Skip to content

Hur man får gratis Slab Serif Western -teckensnitt för WANTED -affischer

10 de september de 2021
cartoon blank wanted poster pinned up with two drawing pins and small arrow rope noose 75488991 5a579b8ec7822d0037b97e39

Teckensnitt i västerländsk stil är typiskt seriefonterade plattor-några vanliga, några snygga. Av dessa är de fyrkantiga serif -teckensnitten fyrkantigare, större och djärvare än de flesta andra serif -teckensnitt. De västerländska teckensnitten i denna lista valdes specifikt för att göra skräddarsydda ”Wanted” -affischer. Alla är tillgängliga individuellt online. Många av teckensnittshusen erbjuder samlingar av västerländska teckensnitt som inkluderar dessa och andra som gillar dem. Några av dessa typsnitt i västerländsk stil har bara stora bokstäver utan skiljetecken. Om du behöver både stora och små bokstäver och skiljetecken, kolla in hela teckensnittet för att bekräfta att det teckensnitt du föredrar kommer med.

Nashville

Free Western Font – Nashville.

Nashville, en nödställd platta serif, är den typiska ”Wanted” affisch typsnitt. En varning: Den innehåller inga siffror. Om du vill ha en belöningsbelopp på din affisch måste du hämta siffrorna från ett annat teckensnitt. För den stora ”WANTED” högst upp på affischen och annan text fungerar Nashville dock bra.

Perdido

Perdido av Scriptorium

Perdido.

Perdido är ett demoteckensnitt med bara stora bokstäver – inga siffror eller skiljetecken. Det liknar stilen till Nashville och Saddlebag men har ett mer bedrövligt utseende.

Cowboys

Cowboys -teckensnitt av Sharkshock

Cowboys typsnitt.

Cowboys är en vanlig, fet platta. Tyngre än de andra teckensnitt som visas här har siffror, skiljetecken och en stjärna i Texas men inga små bokstäver.

Showguide

Showguide -teckensnitt

Showguide -teckensnitt.

Showguide är ett kondenserat typsnitt som liknar Cowboys och har stora och små bokstäver, siffror och några skiljetecken.

Sadelväska

Saddlebag font av Dieter Steffmann

Saddlebag typsnitt.

Ett brett, något dekorativt platt-serif, Saddlebag har stora och små bokstäver, siffror, skiljetecken och accenttecken.

Västra

Western av James L. DeVriese

Västra teckensnitt.

Lite snyggare än Saddlebag, Western liknar Perdido men utan det bekymrade utseendet. Teckensnittet innehåller stora och små bokstäver, siffror och grundläggande skiljetecken.

Edmunds bedrövad

Edmunds -teckensnitt av Ray Larabie

Edmunds.

Edmunds Distressed ser lite vänligare ut än andra seriefonterade plattformar. Den finns i vanliga och nödställda versioner, den senare har grova kanter.

Typodermisk

1631256744 189 Hur man far gratis Slab Serif Western teckensnitt for WANTED

Denna snygga platta serif har allt: stora och små bokstäver, siffror, skiljetecken, matematiska symboler, fraktioner och ”f” ligaturer.