Skip to content

Google Pixel Watch: nyheter, pris, utgivningsdatum, specifikationer och rykten

15 de juni de 2021
rohan 1 4a662ac150fb42998b6c05ce34b3b2e9

Vi vet inte mycket om den kommande Google Pixel Watch, men bitarna vi känner pekar på en ren, modern design med många bilder för att bevisa det. Leta efter den här smartklockan, med kodnamnet Rohan och förväntas övervaka din hälsa och kondition, för att komma senare i år.

När släpps Pixel Watch?

Prat om en Pixel-märkt klocka har cirkulerat i flera år, men ingenting har meddelats officiellt.

Den nuvarande gissningen är att vi kommer att se en i oktober 2021, sannolikt med tillräckligt med tid för att ta tag i den före jul 2021, vilket sammanfaller med den kommande Pixel 6 som vi förväntar oss att se ungefär samma tid. Kan detta vara skapandet av en perfekt duo?

Google Pixel Watch återges i orange, grått och blått

Pixel Watch görs.

Lifewires uppskattningsdatum

Med tanke på den relativt korta livslängden för några av Googles projekt och gamla förutsägelser som aldrig blev verklighet, är det lätt att tveka när man gör en uppskattning av släppdatum. Jon Prosser, som har en stark historia i detta utrymme, har gett en tidslinje i oktober, så vi litar på det för nu.

Pixel Watch Pris rykten

Den enda indikatorn för vad den här klockan kör dig är priset på liknande produkter från konkurrenter. Vi förväntar oss den kommande Apple Watch Series 7 ungefär samma tid som Googles klocka, och den kommer sannolikt att kosta för cirka $ 400. Sedan sägs det Google-ägda Fitbit-varumärket avslöja nästa Fitbit-avgift för under $ 200.

Google Pixel Watch återges i svart

Vi antar att Google kommer att skjuta efter något i mitten: $ 300 – $ 350. Priset beror naturligtvis på modellen, som om man har en mer framträdande urtavla eller stöder mobil nätverksanslutning.

Förbeställ information

Förbeställning ska vara tillgänglig strax efter klockans officiella tillkännagivande.

De senaste nyheterna om Pixel Watch

Du kan få mer smarta och anslutna nyheter från Lifewire. Här är rykten och andra berättelser om den kommande Google Pixel Watch:

Pixel Watch-funktioner

Läckt material som Prosser har fått och förklaras på YouTube i hans Front Page Tech-avsnitt är i huvudsak de enda semi-officiella detaljerna vi har just nu. I dessa marknadsföringsmaterial använde Google ord som värld, rutt, dagordningoch hälsa för att förklara klockans olika funktioner.

Google Pixel Watch återges i svart och blått

Det är inte mycket att fortsätta, och det är faktiskt inte de enda funktionerna. Dessa detaljer och de läckta bilderna (även via Prosser) får oss att tänka att dessa funktioner är på väg:

  • Pulsmätare: Det här är givet för alla smartklockor, och det är kristallklart från renderingen att den här klockan kommer att ha en.
  • Ruttspårning: Möjligheten att spåra dina steg är ett måste, men Googles smartklocka kan också integreras med sina kartor för att logga där du gick / joggade / sprang, etc., ett måste för ivrig cyklister och liknande.
  • On-wrist-kartor: Apropå kartor, det vore vettigt för Google Maps att hitta vägen till din handled här. Det är mycket säkrare att navigera på en cykel, bil eller till fots när du bara behöver titta på din telefon i en bråkdels sekund. En smartwatch gör det ännu enklare.
  • Google Pay: Andra smartklockor som kör Wear stöder kontaktlösa betalningar; det är utan tvekan att klockan kommer att innehålla Googles betalningsplattform så att du kan göra köp snabbare och säkrare.
  • Flera bandalternativ: Prossers källa hävdar att det kommer att finnas cirka 20 bandalternativ.
  • Google Silicon: Kommer snart till Pixel-telefoner, rykten säger att Google Silicon också kommer att finnas i Pixel Watch.

Naturligtvis, som med i princip vilken smartklocka som helst, kommer den här också att stödja varningar för saker som händelser, texter och samtal. Och Google Assistant kommer att finnas tillgängligt med ett ögonblick, vilket innebär att en mikrofon kommer att inkluderas så att du kan göra saker som att ställa in larm, läsa / skicka texter från din telefon, starttimer etc. Vi vill se andra funktioner som blodglukosavläsningar, blodsyreövervakning och en skärm- eller telefonbaserad snabb användarautentisering. Vi kan inte bekräfta något av detta förrän vi upptäcker fler läckor.

Specifikationer och hårdvara för Pixel Watch

Det finns inget ord på specifikationerna ännu med tanke på de glesa läckorna hittills. Flera återgivningar av Pixel Watch är dock tillgängliga från Jon Prosser. De avslöjar en ren, ramlös, cirkulär urtavlan med en knapp på höger sida.