Skip to content

Blinkar ger High Tech till ett bordsspel

17 de juni de 2021
Blinks EpicAdventure Social 04 2e7519b7f9c54cdbad339f9278861111

Viktiga takeaways

  • Blinkar är en spännande utveckling av det gammaldags brädspelet som involverar både teknik och enkla, roliga spel.
  • Blinkar set, som börjar på $ 129, är faktiskt ett helt spelsystem instoppat i ”puckar” som ser ut som dominos.
  • Du kan också utveckla dina egna spel genom att köpa ett kit som innehåller programvara och hårdvara.

Blinkar är ett nytt bordsspel som innehåller mycket tekniskt slag utan att kategoriseras som ett videospel. Tänk på det som en spännande utveckling av det gammaldags brädspelet.

Blinkar set, som börjar på $ 129, är ett helt spelsystem undangömt i ”puckar” som ser ut som dominos. Kärnsatsen innehåller sex sexkantiga delar, var och en packad med lampor som svarar på beröring. Varje kub, kallad Blink, har ett spel programmerat i sig. Här är twist: Blinks kan lära av varandra. Jag började med att välja ett spel, ett av de enklaste var Astro, a enkelt spel som innebär att samla föremål. Jag höll ner Blinkar för att aktivera processorn inuti. Sedan kopplade jag pucken till en annan, och de klickade magnetiskt ihop med ett tillfredsställande snäpp. Spelen fungerar med glödande ljus ovanpå bitarna, vilket kan ändra färger. ”Det var trevligt att kunna hålla något snarare än att bara titta på en skärm. Men gadgetälskaren i mig njöt också av alla elektroniska gizmos som detta spel erbjuder.”

Många från en

Varje Blink representerar ett spel, och när du sätter ihop dem programmerar de andra brickorna. Resultatet är att brickor kan förvandlas till flera brädspel. Du kan köpa fler blinkningar över tiden (företaget släpper kontinuerligt nya) för att utöka ditt spelbibliotek. jag försökte Astro, vilket antyder att det finns ett asteroidfält med sällsynt rymdmalm. Målet med spelet är att samla in tillräckligt med malm för att fylla ditt lastrum innan din tävling gör det. Detta var ett enkelt och tillfredsställande spel som fungerar bra för både barn och vuxna. Ännu enklare är det Darkball, Ett slags Pong för Blinks. Du tävlar mot andra spelare för att se om du kan slå dem till en försvinnande boll. Mycket roligt.

För mer action för flera spelare finns det Gruppterapi. Förutsättningen för detta spel är att vissa Blinks är extraverts och vill ha grannar, medan introverts behöver sitt utrymme. Detta spel tar upp den erforderliga hjärnkraften, men det är fortfarande enkelt att spela samtidigt som du håller ett öga på The Great British Baking Show.

Snabba och tillfredsställande spel

Pussel101 är ett snabbt spel som bara tar cirka 10 minuter att spela. Detta spel levererar en oändlig ström av självgenererande pussel. Perfekt för dem som gillar att utmana sig själva på kort tid.

Kupp är ett enkelt stöldspel för 2-4 spelare. Brickorna börjar som guldfärgade och visar ett glittrande mönster. Varje spelare får en enda guldblink och dubbelklickar sedan på den för att ändra den till en ”tjuv”. Spelare kan dubbelklicka på deras tjuvblink för att växla mellan de fyra lagfärgerna och länge trycka på den för att ändra tillbaka till guld. Du kan också använda Blinks som tillbehör för andra spel. De Widgets spelet är en app som är en tärningsrulle, en myntflipper, en regnbågsnurr och en timer. För att ändra widgetar, tryck länge på en blinkning och vänta tills den lyser vitt och släpp sedan. Att Blink, och alla andra kopplade till det, byter till nästa widget i cykeln.

Startpaketet för Blinks.

Om dessa spel inte uppfyller dig finns det andra att köpa på Blinks webbplats. Du kan också utveckla dina egna spel med ett kit som innehåller programvara och hårdvara. En del av nöjet att spela Blinkar är omsorg och hantverk som gick in i detaljerna. Varje aspekt av spelet, från pucken till de förpackningar som följer med dem, är tilltalande. Något fascinerar med de glödande lamporna som aktiveras när du trycker på dem och puckarnas taktila känsla. jag hittade Blinkar att vara en uppfriskande taktförändring i en värld som domineras av videospel. Det var trevligt att kunna hålla något snarare än att bara titta på en skärm. Men gadgetälskaren i mig njöt också av alla elektroniska gizmos som detta spel erbjuder.