Skip to content

Hur laddar jag ner appar till iPad

29 de juli de 2021
download apps ipad 5904b6d23df78c54568ab193

De appar som är inbyggda i iPad är användbara för grundläggande uppgifter, men det är apparna du installerar på den som gör den till en måsteanvändningsenhet. Anpassa din iPad med kostnadsfria och betalda appar som laddas ner från App Store direkt till din enhet. iTunes är inte längre platsen för iOS-appar. Gå istället till App Store för att köpa appar och ladda ner gratis appar till din iPad, vilket är bekvämare än att överföra appar från en dator. Om du tar bort en app och senare vill hämta den (utan att betala för betalda appar) är processen enkel.

Så här lägger du till appar på en iPad

Det är enkelt att ladda ner gratisappar och köpa betalda appar i App Store på din iPad. Den svåra delen är att välja de appar du vill ha från det stora urvalet. Här är hur:

 1. Tryck på App Store app.

 2. Appen öppnas på skärmen Idag, som innehåller nya och rekommenderade appar. Om du vill se ett större urval av appar och appkategorier, gå längst ner på skärmen och tryck på Appar.

  Apps-ikonen på idag-skärmen i App Store på iPad

 3. För att hitta en app du vill installera, sök efter den efter namn eller bläddra bland apparna på skärmen Today eller Apps. Om du letar efter spel trycker du lätt på Spel längst ner på skärmen. Klicka på för att bläddra bland kategorier som produktivitet, grafik, livsstil och andra Sök och ange kategorin.

  Fliken Spel i App Store på iPad

 4. Tryck på en app för att öppna informationsskärmen, som innehåller recensioner, betyg, skärmdumpar och kommentarer från utvecklaren. När du hittar en app du vill trycka på Skaffa sig för gratisappar eller priset för betalda appar.

  Hämta-knappen i App Store på iPad

 5. Knacka Installera för gratisappar eller köpa för betalda appar för att bekräfta nedladdningen.

  Installera-knappen i App Store på iPad

 6. Du kan bli ombedd att ange ditt Apple-ID. Nedladdningen startar och snart är appen installerad på din iPad och redo att användas.

Har du problem med att ladda ner eller uppdatera appar på din iPad? Vi har lösningarna i iPhone kommer inte att ladda ner appar? 11 sätt att fixa det (oroa dig inte, det gäller även iPads).

Hur laddar jag ner appar till iPad igen

När en app har tagits bort från din iPad kan du ladda ner den igen och installera den. Alla dina tidigare köp från iTunes och App Store är tillgängliga när som helst, förutom artiklar som inte längre är tillgängliga i App Store. Så här hämtar du en app som du tidigare tagit bort från din iPad:

 1. Tryck på App Store app på din iPad.

 2. Tryck på din bild eller avatar längst upp till höger på skärmen Idag. Din avatar finns också högst upp på skärmen Spel, Appar och Uppdateringar.

  App Store-kontoavatar på iPad

 3. I konto tryck på Köpt.

  Köpt knapp i konto i App Store för iPad

 4. Knacka Inte på den här iPad för att se tidigare nedladdade appar som inte är installerade.

  Inte på den här iPad-fliken i App Store på iPad

 5. Bläddra bland de appar du har tagit bort från din iPad tidigare. När du hittar den du vill ha, tryck på ladda ner ikonen för att installera om den. I vissa fall kan du bli ombedd att ange ditt Apple-ID, men vanligtvis börjar nedladdningen direkt.

  Ladda ner från molnknappen i App Store på iPad

 6. Knacka Öppen bredvid appen för att öppna den omedelbart eller knacka på Gjort för att stänga skärmen Köpt.

  Öppna-knappen i App Store på iPad

Har du en app och insett att du inte gillar den och vill ta bort den? Lär dig vad du ska göra i Så här tar du bort appar på en iPad.