Skip to content

Hulu With Live TV vs. Sling TV

21 de juni de 2021
Hulu vs Sling 9a6916af659f45a9a6256adf94dbe73d

Vissa streamingtjänster låter dig titta på live-TV på vilken kompatibel enhet som helst, vare sig det är en dator, telefon eller TV. Allt du behöver är en höghastighetsinternetanslutning. Två populära tjänster som erbjuder både live-TV och streamingkanaler är Hulu med Live TV och Sling TV. Här jämför vi prissättning, kanaltillgänglighet, streamingkvalitet och andra funktioner för att hjälpa dig att bestämma vilka som är värda dina pengar.

 

Övergripande resultat

Hulu med Live TV

 • 55 $ / månad: Live och On-Demand TV från 60+ kanaler, plus tillgång till allt Hulu-innehåll utan extra kostnad.
 • Inkluderar stora sändningsnätverk (ABC, CBS NBC, Fox). Inkluderar inte PBS.
 • Hulu-biblioteket stöds av annonser. Uppgradera för Hulu utan annonser.
 • 50 timmars DVR-lagring med moln med basabonnemang. Extra 9,99 USD per månad för 200 timmars DVR-lagring i molnet.
 • Titta samtidigt på två enheter och skapa upp till sex profiler för att anpassa dina bibliotek och rekommendationer.

Sling-TV

 • $ 25 / månad: Live och On-Demand TV från 30 till 45 kanaler, beroende på blå eller orange prenumeration.
 • $ 40 / månad: fullständigt 50+ kanalbibliotek.
 • FOX och NBC finns endast på utvalda marknader. Inkluderar inte ABC, CBS eller PBS.
 • Mer anpassningsbara kanalpaket.
 • 50 timmars DVR-molntjänst för $ 5 / månad.
 • Inkluderar inte strömmande kanaler som Hulu eller Netflix som en del av prenumerationen.

Även om de tillhandahåller samma bastjänst, kommer Hulu med Live TV och Sling TV att tilltala olika människor baserat på tillgänglighet, pris och andra funktioner. Här är en snabb titt på några av de viktigaste funktionerna i Hulu med Live TV och Sling TV:

Hulu Med Live TV SlingTV Orange Sling TV Blue
Stora nätverks-tv-tillgänglighet De flesta marknader Nej Begränsade marknader (endast NBC och Fox)
Samtidiga strömmar 2 1 2
Betala för extra strömmar? Ja Nej Nej
DVR Ja Tillägg Tillägg
DVR-tilläggshoppning Tillägg Ja Ja
Användarprofiler 6 1 1
Antal kanaler 60+ 30+ 45+

Hulu och Sling matchar jämnt när det gäller strömmande kvalitet. När det gäller tillgänglighet är Sling TV tillgänglig för Android TV; Hulu Android TV-appen tillhandahåller endast innehåll på begäran.

 

Hulu med Live TV-för- och nackdelar

Fördelar

 • Inkluderar Hulu-streamingtjänst samt live-tv.
 • Stort TV-bibliotek: Mer än 60 kanaler, inklusive sändningsnät.

Nackdelar

 • Annonsstödda om du inte uppgraderar.
 • En storlek passar alla: Det går inte att bygga ut en anpassad kanal eller ett innehållsbibliotek.

Hulu med Live TV inkluderar både Hulu-streamingtjänsten och live-streaming-TV. Det är en prenumerationstjänst som innehåller allt du får från Hulu, med livestreaming-tv tillagt ovanpå. Prenumeranter får tillgång till liveinnehåll från mer än 60 kanaler, inklusive de stora sändningsnäten (utom PBS). Hulu-paketet som ingår ingår ad-stöds, vilket innebär att du kommer att titta på reklam när du strömmar innehåll från Hulu-biblioteket. Du kan dock uppgradera till Hulu utan annonser. Hulu med Live TV är tillgängligt via Hulu-webbplatsen så att du kan använda den för att titta på live-tv på din dator eller mobila enhet. Det har också appar för de flesta mobila enheter, digitalboxar, streaming-pinnar och videospelkonsoler.

 

Sling TV Fördelar och nackdelar

Fördelar

 • Mycket prisvärd.
 • Kanalpaket kan anpassas.
 • Olika abonnemang och servicenivåer som passar underhållningsdiet.

Nackdelar

 • Relativt gles kanaluppställning.
 • Inget stöd för sändningsnätverk.
 • Inte mycket sportinnehåll förutom ESPN och ligaspecifika kanaler.

Sling TV har en gles kanaluppställning men har en lägre kostnad än konkurrerande tjänster. Till skillnad från Hulu med Live TV erbjuder Sling TV flera prenumerationsalternativ, inklusive tillägg för specifika kanaler. Du kan till exempel välja $ 25 / månad Blue-paketet, som inkluderar USA, TNT, AMC och NFL Network, och få ett $ 5 / månad Kids Extra som inkluderar Nick Jr., Nicktoons och Disney Junior. Eller så kan du välja Sling Orange + Blue och få alla 50+ kanaler som Sling har att erbjuda. Sling TV fungerar mer eller mindre som Hulu. Du kan titta på live-TV på din dator eller bärbara dator eller ladda ner en app som du använder för att titta på innehåll på din telefon, surfplatta, strömmande enhet eller spelkonsol.

 

Ska du prenumerera på Hulu med Live TV eller Sling TV?

Mellan de två kastar Hulu ett bredare nät. En prenumeration inkluderar ett större kanalbibliotek, alla större sändningsnätverk (utom PBS) och en grundläggande Hulu-prenumeration. Men det kostar nästan dubbelt så mycket som Sling TV. Sling-TV är billigare och möjliggör stramare anpassning av både kanaler och tillägg som moln-DVR-lagring och tilläggshoppning. Kanalbiblioteket är dock mindre och omfattar inte större sändningsnät. (NBC och Fox är endast tillgängliga på utvalda marknader). Om du vill titta på en eller två specifika kanaler, och dessa kanaler ingår i Sling, skaffa dig Sling TV. Hulus one-size-fits-all-plan är lämplig för familjer eftersom den erbjuder två samtidiga strömmar som standard. Det låter dig också uppgradera till obegränsade strömmar, så barnen kommer inte att diskutera vilken show du ska titta på; de kan titta på separata enheter. Hulus profilsystem gör det också till ett bra val för familjer. I stället för att dela en profil kan upp till sex personer i ditt hushåll ställa in preferenser, bevakningslistor och åldersbegränsningar.