Skip to content

Gratis Thanksgiving E-kort, ringsignaler, bakgrundsbilder och skärmsläckare

9 de september de 2021
ServingTurkey2 59c0552368e1a20014926f07

Det finns inget bättre sätt att njuta av Thanksgiving än att dela lite musik och roligt med andra. Nedan finns ett urval av webbplatser som erbjuder gratis Thanksgiving-relaterat innehåll samt ringsignaler, skärmsläckare och bakgrundsbilder som du kan ta. Ta en titt nu och njut av din Thanksgiving.

Gratis Thanksgiving -musik

  • 8tracks.com: Om du inte är bekant med 8tracks musiktjänst, baseras den på spellistor. Här hittar du en mängd olika Thanksgiving -musikspår att strömma från spellistor som har sammanställts av användare.
  • TheHolidaySpot.com: Det mesta av musiken på denna webbplats är i .mid -format som är lämpligt för mobiltelefoner, datorer och andra enheter som kan spela midifiler. Denna webbplats har också ett stort urval av andra gratis Thanksgiving -resurser som inkluderar bakgrundsbilder, gratulationskort, skärmsläckare, festidéer, recept och mer.

Gratis Thanksgiving ringsignaler för din telefon

  • Zedge.net: Denna webbplats har ett bra urval av gratis MP3 -ringsignaler för din mobiltelefon. Du kan strömma dem med webbplatsens inbyggda spelare, ladda ner som MP3-filer eller dela via sociala nätverk/e-post.
  • MidiDelight.com: Det finns 19 Midi -ringsignaler på denna webbplats som antingen kan laddas ner eller delas. Det finns också en användbar förhandsgranskningsknapp på webbplatsen för att spela ringsignaler innan du laddar ner.

Gratis Thanksgiving eCards med musik

  • 123 Greetings.com: Du kanske tror att det inte är något musikaliskt med att skicka Thanksgiving -kort, men det finns mycket roligt att ha med dessa musikaliska gratulationskort. Det finns över 200 att välja mellan, så varför inte skicka en överraskning till dina vänner och familjemedlemmar – trots allt är det gratis.

Gratis Thanksgiving -skärmsläckare

  • Holiday-Screensavers.com: Många skärmsläckare som du kan ladda ner är inte bara för show. De brukar också ha musik. På den här webbplatsen hittar du två sidor med gratis Thanksgiving -skärmsläckare för skrivbordet som har musik som spelas i bakgrunden.
  • TheHolidaySpot.com: Denna webbplats är ett populärt val för säsongsmusik och skärmsläckare är inget undantag. Det finns en bra uppsättning färgglada Thanksgiving-relaterade skärmsläckare att ladda ner-inte många med musik, men ändå värt en titt om du vill lysa upp ditt skrivbord.

Gratis Thanksgiving bakgrundsbilder

  • AlphaCoders.com: En utmärkt uppsättning av Thanksgiving bakgrundsbilder för att lysa upp ditt skrivbord.
  • TheHolidaySpot.com: Förutom musik erbjuder Holiday Spot också 17 gratis Thanksgiving-bakgrundsbilder med hög upplösning som du kan ladda ner i olika upplösningar beroende på datorskärmens storlek.