Skip to content

Hur man ser NBA -finalen Livestream (2022)

14 de augusti de 2021
live stream the nba finals 4588537 25ebe91a406f4960b88cbfe409217ecc

NBA -finalen är på ABC igen 2022, vilket markerar 20: e året i rad som NBA: s största matcher har dykt upp på det nätverket. Du kan fånga varje ögonblick av action live över luften om du har en antenn och bor nära en ABC -station, eller strömma spelen om du inte gör det.

Evenemangsdetaljer

NBA -finalen börjar den 2 juni 2022. Besök NBA: s webbplats för hela schemat. Om du är en sladdskärare tillhandahåller vi all information du behöver för att strömma NBA-finalen på din dator, telefon, digitalbox eller spelkonsol. Allt du behöver är en höghastighetsinternetanslutning, tillgång till rätt streamingtjänst, och du är redo för tipset.

Hur man ser NBA -finalen

NBA -slutspelet sänds på en kombination av TNT, ESPN, NBA TV och ABC, men finalen kan ses i sin helhet på ABC. Om du bor i ett område som har en lokal ABC -affiliate är det bästa sättet att se NBA -finalen att få gratis sändning via en digital TV -antenn. Om du inte kan titta på ABC med en antenn där du är eller föredrar att strömma NBA -finalerna, använd ABC Go eller en streamingtjänst som Hulu med Live TV eller YouTube TV. Alternativet ABC Go är bara tillgängligt om du har ett kabelabonnemang. Streamingtjänster inkluderar bara ABC om de har ett avtal med det lokala ABC -dotterbolaget i ditt område.

Hur man strömmar NBA -finalen på ABC Go Om du har kabel

ABC erbjuder en livestream av din lokala ABC -affiliate på ABC Go -webbplatsen. När du tittar på den här strömmen är det i stort sett samma sak som att ställa in dig på den lokala ABC -kanalen på din tv. Eftersom NBA -finalen sänds på ABC kan du använda den här webbplatsen, eller ABC Go -appen, för att strömma spelen. Om du har ett kabel- eller satellitabonnemang är detta det bästa sättet att strömma NBA -finalen. Det här alternativet är dock inte tillgängligt om du är en sladdskärare, och det är inte tillgängligt om det inte finns någon deltagande ABC-partner i ditt närområde. Så här ser du NBA -finalen på ABC Go:

 1. Navigera till ABC.com/watch-live på speldagen.

 2. Välj leva.

 3. Om du blir ombedd väljer du din kabelleverantör och anger din kabelkontoinformation.

  ABC.com.

 4. När spelet startar kommer det att finnas tillgängligt den ABC.com/watch-live.

Hur man strömmar NBA -finalen utan kabelabonnemang

Om du inte har ett kabel- eller satellitabonnemang kan du inte strömma NBA -finalen genom ABC Go. I så fall är ditt bästa alternativ att registrera dig för en gratis provperiod med en tv -streamingtjänst. Dessa tjänster är en ersättning för kabel och inkluderar många av samma kanaler som kabelabonnemang vanligtvis tillhandahåller. Förutom grundläggande kabelkanaler inkluderar de flesta streamingtjänster stora nätverk som ABC, NBC, CBS och Fox. Tillgängligheten för dessa nätverk är dock baserad på om en streamingtjänst har fått de nödvändiga streamingrättigheterna. Om du bor i ett större storstadsområde är det en god chans att minst en strömningstjänst erbjuder ABC där du bor. Om du bor på landsbygden, särskilt om det inte finns någon lokal ABC -partner, finns det en chans att ingen av streamingtjänsterna erbjuder ABC i ditt område. För att hjälpa dig hitta det bästa stället att strömma NBA -finalerna listade vi de stora strömningssajterna som inkluderar ABC, tillsammans med en anteckning om deras täckning. För att hitta en som fungerar för dig, besök deras webbplats, ange ditt postnummer och kontrollera om ABC är tillgängligt i ditt geografiska område. Dessa tjänster erbjuder någon form av gratis provversion, så du kan börja strömma NBA -slutspelet utan att betala något i förväg. Här är dina alternativ, inklusive de relevanta kanalerna som varje erbjuder:

 • Hulu med Live TV: Denna tjänst erbjuder den bredaste täckningen, med rättigheter att livestreama ABC på över 100 marknader.
 • YouTube TV: Den näst bästa täckningen är YouTube TV, som har ABC på över 90 marknader. Om Hulu inte har dig täckt, kolla YouTubes live -tv -streamingtjänst.
 • AT&T TV Now: ABC är tillgängligt från AT&T TV Now på över 80 marknader, så det här är nästa du bör kontrollera.
 • Sling TV: Tillgängligheten till ABC är begränsad till några marknader, och den är endast tillgänglig som ett tillägg. Även om du måste betala för tillägget är det en bra affär om du bor på en marknad där ABC är tillgängligt på tjänsten.

Var och en av dessa tjänster inkluderar ABC, men inte inom alla områden. Tillgängligheten för live ABC -strömmar från var och en av dessa tjänster är baserad på postnumret. För att välja rätt tjänst, besök var och en, ange ditt postnummer och se om det erbjuder livevideo från ABC eller bara innehåll på begäran.

Livestreama NBA -finalen på din telefon, surfplatta eller strömmande enhet

Om du vill titta på NBA-slutspelet på din mobila enhet, digitalbox eller spelkonsol, här är de appar du behöver:

 • iOS: Hulu, YouTube TV, ABC
 • Android: Hulu, YouTube TV, ABC
 • Amazon -enheter: Hulu, ABC
 • Roku: Hulu, YouTube TV, ABC
 • PS4: Hulu
 • Xbox One: Hulu, YouTube TV

Vi inkluderade länkar till Hulu och YouTube TV -appen eftersom dessa erbjuder ABC -streaming på de flesta marknader. De andra streamingtjänsterna har sina egna mobilappar, så om du hamnar på en av dem har du fortfarande möjlighet att strömma på din telefon.

Gratis sportwebbplatser online för att strömma NBA -finalen

Förutom de officiella källorna kan du också hitta NBA -finalströmmar på inofficiella webbplatser. Dessa webbplatser har inte rättigheter att strömma NBA -spel, men de länkar till strömmar där du kan titta. Om det område där du bor inte har en lokal ABC -affiliate eller affiliaten i ditt område inte har ett avtal med en streamingtjänst, representerar dessa webbplatser det enda sättet att strömma NBA -finalen. För att lära dig mer om dessa webbplatser och webbplatser som streamer sport gratis, har vi en guide för att streama gratis sport online.