Skip to content

Hur man livestreamar NBA-slutspelet (2021)

5 de juli de 2021
live stream the nba playoffs 4588532 cc381c6354ec4cd7b8bfa2068e9d970f

NBA-slutspelet är när de 16 bästa ligorna i ligan möter i en spännande sammandrabbning för att se vem som kommer sejra ut. Eftersom de enskilda spelen är utspridda över fyra nätverk, gjorde vi benarbetet för att hitta de bästa sätten att streama NBA-slutspelet till din dator, telefon, digitalbox eller spelkonsol. NBA-slutspelet 2020-2021 börjar den 22 maj 2021. Besök ESPN för de slutliga matchspelet i slutspelet.

 

Hur man ser NBA Playoffs-spel

Om du vill titta på varje match i NBA-slutspelet, eller åtminstone ha möjlighet, är det här kanalerna som du måste ha tillgång till:

 • ABC: För 17: e året i rad har ABC ensamrätt att sända NBA-finalen. Om du vill se finalen behöver du tillgång till ABC.
 • ESPN: ESPN har rättigheterna till Western Conference Finals. Om ditt lag spelar i Western Conference Finals måste du prioritera ESPN.
 • TNT: Eastern Conference Finals rättigheter ägs av TNT. Om ditt lag är inställt på att spela i Eastern Conference Finals, prioritera TNT.
 • NBA TV: Några första omgångsspel kommer att visas på NBA TV. Om du inte vill missa någonting är det värt att hitta ett paket som innehåller detta nätverk.
 • Regionala sportnätverk: Dessa nätverk har rätt att sända spel i första omgången som involverar lokala lag. Om ditt lokala lag tar sig till första omgången kan du räkna med ditt regionala sportnätverk. Undantaget är att om ett spel sänds på ABC är det inte tillgängligt i ditt regionala sportnätverk.

Datum och tider slutförs precis före slutspelet. Det finns bestämmelser för att varje omgång ska börja ett par dagar tidigare, beroende på när föregående omgång är klar. Kontrollera lokala listor för specifika dagar och tider för varje spel.

 

Så här får du tillgång till NBA Playoff Livestreams från ABC, TNT, ESPN och NBA TV

Eftersom enskilda spel kommer att visas i fyra nätverk är det bästa sättet för kabelskärare att fånga NBA-slutspelet genom en live-TV-streamingtjänst. Dessa streamingtjänster erbjuder en direkt ersättning för kabel- eller satellit-tv eftersom de låter dig strömma live-tv över internet. Allt du behöver är en dator, en telefon, en strömmande enhet eller tjänst som Roku eller en spelkonsol som är ansluten till höghastighetsinternet. Medan dessa tjänster gör samma sak, erbjuder alla olika kombinationer av kanaler. Det betyder att vissa av dem erbjuder åtkomst till varje NBA-slutspel, andra ger dig bara tillgång till en uppsättning konferensspel och andra har en kombination av de två. Dessa tjänster erbjuder någon typ av gratis provperiod, så du kan börja streama NBA-slutspelet utan att betala något på förhand. Här är dina alternativ, inklusive de relevanta kanalerna för varje erbjudande:

Service ESPN TNT NBA TV ABC
YouTube TV Ja Ja Ja De flesta marknader
Hulu Med Live TV Ja Ja Nej De flesta marknader
AT&T TV Ja Ja Ja (vissa planer) De flesta marknader
Sling-TV Ja Ja Tillägg Begränsade marknader
fuboTV Nej Ja Ja De flesta marknader

För de flesta är YouTube TV det bästa alternativet för att streama NBA-slutspel. Den inkluderar ESPN, TNT, NBA TV och har även ABC på de flesta marknader. AT&T TV Now är också ett bra alternativ, men de kanaler du behöver ingår bara i dyrare planer. Sling TV är också ett bra alternativ om du bor på en av de utvalda marknaderna där de erbjuder ABC som ett tillägg. De värsta alternativen för att streama NBA-slutspelet är fuboTV, eftersom ESPN inte ingår och Hulu med Live TV eftersom NBA TV inte ingår. Eftersom NBA-finalerna endast är tillgängliga på ABC och tillgången på ABC skiljer sig från en tjänst till en annan beroende på de specifika erbjudanden som alla har undertecknat är det viktigt att kontrollera varje tjänst för att se om ABC finns i ditt postnummer. Medan YouTube TV är det bästa alternativet för de flesta, kontrollera att YouTube TV erbjuder ABC i ditt postnummer.

 

Livestream NBA-slutspel på din telefon, surfplatta eller strömmande enhet

Om du vill titta på NBA-slutspelet på din mobila enhet, digitalbox eller spelkonsol, här är de appar du behöver:

 • iOS: YouTube TV, ESPN, TNT
 • Android: YouTube TV, ESPN, TNT
 • Amazon-enheter: ESPN, TNT
 • Roku: YouTube TV, ESPN, TNT
 • PS4: ESPN
 • Xbox ett: YouTube TV, ESPN, TNT

 

Använd Ace Stream för att se NBA Playoffs gratis

Om du inte kan använda någon av de officiella källorna ovan är det nästa bästa alternativet för streaming av NBA-slutspel ett program som heter Ace Stream. Denna programvara är en mediaspelare. Den strömmar ljud och video istället för att spela upp filer som du laddade ner. Eftersom Ace Stream är beroende av strömmar som tillhandahålls av andra användare, får du inte alltid den bästa kvaliteten på ljud eller video. Det kan också vara svårt att hitta strömmar för vissa händelser, även om NBA-slutspelet är tillräckligt populärt för att strömmar vanligtvis är tillgängliga. När du är klar med installationen av Ace Stream är det sista steget att hitta ett innehålls-ID för NBA-slutspelet du vill streama. Innehålls-ID: t är en adress som spelaren använder för att hitta strömmen. Ett bra ställe att hitta innehålls-ID och länkar till andra NBA-slutströmmar är NBA Streams subreddit. Du kan också hitta liknande innehåll på Discord. Det näst bästa sättet att hitta ett innehålls-ID är att använda din favoritsökmotor. Till exempel, för att hitta NBA-slutströmmar, skulle du söka efter 2021 NBA-slutspelet Ace Stream-innehålls-ID. Ace Stream-innehålls-ID: n är gratis. Betala inte någon för ett innehålls-ID och var försiktig när du besöker webbplatser som erbjuder innehålls-ID. Klicka inte på misstänkta länkar eller annonser och överväg att installera en bra annonsblockerare.

 

Gratis onlinesportwebbplatser för att streama NBA-slutspel

När allt annat misslyckas kan du behöva tillgripa inofficiella gratis webbplatser för sportstreaming online. Dessa webbplatser har inte officiellt rättigheter att sända NBA-spel eller andra spel, så de länkar till gratis strömmar istället. Om du bor i ett område där du inte kan registrera dig för någon av våra rekommenderade streamingtjänster, eller om du inte kan komma åt ABC på grund av att det inte finns någon ABC-filial i ditt område, kan det här vara ditt enda alternativ. Här är namnen på några gratis sportströmningswebbplatser som vanligtvis tillhandahåller NBA-slutspel:

 • Stream2Watch
 • FromHots
 • Bosscast
 • Cricfree

Webbplatser som ger fri tillgång till sportströmmar stöds ofta av påträngande eller skadliga annonser som kan installera skadlig kod på din dator. Överväg att installera ett bra plugin-program för adblockerare.