Skip to content

Hur Xmiramira störde ’The Sims’ för att hjälpa till med mångfald till streaming

18 de juni de 2021
EsiT5fdXEAEs0A3 503736188b9943edba694c60b3be7776

Amira Virgil är driven. Det är hennes varumärke. Känd huvudsakligen av sin online-moniker, Xmiramira, hittar Virgil något, fixerar på det och löser det. Skölj och upprepa.

Streameren har blivit en kraftfull turné i Simmer-samhället, fans av den populära livssimulatorn The Sims, och hon har inte gjort några problem med att böja spelvärlden till sin inkluderande vision. ”Jag visste inte ens om spelutrymmet online. Jag upptäckte alla när jag började [streaming] och började googla. Jag undrade var de svarta skaparna är? Var är de svarta kvinnorna, ”sade hon i en telefonintervju med Lifewire.” När jag verkligen blir intresserad av något tenderar jag att fixa mig på det och jag tenderar att försöka bli det bästa jag kan på det. ”Hennes framgång har har varit produktiv, minst sagt. På några korta år har hon uppnått Twitch Partner-status, en position som ett av några dussin Twtich-ambassadörer, en plats i en reality-tv-serie och status som en av speljättens EA’s go -till Sims experter – och om du inte vet hennes namn nu, kommer du snart nog.

Snabb fakta

  • namn: Amira Virgil
  • Ålder: 27 år gammal
  • Från: Född och uppvuxen i Brooklyn, NY.
  • Slumpmässig glädje: Byter ansikte! Även om Amira är känt för sitt spelinnehåll hoppas hon kunna gräva sig in i skönhetsvärlden med sminkströmmar i GRWM-stil, komplett med intervjuämnen, drickande och fest.
  • Nyckel citat eller motto att leva efter: ”Var den förändring du vill se.”

Byggläge

Som barn minns hon en tidig kärlek till videospel. Hon introducerades till hobbyen vid 4 års ålder, och det dröjde inte länge innan hon befann sig nedsänkt i virtuell verklighet. Hennes föredragna stampande mark? Det digitala dockhus med rätt titel The Sims. Franchisen, som firade 20-årsjubileum i februari, blev en snabb favorit för Twitch-streameren. Det kombinerade hennes favoritkomponenter: tidshantering, spel i tycoon-stil och anpassning. Lite visste den unga flickan från Brooklyn, att fixering skulle bli mer än en hobby, och utvecklarna bakom hennes favoritserie skulle ringa henne snart nog. Runt 2015 bestämde hon sig för att prova på innehållsskapande. ”Det är viktigt i dessa processer att dessa företag gör rätt av de marginaliserade samhällen som de försöker inkludera genom att faktiskt inkludera dem.” Efter några initiala misslyckanden på streamingfronten, hittade hon framgång på YouTube med en serie Let’s Play-videor. Hennes humoristiska stil och kritik av spelets brist på olika innehåll förde en ny, dedikerad publik med liknande bekymmer. Denna framgång skulle så småningom leda henne tillbaka på strömmande vägen. ”Jag gick till YouTube och släppte ut videor konsekvent i ett år. Sedan började jag strömma där borta. Jag började med 60 personer”, berättade streameren Lifewire. ”En dag blev det 200. Sedan 700 och vissa dagar skulle det gå upp till 1 300 [concurrent viewers]. ”Vid denna tidpunkt slutade hon sitt deltidsjobb på Walmart för att bli innehållsskapare på heltid. Hon hade större drömmar, men var inte säker på om hon hade fattat rätt beslut. Nu vet hon.

Ljus, kamera, kör!

Virgils cache nådde febernivå när en intervju hon gjorde med AJ + om bristen på mångfald på The Sims 4 blev viral på Twitter. Det nådde utvecklare på EA. Innan hon visste ordet, sopades hon bort till Los Angeles för att delta i EA Game Changers, ett program som kopplar utvecklare till innehållsskapare för speltestning och feedback.

”När jag började skapa Let’s Play-innehåll på YouTube, märkte jag, även efter hela den här tiden saknade spelet kulturell mat, bättre smink, frisyrer, musik. Jag var precis som:” Jag ska öppna diskussionen och försök samtidigt uppmuntra EA att öka sitt spel och ta reda på vad de ska göra i slutet. ’”Det fungerade. Att vara en störare i samhället och skena en god tro spotlight på utvecklarnas misslyckanden resulterade i en uppdatering av spelets hudtoner, sminkalternativ och en massa andra, mer inkluderande förändringar i en massiv december 2020-patch. Och Virgil var de facto kapten på fartyget. År 2019 tappade speljätten henne och 11 andra framstående Simmers för att spela i den första säsongen av företagets nya TBS reality-tävlingsprogram, The Sims Spark’d. De 12 tävlande tävlade om att vinna ett huvudpris på $ 100.000. Hennes team, Team Llama, vann tävlingsserien i fyra avsnitt och cementerade Virgil som en permanent fixtur i Simmer-samhället.

Community Builder

Hon använde inflytandet hon fick från sin populära streaming och Let’s Play-innehåll för att skapa gemenskap. Hennes strömmar ger en plats för glädje och skratt för människor att komma bort från sina problem.

Amira Virgil i "The Sims Spark'd", flankerad av två andra.

Hon skapade ett samhällsutrymme som kallades The Black Simmer, vilket har blivit hennes varumärke och ett telefonkort för spelare i samhället. Gemenskapen har över 165 000 medlemmar, förutom 20 000 i en relaterad Facebook-grupp. ”Det är viktigt i dessa processer att dessa företag gör rätt av de marginaliserade samhällen som de försöker inkludera genom att faktiskt inkludera dem”, sa hon. ”De sätter så mycket fokus på mångfald, men många av dem gör inte jobbet.” Virgil är här för att se till att dessa plattformar och företag gör jobbet. Inte bara genom att tillhandahålla lämpligt innehåll utan också stödja underförtjänster. Hennes senaste satsning är Noir, en grupp för svarta kvinnor som spelar för att samlas, stödja varandra och berömma sig om affärssidan av innehållsskapande.