Skip to content

DesignCon 2021: Datum, nyheter, rykten och allt annat att veta

1 de juli de 2021
DesignCon2021 d7870f89b77040ff8c3eda2c6b4fe53f

Detta evenemang riktar sig till ingenjörer, främst inom elektronikindustrin. Men vem som helst som arbetar med hårdvarudesign kommer att vara rätt hemma och delta i detta evenemang.

När är datumen för DesignCon 2021?

Under sitt 26: e år hålls DesignCon 16-18 augusti 2021 i San Jose, CA. Arrangörerna av evenemang förväntar sig att hålla det personligen på San Jose McEnery Convention Center. Det var tidigare planerat till april, men arrangörerna flyttade ut evenemanget av säkerhets- och hälsoskäl.

Hur man registrerar sig för att delta

Registreringen har ännu inte öppnats. Du kan dock skicka in en DesignCon-registreringsförfrågan om du är intresserad av att delta i evenemanget. Arrangörer meddelar dig när registreringen öppnas.

Vilka typer av ämnen behandlas på DesignCon?

DesignCon är ett mycket tekniskt evenemang med tekniska papperssessioner, paneler, handledning och startläger. I år kommer spår att täcka fordonselektronik och intelligens, avancerade I / O-gränssnittsdesigner för minne, systemkonstruktioner och maskininlärning. Dussintals utställare kommer att visa upp allt från dataskärmar till firmware till oscilloskop. Du kan kolla in listan över utställningskategorier för att lära dig mer.

Senaste nyheterna

Även om du alltid kan läsa de senaste tekniska nyheterna om Lifewire, här är några intressanta saker som involverar DesignCon och cool hårdvaruteknik. Håll koll på detta utrymme för att lära dig mer om DesignCon när evenemanget kommer närmare.