Skip to content

Hur man ansluter Bluetooth-hörlurar till en Apple Watch

16 de augusti de 2022
001 how to connect bluetooth headphones to an apple watch 5216612 fe5adb038db647c0a932d657a86c2d0c

Vad du ska veta

 • Sätt hörlurarna i parningsläge och svep uppåt på urtavlan > ljudutgång > Anslut en enhet > [device name].
 • Öppna sedan ett ljudprogram på din Apple Watch (till exempel Musik) och tryck Spela.
 • För att normalisera volymen, gå till inställningar > Ljud & Haptics > Säkerhet för hörlurar > Minska höga ljud och tryck på knappen.

Den här artikeln kommer att lära dig hur du använder Bluetooth-hörlurar med en Apple Watch och vad du ska göra om du inte kan höra musik från ihopparade hörlurar. Instruktionerna gäller enheter som kör watchOS 4 och senare.

Hur lyssnar jag på Bluetooth-hörlurar på min Apple Watch?

Om du redan vet hur du ansluter Bluetooth-enheter till din iPhone, är processen på Apple Watch liknande. Du kommer att göra allt på klockan. Följ dessa steg för att få dina enheter att kommunicera.

 1. Sätt dina Bluetooth-hörlurar i parningsläge enligt användarinstruktionerna.
 2. Svep uppåt från urtavlan för att öppna kontrollcentret.
 3. Scrolla ner och tryck på ljudutgång ikon, som ser ut som en triangel med tre koncentriska ringar på sin topp.
 4. Välj Anslut en enhet.
 5. Tryck på namnet på dina hörlurar.
 6. Enheten kommer att få en Ansluten meddelande under den.
 7. Återgå till ljudutgång från Kontrollcenter och tryck på hörlurarnas namn för att aktivera dem.

  Para ihop en uppsättning Bluetooth-hörlurar och göra dem till den aktiva ljudutgången på en Apple Watch

 8. Öppna ett ljudprogram på din Apple Watch. Tryck Spela (eller motsvarande, beroende på app) när du hittar något att lyssna på, och ljudet kommer genom dina hörlurar. Starta inte ljudet från din iPhone. Om du gör det, och dina hörlurar inte är ihopkopplade med det, kommer det bara att spelas ur dessa högtalare istället.

Vad händer om jag inte kan höra musik genom mina hörlurar?

Du kan behöva ta ytterligare ett steg, även efter att du har parat ihop dina Bluetooth-hörlurar med din Apple Watch. Utför följande steg om du inte hör något.

 1. Svep uppåt från urtavlan för att öppna Kontrollcenter.
 2. Välj hörlurar ikon. Det ser ut som ett öra.
 3. En annan meny öppnas, där du kan justera hörlurarnas volym. Ställ in den här inställningen om ljudet är svagt.

  Den här skärmen innehåller också en decibelmätare. Om den regelbundet blir för hög för säkerhets skull kan din Apple Watch automatiskt justera volymen för att skydda din hörsel.

  Justera hörlursvolymen på en Apple Watch

Hur man minskar höga ljud på Apple Watch

Apple Watch har en annan inställning som hjälper dig att lyssna säkrare. Om du planerar att lyssna på ljud från din Apple Watch ofta bör du förmodligen aktivera den här funktionen för att vara säker.

 1. Öppna inställningar på din Apple Watch.
 2. Välj Ljud & Haptics.
 3. Gå till Säkerhet för hörlurar.

  Inställningar, Ljud & Haptics och hörlurssäkerhet på en Apple Watch

 4. Välja Minska höga ljud.
 5. Ställ omkopplaren bredvid Minska höga ljud till på/grön.

  Menyn Minska höga ljud och växla till Apple Watch-inställningar

 6. Dina hörlurar avger inte något högre än 85 decibel när den här funktionen är på, vilket är ungefär lika högt som trafik.

Kan jag para ihop alla Bluetooth-hörlurar med Apple Watch?

Du bör kunna använda vilken Bluetooth-enhet som helst med din Apple Watch, inklusive hörlurar, headset, hörsnäckor, högtalare och träningsenheter. Du kanske har problem med gamla Bluetooth-tillbehör, men Apple designade sin smartwatch för att fungera med nästan allt.

Varför kan inte mina Bluetooth-hörlurar ansluta till min Apple Watch?

Om din klocka ansluts till din telefon men inte till en ljudenhet kan tillbehöret du använder vara inkompatibelt, defekt eller på annat sätt felaktigt, och du bör kontrollera några saker. Se först till att hörlurarna har tillräckligt med ström för att slå på dem. Kontrollera sedan att du framgångsrikt har satt dem i parningsläge enligt deras instruktioner. En annan sak att kontrollera är att dina hörlurar för närvarande inte är ihopkopplade med en annan enhet (som din iPhone).

Varför hittar inte min Apple Watch Bluetooth-enheter?

Om din Apple Watch inte hittar några Bluetooth-enheter alls, inklusive din telefon, måste du göra en del felsökning. Några möjliga lösningar inkluderar att söka efter programuppdateringar, starta om en eller alla enheter du försöker para ihop och rensa nätverksinställningar.

FAQ

Hur ansluter jag AirPods till en Apple Watch?

För att ansluta AirPods till en Apple Watch, se till att dina AirPods är ihopkopplade med din iPhone. Öppna sedan Kontrollcenter på din Apple Watch och tryck på Ljudutgång ikon. Till sist, tryck AirPods för att ställa in Apple Watchs ljud att matas ut till AirPods.

Hur ansluter jag en Apple Watch till en Peloton?

Starta Watch-appen på din iPhone, tryck på Min klockascrolla ned och tryck på Tränaoch slå sedan på Upptäck gymutrustning. På Peloton Bike+-appen väljer du en tur och trycker Start. Håll sedan din Apple Watch nära Peleton-skärmen; knacka Ansluta på klockan och tryck på Start på Bike+-appen för att börja din tur.

Hur ansluter jag en Apple Watch till MyFitnessPal?

Om du har MyFitnessPal-appen på din anslutna iPhone, och du har alternativet för automatisk installation aktiverat på din Apple Watch, har du tillgång till MyFitnessPal-appen på din klocka. Du kan använda klockans stegdata för att justera kalorimålet i din MyFitnessPal-app, visa och justera kaloriinformation och vattenmål med mera.