett separat spel (och hade olika räddningar), kunde du tjäna prestationerna två gånger. GOTY -versionen av Arkham Citys prestationer bidrar till samma lista som den ursprungliga AC -versionen. Warner Bros. ’ Komplete Edition av Mortal Kombat var på samma sätt tidigare i år, så att fördubbla prestationer i samma spel verkar vara ett minne blott.

Är GOTY Edition av Arkham City värt det?

Om du aldrig spelat Arkham stad, GOTY -upplagan är den man får eftersom den kommer med all DLC. Om du har Arkham stad, GOTY -utgåvan sparar inga pengar trots att du får all DLC på en gång. I så fall, håll fast vid den ursprungliga versionen och betala för den DLC du vill ha a la carte.