Skip to content

Hur man parkerar ditt mobiltelefonnummer

8 de september de 2021
GettyImages 136801710 58941f665f9b5874ee7e7886

Om du lämnar landet för en längre resa är det inte meningsfullt att betala för din mobiltelefontjänst i USA. Men om du har blivit knuten till numret och vill använda det igen, parkerar tjänsterna det numret så att det väntar på dig när du kommer tillbaka. Genom att parkera ditt telefonnummer kan du behålla ägandet av det numret så att du inte behöver skaffa ett nytt telefonnummer i framtiden. NumberBarn och Park My Phone är två populära telefonnummer-parkeringstjänster att tänka på. Vi tittade på dem för att ge dig en uppfattning om funktioner och kostnader för parkering av ett telefonnummer. Du kan också kontakta din mobilleverantör för att avgöra om den erbjuder ett ”semester” eller ”vänteläge” för ditt nummer.

Du kan parkera ett telefonnummer oavsett vilken enhet du använder eller vilken operatör du har. Du kan också parkera ett fast telefonnummer.

NumberBarn

NumberBarn tar ut $ 2 per månad för enkel lagring av telefonnummer. Engångsavgiften för att överföra ditt mobilnummer till tjänsten är $ 5. Avbryt din gamla telefontjänst efter att ditt nummer har överförts till NumberBarn. Spela in ett 30-sekunders anpassat meddelande för uppringare att höra när de slår ditt parkerade nummer eller använder NumberBarns standardmeddelande. Andra användbara NumberBarn -funktioner inkluderar möjligheten att skicka och ta emot meddelanden med en webbläsare eller NumberBarn -appen för iOS- och Android -enheter. Texttjänsten är inte tillgänglig för avgiftsfria eller internationella nummer. NumberBarn erbjuder också en samtalsblockeringsfunktion och samtalsloggar som du kan importera till ett kalkylprogram. Vissa planer erbjuder vidarekoppling mot en extra månadsavgift, och andra NumberBarn -tjänster låter dig välja och använda ett vanligt telefonnummer.

Parkera min telefon

Park My Phone har fyra alternativ. En grundläggande $ 3-per-månad-plan (när den betalas årligen) som kallas Deep Freeze parkerar ditt telefonnummer efter en engångsavgift på $ 15. Det innehåller inga månatliga minuter eller funktioner som röstbrevlåda och vidarekoppling. Textmeddelanden är ett valfritt tillägg. För $ 5 per månad får du telefonparkering, 100 månatliga minuter, ingen portningsavgift, 100 minuters inspelning av röstbrevlåda, möjligheten att anpassa ett utgående meddelande och dina röstmeddelanden skickade till din inkorg. En månadsplan på $ 9 ger dig 500 minuters inkommande samtal och vidarekoppling, medan en $ 12 -plan erbjuder obegränsat inkommande och utgående samtal samt textmeddelanden. Ytterligare avgifter tas ut för tillägg av SIM-kort och samtal och data från SIM-kort.

Stäng av ett nummer hos din bärare

Om telefonparkering inte låter som en bra passform för dig, kontakta din operatör för att se om den erbjuder ett semesterresa. T-Mobile tar ut $ 10 per månad för upp till 90 dagar av vad det kallar en ”säsongsavstängning”. Med Verizons Vacation Suspend -alternativ kan du stänga av din tjänst från 30 dagar till nio månader. Du fortsätter att debiteras varje månad för vissa tjänster och eventuella tillämpliga skatter eller tilläggsavgifter under din avstängning. AT&T låter dig också stänga av din tjänst (avgifterna varierar). De flesta transportörer erbjuder hjälpsamma avstängningstjänster för militär personal vid utplacering, så kontakta din tjänsteleverantör om detta gäller dig.