Skip to content

Google I / O 2021: datum, nyheter, rykten och allt annat att veta

18 de juni de 2021
googleiologo ca09b47f412e4d159c949c01a39a845f

Google I / O är en årlig evenemangskonferens för utvecklare som hålls av teknikjätten. I / O står för ’input / output’, en klassisk dataterm som refererar till kommunikation mellan en dator och omvärlden.

Vad är datumen för Google I / O?

Google meddelade att I / O skulle återkomma praktiskt taget från 18-20 maj. På grund av pandemin avbröt Google evenemanget 2020.

Hur man registrerar sig för att delta

Evenemanget är gratis och öppet för alla, men du kan registrera dig för att boka platser vid workshops och Ask Me Anything-sessioner.

Hur mycket kostar Google I / O?

År 2021 är evenemanget gratis. Biljetter till tidigare evenemang har varierat från $ 375 (för akademiker) till $ 1150 (allmän antagning).

Var hålls Google I / O?

Google I / O kommer att äga rum praktiskt taget i år; det hålls vanligtvis vid Shoreline Amphitheatre i Mountain View, CA. Den staden är hem till Google; det är cirka 40 miles söder om centrala San Francisco.

Vilka typer av ämnen behandlas på Google I / O?

Meddelanden brukar involvera uppdateringar av Android och Pixel-telefonlinjen, plus ett brett utbud av Google-produkter. Under 2019 tillkännagavs till exempel Google Lens, tillsammans med AR-vägbeskrivningar för Google Maps, Android-körläge, bytet av Google Home-enhetslinjen till Google Nest och Pixel 3a och 3a XL.

De senaste nyheterna om Google I / O

Även om du alltid kan läsa de senaste tekniska nyheterna om Lifewire, här är några intressanta saker som involverar Googles I / O och Googles produkter eller tjänster.