Skip to content

Hur man använder Amazon Prime Whole Foods Rabatt

30 de juli de 2021
SmithCollectionGado 5b60c11446e0fb0082aec6f4

Att få Amazon Prime-rabatter på Whole Foods Market är lika enkelt som att handla online med ditt Amazon Prime-medlemskap eller handla normalt i detaljhandeln. Du måste bara bestämma om du vill handla online eller ta en resa till Whole Foods.

Hur får jag Amazon Prime-rabatter för hela livsmedel online

Du kan handla Whole Foods-föremål direkt via Amazons webbplats, men du måste vara i ett av de områden där Prime Now och Whole Foods verkar. De verkar i många stora storstadsområden i USA, såsom Los Angeles, Dallas, Chicago, Manhattan och Brooklyn. För att se vad som finns tillgängligt från Whole Foods på Amazon, kan du besöka Whole Foods säljesida för Amazon. Längst upp till vänster på sidan ser du också en rullgardinsmeny där du kan välja din region eller ange ditt postnummer för att bekräfta din förmåga att beställa Whole Foods-artiklar med snabb leverans via Amazon Now. Att få din Amazon Prime-rabatt på Whole Foods genom att handla direkt på Amazon på det här sättet är enkelt. Rabatterna tillämpas automatiskt. När du handlar efter olika föremål kan du omedelbart se rabatterade priser. Du kan också handla efter avdelning eller titta på veckospecialer och bästsäljare. Prime-medlemmar som gör en Whole Foods-beställning för leverans via Prime Now kan också njuta av gratis 2-timmarsleverans i utvalda städer efter att ha träffat ett lägsta inköpsbelopp på $ 35. Slutligen kan Prime-prenumeranter som checkar ut med ett Amazon Prime Rewards Visa Signature-kort också få 5% tillbaka i belöningar på dessa köp.

Så här får du Amazon Prime-rabatter med appen för hela livsmedelsmarknaden

Att få din Amazon Prime-rabatt på Whole Foods-platser kan vara lite mer involverad, men processen är fortfarande enkel. En metod kräver att du använder appen Whole Foods Market. Du kan ladda ner Whole Foods Market-appen för iOS, för Android och från Amazon App Store.

Med appen installerad på din enhet får du möjlighet att logga in. För att länka ditt Amazon Prime-konto till ditt Whole Foods Market-appkonto kan du helt enkelt logga in på Whole Foods Market-appen med dina Amazon-kontouppgifter. Appen Whole Foods Market kan hjälpa dig att hitta närmaste Whole Foods-plats, visa speciella Prime Member-erbjudanden som för närvarande erbjuds och även markera föremål som Prime Members kan köpa med ytterligare 10% rabatt på försäljningspriset. När du är klar att handla och är redo att kolla in i registerna i Whole Foods, hjälper appen dig att få din Amazon Prime-rabattkod. Whole Foods Market-appen kan generera en QR-kod för användning i kassan. När du skannas i registret tillämpar den här koden din Amazon Prime-rabatt. Om du inte ser koden på din skärm, klicka på Prime Code -knappen längst ned till vänster i appen.

Hur får jag Amazon Prime-rabatter på hela livsmedel utan appen

Om du inte har tillgång till Whole Foods Market-appen eller föredrar att inte installera den kan du fortfarande få din Amazon Prime-rabatt på Whole Foods-platser med ditt telefonnummer. Först måste du logga in på Amazon med kontot med ditt Prime-medlemskap. Därifrån måste du lägga till ett telefonnummer till ditt konto. Du kan göra det genom att välja Konton och listor i Amazon-navigeringsfältet och klicka på Ditt konto i rullgardinsmenyn. På nästa sida, hitta och klicka på rutan märkt Inloggning och säkerhet. Detta tar dig till en skärm som låter dig lägga till eller redigera ett telefonnummer för vårt konto. Med telefonnumret till ditt Amazon Prime-konto kan du ange ditt nummer medan du checkar ut på Whole Foods. Detta kommer att gälla dina Amazon Prime-rabatter.

Prime Member Deal undertecknar på Whole Foods

Men utan appen kanske du inte vet vilka artiklar som säljs innan du handlar. Lyckligtvis märker Whole Foods föremål som är rabatterade för Prime-medlemmar. Det finns en gul etikett som säger ”extra 10% rabatt på REA”, vilket ger en extra rabatt för Prime-medlemmar. En blå etikett som säger ”Prime Member Deal” anger artiklar i butiken som rabatteras för Prime-medlemmar. Om du checkar ut med ett Amazon Prime Rewards Visa Signature-kort kan du också få 5% tillbaka i belöningspoäng, vilket ger ännu mer till dina besparingar.