Skip to content

Grand Theft Auto: San Andreas PC-systemkrav

26 de juni de 2021
gtasa 56aba07c5f9b58b7d009ccc9

Rockstar Games har tillhandahållit en uppsättning systemkrav som krävs för att spela Grand Theft Auto San Andreas för PC, inklusive operativsystem, CPU, minne och grafik. Se till att ditt system har dessa specifikationer innan du spelar spelet. Webbplatsen Can You Run It innehåller också ett plugin som kontrollerar ditt nuvarande system mot de publicerade systemkraven.

 

’Grand Theft Auto: San Andreas’ minimikrav för PC-system

Spec Krav
Operativ system Windows XP
CPU 1 GHz Pentium eller AMD Athlon
Minne 256 MB RAM
Hårddisk 4,7 GB ledigt hårddiskutrymme
GPU DirectX 9 kompatibel med 64 MB video-RAM
Ljudkort DirectX 9-kompatibelt ljudkort
Kringutrustning Tangentbord, mus

 

’Grand Theft Auto San Andreas’ rekommenderade PC-systemkrav

Spec Krav
Operativ system Windows 2000, XP eller senare
CPU Pentium 4 eller AMD XP-processor (eller bättre)
Minne 256 MB RAM eller mer
Hårddisk 4,7 GB ledigt hårddiskutrymme
Grafikkort 64 MB Directx9-kompatibel (GeForce3 eller bättre)
Ljudkort Directx9-kompatibelt ljudkort
Kringutrustning Tangentbord, mus

Om du kontrollerar ditt lediga hårddiskutrymme och upptäcker att du inte har tillräckligt, kan du använda en diskutrymmesanalysator för att se vad som hämtar all din lagring.

 

Om Grand Theft Auto: San Andreas

Utgivningsdatum: 26 oktober 2004
Utvecklaren: Rockstar North
Utgivare: Rockstar-spel
Genre: Action äventyr
Tema: Brottslighet
Spellägen: En spelare, multiplayer

Grand Theft Auto San Andreas är den sjunde titeln i Grand Theft Auto serie av spel och den tredje och sista utgåvan i GTA 3-linjen. Dessa tre spel använder samma underliggande spelmotor och har ett liknande utseende. I GTA San Andreas spelare tar rollen som Carl ”CJ” Johnson, som nyligen har återvänt hem till Los Santos, en fiktiv stad baserad på Los Angeles. Spelet äger rum i början av 1990-talet och har CJ att ta på sig udda jobb för en korrupt polis för att undvika att bli inramad för ett mord som han inte begick. Inkluderat i de ”jobb” som CJ måste slutföra är bankrörelser, drogavtal, övergrepp och andra kriminella åtaganden. Liknar andra GTA-titlar, Grand Theft Auto San Andreas äger rum i en öppen värld där spelare har förmågan att slutföra de viktigaste berättelserna i sin egen takt medan de tar på sig sidouppdrag. Sidouppdrag är användbara för Carl för att öka sitt rykte och få nya föremål, egenskaper och fordon som kan användas i olika faser av spelet. När den släpptes 2004, Grand Theft Auto San Andreas presenterade den största spelvärlden i serien. Uppdrag har karaktärer som reser till andra städer bortom Los Santos, inklusive San Fierro och Las Venturas, som är baserade på San Francisco respektive Las Vegas. Namnet San Andreas representerar den fiktiva staten som speglar Kalifornien.

Grand Theft Auto San Andreas, som många i GTA serier, var inte utan kontroverser. Strax efter PC-utgåvan drogs den från butikshyllorna efter en fan-skapad mod kallad Varmt kaffe olåsta tidigare dolda sexuellt explicita scener. Dessa scener låstes så småningom också för Xbox- och PlayStation-versionerna. Som ett resultat ändrades spelets betyg från M (för Mogna) till Endast vuxna och tvingades ut ur butiker. Efter några veckors utveckling släpptes den på nytt utan det sexuellt uttryckliga innehållet och dess ”M for Mature” -betyg återställdes.