Skip to content

Hur Game Pass bara blir bättre

25 de juni de 2021
xboxgamepass 5bf1def646e0fb00268dcbbc

Viktiga takeaways

  • Löpare kommer till Xbox Game Pass på konsoler.
  • Detta drag kommer att ge ännu fler spelare en chans att prova People Can Flys nya plundrare utan att behöva betala något extra.
  • Medan PC-spelare är besvikna, kommer det bara till konsoler, det här är ett bra drag övergripande för Xbox Game Pass.

Löpare att komma till Xbox Game Pass är en stor vinst för prenumeranter, vilket gör det till det enklaste sättet att hoppa in i People Can Flys kommande plundrare. Microsoft meddelade nyligen att Löpare, en ny plundrare från utvecklaren People Can Fly, kommer till Game Pass-tjänsten vid lanseringen. Detta drag ger en av de första stora utgåvorna från tredje part till Game Pass-prenumeranter. Microsoft lade också Octopath Traveler, Undertale och andra spel till tjänsten den senaste veckan, vilket gav Game Pass mer värde.

Detta hjälper inte bara att cementera den inverkan som Microsoft har på hur spelare spenderar pengar på nya spel, men det ger också spelet till många användare som kanske inte har kunnat köpa det till fullt pris när det lanserades. ”Många Xbox-användare litar på sitt Game Pass-abonnemang för att kunna spela spel”, säger Bishal Biswas, VD på Word Finder, till Lifewire i ett e-postmeddelande. ”Ett spel så populärt som Löpare bör vara tillgängligt i alla format för att maximalt antal användare ska få tillgång till det. ”

Bygga tillit

Biswas, som har arbetat med och skapat flera spelbloggar genom åren, säger att Game Pass har öppnat nya sätt för användare att få tillgång till de spel som är viktiga för dem. Med Löpare när man går med i striden tillför Microsoft inte bara abonnemangets värde, utan det bygger också på det förtroende och tillit som användarna har lagt till tjänsten som helhet. ”Tänk på att värdet jag får från #GamePass just nu är otroligt,” en användare skrev på Twitter som svar på tillkännagivandet. ”Jag har aldrig haft en prenumerationstjänst som jag har varit så nöjd med.”

Andra användare delade sitt godkännande av flytten, och vissa kommenterade till och med att de förmodligen inte skulle ha provat spelet annars. ”Det här var ett av de spel som jag ganska ville prova men inte ville spendera pengarna på det ännu. Game Pass fortsätter att vara fantastiskt,” en annan användare med namnet Skrev Matt på Twitter. Naturligtvis är vissa besvikna över det senaste drag från Xbox att ta med Löpare till Xbox Game Pass, men det är inte för att de tycker att flytten är dålig. Tyvärr, Löpare är endast tillgänglig på konsolversionen av Xbox Game Pass. Det betyder att inte alla kommer att kunna delta i det roliga tack vare deras Game Pass-prenumeration. Istället måste PC-spelare fortfarande förbeställa eller köpa spelet vid lanseringen för att spela. Medan vissa är besvikna, det här är inte första gången som Game Pass-konsolversionen får ett spel som PC inte har. Andra titlar som The Elder Scrolls Online och på senare tid Fallout: New Vegas bara har dykt upp på konsolversionen, och många användare hoppas det Löpare kommer att hoppa till PC inte så länge efter lanseringen den 1 april.

Biswas säger att spekulationer om spelets ankomst på Game Pass också har varit ett diskussionsämne i flera månader. Så många användare – även om inte alla – förväntade sig förmodligen inte att kunna dyka in i spelet och spela det vid lanseringen. ”Många Xbox-användare förbeställde spelet över spekulationer om att det inte skulle släppas på Game Pass. Detta skulle ha begränsat dess tillgång och tillgänglighet, eftersom inte alla användare har råd att köpa spelet. [at launch], ”Förklarade Biswas.

Ökar värdet

Löpare, som lanserade en demo i slutet av februari, har fått en hel del kärlek för sin unika inställning till looter shooter-genren. Enligt utvecklarna, istället för att förlita sig på den livstjänstaspekt som har gjort spel som Division 2 och Destiny 2 så långvarig, Outriders ’ hela historien är spelbar från början till slut.

Skärmdump från Outriders

Det betyder att du inte behöver vänta månader eller möjligen år för att se hela berättelsen spela. Istället kan du helt enkelt hoppa in i spelet och börja samla byt, liknande populära spel som Borderlands serier. När du också tänker på att Microsoft precis lagt till över 20 av Bethesda Softworks mest populära videospel, som Fallout 4, Dishonored och Dishonored 2, Doom Evig, Det onda inom, och mer, fortsätter värdet för Game Pass att växa. Fler och fler användare noterar.