Skip to content

Galaxy Z-Fold 3 Läckor lovar under-display-kamera

1 de juli de 2021
galaxy z fold 2 image samsung 012d3351fcd644beb54ef577fada2a20

Nya läckor av Samsung Galaxy Z Fold 3 kan ha avslöjat mer information om den kommande hopfällbara, inklusive en under-display kamera.

Läckt av Twitter-användare, Galox, verkar de nya bilderna innehålla reklammaterial för Z Fold 3, samt bilder på enhetens baksida och huvudskärm. En av de mest anmärkningsvärda förändringarna som beskrivs i läckan är borttagningen av kamerahacket, vilket har varit en grundpelare på smartphones sedan pressen för ”kant-till-kant” -skärmar för flera år sedan. I de senaste telefonutgåvorna har detta hack ersatts av en liten cirkulär utskärning, men Z-Fold 3 kan också göra bort det helt. Istället verkar de delade bilderna peka på en under-display-kamera, något många har hoppats på. Baksidan av Z Fold 3 verkar inte använda den nya Contour Cut-kameradesignen som Samsung har lagt på sina nyare enheter. Enligt Slash Gear verkar den nya kamerakonstruktionen inte ha en periskop-teleobjektiv. Istället kommer Z Fold 3 endast att erbjuda de vanligaste ultrabreda och tele-kamerorna som var närvarande på S21 och S21 + förra året. Det finns också rykten om att Z Fold 3 kommer att lanseras med S-Pen-stöd, något som Z Fold 2 saknade. Baserat på vad vi har sett hittills verkar det dock inte som om Z Fold 3 kommer att erbjuda någon form av lagringsalternativ för S-Pen, så du måste lagra den bort från enheten. Det verkar också att Z Fold 3-skärmen kommer att vara starkare än tidigare enheter, vilket borde hjälpa till med repor och droppar.

Några av de sista detaljerna som The Galox delade om den kommande Z Fold 3 inkluderar dubbla 120Hz-skärmar. Z Fold 2 erbjöd en liknande uppdateringshastighet på huvudskärmen, men den här ändringen kan också innebära en slicker upplevelse på Z Fold 3s yttre skärm. Läckage tyder också på att Z Fold 3 levereras med en 25W laddare, något som Samsung har fasats ut med tidigare enhetsutgåvor.