Skip to content

Hur man loggar ut från YouTube

26 de april de 2022
title 7dfbdf1ec5a44d2798f681da77001f45

Vad du ska veta

  • På skrivbordet, gå till din profilbild i det övre högra hörnet och välj Logga ut.
  • På mobilwebben går du till din profilbild uppe till höger, välj ditt namn och sedan Logga ut.
  • På mobilappen trycker du på din profilbild uppe till höger, välj pilen bredvid ditt namnAnvänd YouTube utloggad.

Den här artikeln tar upp hur du loggar ut från YouTube från både din dator, mobilwebbplatsen och appen.

Hur loggar jag ut från mitt YouTube-konto?

Beroende på vilken enhet och plattform du använder YouTube, kommer processen att logga ut att variera lite.

Hur man loggar ut från YouTube på skrivbordet

  1. På YouTube väljer du din profilbild i det övre högra hörnet.

  2. Välj i rullgardinsmenyn som visas Logga ut.

    Youtube Logga ut alternativ

Hur man loggar ut från YouTube på YouTubes mobilwebbplats

  1. Välj din profilbild i det övre högra hörnet på webbsidan.

  2. Tryck på i menyn ditt YouTube-namn på toppen.

  3. Välj längst ned på den här menyn Logga ut.

    Användarnamn och Logga ut på YouTube.com på Android

Så här loggar du ut från YouTube i iOS-mobilappen

  1. Tryck på din profilbild i det övre högra hörnet.

  2. Tryck på pil högst upp till höger i menyn.

  3. Välj Använd YouTube utloggad.

    Högerpil och Använd YouTube utloggad i YouTube-appen för iOS

Så här loggar du ut från YouTube i Android-mobilappen

Tänk på att om du loggar ut från YouTube på Android-appen loggas du ut från alla andra Google-appar med samma Google-konto på din telefon:

  1. Tryck på din profilbild i det övre högra hörnet.

  2. I menyn trycker du på ditt kontonamn högst upp.

  3. Knacka Hantera konton.

  4. Tryck på det Google-konto du använder för YouTube.

  5. Välj Ta bort konto.

    Hantera konton och alternativet Ta bort konto för YouTube på Android

Om du använder YouTube på Android kan ett bättre sätt att använda YouTube utan att spara din historik vara att gå in i inkognitoläge. På så sätt kommer ditt konto fortfarande att vara kopplat till YouTube.

Kan jag bara logga ut från YouTube?

För närvarande finns det inte ett sätt att bara logga ut från YouTube och inte de andra apparna som är kopplade till samma konto på din telefon på Android-enheter. Av denna anledning, om du använder Android, vill du använda inkognitoläge istället. Du kan logga ut från YouTube utan att det påverkar andra associerade Google-webbplatser eller appar för alla andra enheter.

Varför kan jag inte logga ut från YouTube?

Om du har problem med att logga ut från YouTube kan du prova några av korrigeringarna nedan.

  • Om logga ut-knappen är borta: Detta kommer att vara fallet om du använder Android-appen eller en Chromebook. YouTube ersatte alternativet Logga ut med ett inkognitoalternativ. För att logga ut helt från YouTube måste du ta bort det associerade Google-kontot på din telefon. Det kommer också att logga ut från alla andra Google-appar som använder det kontot.
  • Om din profil inte finns där: Du kanske inte har loggat in på YouTube, till att börja med, eller så har du inte skapat ett Google-konto att använda för YouTube.
  • Om YouTube loggar in dig automatiskt: Om du loggade ut men kommer tillbaka till YouTube och är inloggad igen, vill du försöka rensa webbläsarens sparade lösenord. Om det inte fungerar, försök att rensa webbläsarens cache.

FAQ

  • Hur loggar jag ut från YouTube på alla mina enheter?

    För att logga ut från YouTube och andra Google-tjänster på alla dina enheter, gå till ditt Google-konto och välj säkerhet > Hantera enheter. Välj varje enhet och välj sedan Logga ut.

  • Hur loggar jag ut från YouTube Music?

    För att logga ut från YouTube Music i en webbläsare, välj din Profilikon > Logga ut. I mobilappen trycker du på din Profilikon > Byt konto > Hantera konton. Välj det konto du vill ta bort från din enhet och tryck på Ta bort konto.

  • Hur tar jag bort mitt YouTube-konto?

    För att ta bort ett YouTube-konto, välj ditt Profilikon > inställningar > Visa eller ändra inställningarna för ditt Google-konto > Hantera din data och anpassning > Ta bort en tjänst eller ditt konto. Välj Ladda ner data om du vill spara din YouTube-data.

  • Hur tar jag bort min YouTube-kanal?

    För att ta bort en YouTube-kanal, välj din Profilikon > inställningar > Avancerade inställningar > Ta bort kanal. Du kan välja att dölja ditt kanalinnehåll eller ta bort det helt.