Skip to content

Hur man får gyllene verktyg vid djurpassage

9 de juli de 2021
001 how to get golden tools in animal crossing 5093048 0d8faa37bbac4aafb7c964ce17be54a6

Du samlar en mängd olika verktyg för att få ut det mesta av din tid Animal Crossing: New Horizons. Sex av dem har speciella, gyllene utgåvor som är mer hållbara än de vanligaste versionerna, och vissa har också speciella förmågor. Så här låser du upp alla gyllene verktyg i Nya horisonter, tillsammans med deras speciella användningsområden.

 

Hur man får den gyllene spaden

Liksom flera av de gyllene verktygen låser du upp det gyllene skyffelreceptet genom att utföra en specifik uppgift flera gånger. I det här fallet vill du hjälpa den strandade sjömannen Gulliver när han tvättar upp på din strand efter att han fallit av från sitt skepp.

Gulliver dyker upp ungefär en gång i veckan, och du hjälper honom genom att gräva upp och skicka tillbaka bitarna av hans trasiga kommunikatör så att han kan ringa sitt besättning för en upphämtning. Dagen efter att du har hjälpt honom skickar han dig en present och efter att du har hjälpt honom 30 gånger skickar han receptet på den gyllene spaden. Du kan få en allmän uppfattning om dina framsteg genom att markera Gulliver’s Travails uppgift i din Nook Miles-app. Medan det hjälper piratkaptenen Gullivarrr räknas till Nook Miles-målet, bidrar det inte till att låsa upp den gyllene spaden.

 

Hur får man den gyllene vattenkanna

Du odlar blommor på din ö med en vattenkanna, och den gyllene versionen låter dig båda vattna fler växter på en gång och odla speciella. För att få receptet måste du få din ö en femstjärnig utvärdering genom att göra din ö så vacker och snygg som möjligt. Se till att du plockar ogräs när de ser ut, odlar mycket blommor, lägger till massor av dekorationer och lockar så många bybor som möjligt. Kontrollera dina framsteg genom att prata med Isabelle på Resident Services och välja Låt oss prata öns evals. Hon ger ditt nuvarande betyg och ger dig förslag för att förbättra poängen.

Isabelle ger ön betyg i New Horizons

När du väl har fått fem stjärnor kommer Isabelle att ge dig receptet på den gyllene vattenkannan.

 

Hur man får Golden Slingshot

Slanghotet låter dig slå ner gåvorna som ibland flyter över din ö på ballonger. Dessa presenter kan innehålla DIY-recept, möbler, hantverksmaterial eller till och med Bells. För att få receptet på den mest avancerade versionen av det här verktyget måste du popa 300 ballonger. Strax efter att du har nått det här målet kommer en speciell, gyllene ballong att dyka upp. Presenten den bär kommer att innehålla receptet för den gyllene slanghotet. Den gyllene ballongen är inte nödvändigtvis den första som dyker upp när du når målet. För att spåra dina framsteg, kontrollera Det regnar skatt aktivitet i din Nook Miles-app.

De "Det regnar skatt" aktivitet i appen New Horizons Nook Miles

Hur man får Golden Rod

Den avancerade versionen av fiskespöen är din belöning för att fånga alla 80 fiskar som förekommer i din ös flod och hav under hela året. Du behöver inte donera dem alla till museet för att få belöningen; receptet kommer att visas i din brevlåda dagen efter att du fångat den sista fisken.

Brevet i Animal Crossing: New Horizons som innehåller receptet på den gyllene staven

För att se hur nära du är att fånga all fisk kan du kolla Critterpedia i din Nook-telefon eller Island Iktyolog aktivitet i Nook Miles-appen.

 

Hur man får det gyllene nätet

Du får det gyllene nätet som du gör det gyllene staven; skillnaden är att istället för att fånga all fisk på din ö får du det gyllene nätreceptet för att fånga alla buggar. Återigen behöver du inte donera alla insekter och arachnidarter till museet för att få brevet som innehåller receptet. Det kommer dagen efter att du har samlat in den sista buggen.

En Animal Crossing-karaktär efter att ha fångat sin sista bugg

Spåra dina framsteg från buggen fliken i Critterpedia eller genom att markera Bugs Bug Me Me aktivitet i Nook Miles.

 

Hur man får den gyllene yxan

Yxan är praktisk för att hugga ner träd. Du kan också använda den för att bryta hantverksmaterial från stenar (men en spade fungerar mycket bättre). Receptet med gyllene yxor är speciellt bland denna grupp genom att din karaktär kommer fram till det själva.

En djurkorsningskaraktär tänker upp receptet för den gyllene yxan

För att få receptet på den mer hållbara yxan måste du bryta 100 svagare versioner av verktyget. Du kommer att göra det så småningom bara från att spela spelet, men för att snabbt spåra det kan du skapa ett gäng spetsiga yxor med fem trädgrenar och en sten och sedan träffa ett träd tills verktyget självförstörs. Den tunna yxan är bara bra för 40 träffar, så även om du börjar från ingenting kan du få receptet på den gyllene på ett par timmar. Du kan inte spåra dina framsteg i riktning mot detta mål, men du kan få en allmän uppfattning genom att kolla in Papperskorgen aktivitet i din Nook Miles-app. Denna aktivitet räknar alla verktyg du har förstört sedan du började spela spelet, så det kommer inte att berätta om axlar specifikt.

 

Hur man skapar gyllene verktyg

När du väl har receptet på ett gyllene verktyg kan du tillverka det på en arbetsbänk med hjälp av ’standard’ versionen av redskapet och en guldklump. Du samlar guldet från att slå stenar med en spade, även om de är mycket sällsynta än stenar, lera och järnklumpar. Du kan också få guldklumpar från presentballonger. Du kan bara skapa ett gyllene verktyg från den grundläggande versionen av ett verktyg; du kan inte använda de specialversionerna som finns till salu på Nook’s Cranny, som utomhusskyffeln.

 

Fördelar med Golden Tools

Alla gyllene verktyg är mycket mer hållbara än deras normala motsvarigheter, vilket innebär att du kan använda dem flera gånger innan de går sönder. Denna tabell jämför hållbarheten hos standardverktyg med deras gyllene versioner: Vattenkannans hållbarhet varierar beroende på hur många blommor du når i en enda häll. Att vattna marken sliter fortfarande på verktyget men i mindre grad.

Tunn Regelbunden gyllene
Yxa 40 100 200
Netto 10 30 90
stav 10 30 90
Skyffel 40 100 200
Slangbella ej tillämpligt 20 60
Vattenkanna Varierar Varierar Varierar

Guldvattenburken har fördelar utöver bara hållbarhet. Det kan vattna nio växter i en enda häll, och det är det enda sättet att odla en gyllene ros. För att göra det, använd verktyget på en svart ros, och en guldblomma kan dyka upp nästa dag.