Skip to content

Hur man använder WhatsApp Mute

15 de augusti de 2021
Peopleusingsmaarthpones b3e58e48ef0a4b719affc2e41616bb29

Låt oss inse det – den ständiga pingningen av WhatsApp -aviseringar kan vara irriterande, men istället för att blockera någon kan du stänga av dina WhatsApp -aviseringar istället. Så här använder du WhatsApp Mute för att stoppa distraktionerna så länge du vill.

Varför stänga av dina WhatsApp -meddelanden?

Vi lever i en värld där konstant pingande och distraktion är normen. Lyckligtvis kan du stänga av aviseringar i WhatsApp. Om du gör det hindrar din telefon från att ljuda eller vibrera när någon meddelar dig. Detta kan ge ett bättre alternativ för att blockera någon eller lämna en grupp eftersom det finns för många distraktioner. Så här stänger du av/stänger av dina chattar på iPhone och Android. Stänga av konversationer gäller bara ljud. Alla nya aviseringar från en avstängd kontakt visas fortfarande i ditt chattfönster. Om du vill ta bort dessa chattar från vyn kan du antingen radera eller arkivera dem.

Hur man stänger av/avstänger WhatsApp -meddelanden på iPhone

Det är en enkel sak att stänga av och stänga av WhatsApp -aviseringar på iPhone, både för individuella och gruppmeddelanden. Så här gör du.

 1. Öppna WhatsApp på din iPhone och tryck på Chattar.

 2. Tryck på chatten du vill stänga av, skjut fingret åt vänster och tryck sedan på Mer > Stum.

 3. Välj hur länge du vill stänga av konversationen. När den är avstängd visas en högtalare med en linje genom den till höger om chatten.

  Om du vill stänga av en chatt som du har tystat drar du fingret åt vänster och trycker sedan på Mer > Stäng av ljudet.

Så här stänger du av/avstänger WhatsApp -meddelanden på Android

Att stänga av antingen individuella och gruppkonversationer på din Android är snabbt. Så här gör du.

 1. Öppna WhatsApp och tryck sedan på Chattar.

 2. Tryck och håll kvar på chatten du vill stänga av tills en grön cirkel visas och tryck sedan på högtalare ikon uppe till höger.

 3. Välj hur länge du vill stänga av konversationen och tryck sedan på OK.

  Hur man stänger av chattar på WhatsApp för Android.

  Om du vill stänga av en chatt trycker du länge på chatten du vill stänga av ljudet tills den gröna cirkeln visas och tryck sedan på högtalare -ikonen i det övre högra hörnet på skärmen för att stänga av chatten.