Skip to content

Hur man åtgärdar Hulu felkod PLRUNK15

31 de juli de 2021
plrunk15error 8e12334b7eb1445b86d329cc0960bb4e

Hulu felkod PLRUNK15 är en Hulu felkod som vanligtvis visas när du använder en Roku -enhet för att strömma Hulu till din tv. Det här felet kan uppstå när du först försöker strömma en film eller ett tv -program, men det kan också hända efter att du har tittat ett tag. Det kan också inträffa när du försöker strömma live -tv och evenemang via Hulu With Live TV. Detta fel är vanligtvis resultatet av att Hulu -appen inte kan strömma data från Hulu -servrarna, vilket kan orsakas av ett nätverks- eller anslutningsproblem, eller närvaron av en annonsblockerare, men Hulu -uppspelningsfel som detta kan också orsakas av en föråldrad app eller till och med ett problem med själva Hulu -tjänsten.

Hur Hulu -felkoden PLRUNK15 visas

När detta fel uppstår brukar du se ett meddelande som ser ut så här:

 • Ett fel uppstod när den här videon spelades upp. Försök starta om videon eller välj något annat att titta på.
 • Hulu felkod: PLRUNK15

Orsaker till Hulu felkod PLRUNK15

Denna kod förekommer vanligtvis på Roku -strömmande enheter när Hulu -appen har problem med att hämta data från Hulu -servern. Det kan hända vid direktuppspelning av filmer och tv -programavsnitt, vid direktuppspelning av tv och när du försöker titta på inspelad tv med din moln -DVR. Problem med Hulu -appen kan orsaka PLRUNK15 -koden, liksom anslutningsproblem. Skadad data i cacheminnet är också en vanlig synder, och manuellt inställning av din Roku -enhets bithastighet kan ibland lösa problemet.

Så här fixar du Hulu -felkoden PLRUNK15

Eftersom de flesta problem som orsakar PLRUNK15 -felkoden har att göra med din Roku -app eller internetanslutning, måste du kontrollera och eventuellt åtgärda en handfull problem med din nätverkshårdvara, Roku -maskinvara och din Roku -app. Prova vart och ett av dessa steg för att åtgärda felkoden:

 1. Ladda om filmen eller avsnittet. I många fall kan du bara ladda upp avsnittet eller filmen på nytt. Om problemet inte försvinner, eller om du får samma felmeddelande flera gånger när du försöker titta på din serie eller film, måste du göra mer felsökning.

 2. Prova en annan film eller ett annat avsnitt. I vissa fall kan det finnas ett problem med den specifika filmen eller avsnittet du försöker titta på. Detsamma gäller om du försöker titta på innehåll från din Hulu med Live TV DVR. Om annat innehåll spelar bra, är det ett problem med den specifika sak du försökte titta på. Kontakta Hulu kundtjänst för att uppmärksamma dem på problemet och titta på annat innehåll under tiden.

 3. Kontrollera andra streamingtjänster. Använd samma enhet som ger dig PLRUNK15 -felet, prova en annan strömningstjänst som Netflix eller YouTube. Om du inte kan strömma andra tjänster har din enhet ett anslutningsproblem. Om du kan strömma andra tjänster har du specifikt att göra med ett Hulu -problem. Eftersom denna kod vanligtvis är associerad med Roku -strömmande enheter kommer du förmodligen att upptäcka att du kan strömma Hulu bra på dina andra enheter.

 4. Se till att din Hulu -app är uppdaterad. När Hulu åtgärdar ett fel som orsakar ett problem som PLRUNK15 -koden måste du uppdatera din Hulu -app för att dra nytta av åtgärden.

 5. Kontrollera din internethastighet, helst med samma enhet som ger dig PLRUNK15 -felet. Om det finns ett problem med din internetanslutning och du inte har tillräckligt med nedladdningshastighet, kommer du inte att kunna strömma Hulu. För att kontrollera din internetanslutning, inklusive din hastighet, på en Roku, tryck på Hem på fjärrkontrollen och välj sedan inställningar > Nätverk > Kontrollera anslutningen. Roku rekommenderar att din internetanslutning har en hastighet på minst 3+ Mbps för standarddefinition, 5+ Mbps för HD och 25+ Mbps för 4k Ultra HD. Hulu har också sina egna datakrav.

 6. Starta om din lokala nätverkshårdvara och strömningsenhet. I många fall kan du lösa grundläggande anslutningsproblem genom att helt enkelt starta om din enhet och nätverkshårdvara. För att starta om din utrustning helt måste du vanligtvis stänga av den, om möjligt, koppla ur den, vänta en minut eller så och sedan koppla in allt igen.

 7. Inaktivera din annonsblockerare. Det här felet kan orsakas av att Hulu -appen inte kan kommunicera med Hulus servrar, vilket kan orsakas av en annonsblockerare. Om du kör en annonsblockerare på DNS ​​-nivå, antingen inaktivera den eller vitlista Hulus annonsservrar. Om du inte är säker på vad det betyder, så har du förmodligen ingen annonsblockerare på DNS ​​-nivå och du behöver inte oroa dig för det här steget. Om någon annan i ditt hem eller kontor har tillgång till din router och nätverkshårdvara kan du fråga dem om de har installerat en annonsblockerare på DNS ​​-nivå och berätta om problemet du har.

 8. Rensa cacheminnet. Om det finns någon korrupt data lagrad på din enhet kan det orsaka denna typ av problem. För att rensa cacheminnet på en Roku, tryck på Hem på fjärrkontrollen för att återgå till startskärmen och tryck sedan på Hem fem gånger, Upp en gång, Spola tillbaka två gånger, då Snabbspola dubbelt. Din Roku rensar cacheminnet och startar om om cirka 30 sekunder.

 9. Justera din Roku -bithastighet. Detta är en avancerad inställning som du vanligtvis inte behöver komma åt, men om du justerar den kan du bli av med PLRUNK15 -felet. För att justera din Rokus bithastighet, tryck på Hem för att se till att du är på startskärmen och tryck sedan på Hem fem gånger, Spola tillbaka tre gånger, alltså Snabbspola dubbelt. Välj menyn Bitrate Overrite Manuell > OK > 7,5 Mbpsoch tryck sedan på Tillbaka.

Vad händer om Hulu fortfarande inte fungerar?

Om du har gått igenom alla felsökningssteg ovan och Hulu fortfarande inte fungerar som det ska, kan du kontakta Hulu support för att informera dem om problemet. Berätta för dem att du redan har startat om din nätverkshårdvara och Roku, sökt efter Hulu -appuppdateringar och rensat din Roku -cache. De kommer förmodligen inte att kunna erbjuda en omedelbar lösning, men information om din erfarenhet av problemet kan hjälpa dem att spåra felet och ge en lösning i framtiden.