Skip to content

Jag glömde mitt Windows 7 -lösenord! Hur kommer jag in igen?

19 de augusti de 2021
forgot my windows 7 password 2626269 dc50b27dd646423c80e46f1bb701fffa

Så du glömde ditt Windows 7 -lösenord? Hej, det händer. Vi ska göra mycket komplicerade lösenord så att de är svåra att gissa, men ibland gör vi dem så komplicerade att vi glömmer dem själva. Från och med januari 2020 stöder Microsoft inte längre Windows 7. Vi rekommenderar att du uppgraderar till Windows 10 för att fortsätta ta emot säkerhetsuppdateringar och teknisk support. Prova ett av flera sätt att hitta ditt Windows 7 -inloggningslösenord som på något sätt har glidit dig.

Låt oss arbeta igenom idéerna en efter en, med det enklaste:

Använd din Windows 7 Password Reset Disk

Just nu är det dags att använda den Windows 7 -lösenordsåterställningsskiva som du skapade. Grattis till dig som är proaktiv! Det är dock troligt att de flesta av er inte har en Windows 7 -lösenord för återställning av lösenord antingen för att du inte visste att funktionen fanns eller att du aldrig trodde att du faktiskt skulle glömma ditt Windows 7 -lösenord. Hur som helst, när du väl kommer in med en av de andra idéerna nedan, se till att komma tillbaka till länken ovan och göra en direkt.

Be en administratör ändra ditt Windows 7 -lösenord åt dig

Om andra personer som har konton på din dator kan en av dem konfigureras med åtkomst på administratörsnivå. Eftersom de med administratörsbehörighet kan hantera lösenorden för alla användare i Windows 7, skulle den här personen kunna ändra ditt Windows 7 -lösenord åt dig från sitt konto. Det är uppenbart att om du är den enda personen som har ett konto på din dator, vilket förmodligen är situationen för många av er, kommer det här tricket inte att göra någon nytta.

Återställ ditt Windows 7 -lösenord med det här tricket

Det finns ett sätt att återställa ditt Windows 7 -lösenord med ingenting annat än de verktyg och programvara du redan har till ditt förfogande. Det här är ett snyggt litet trick som alla kan ta av. Det värsta du måste göra är att starta från en skiva eller flash -enhet och använda kommandotolken några gånger. Se Hur du återställer ett Windows 7 -lösenord för en komplett handledning. Med tanke på det faktum att du sannolikt inte riktigt har en lösenordsåterställningsskiva eller en andra administratör på din dator, och du förmodligen redan har huvudvärk som försöker komma ihåg vad du ställde in ditt lösenord som, kommer detta trick att vara lösningen för de flesta av er .

Hacka ditt Windows 7 -konto med ett lösenordsåterställningsprogram

Om du har försökt gissa, det finns inga andra användare på din dator, det sista tricket fungerade inte av någon anledning, och du är säker på att du inte har en Windows 7 -lösenord för återställning av lösenord, då är det dags att prova något lite mer komplicerat. Windows lösenordsåterställningsprogram är programverktyg som är utformade för att återställa eller återställa/ta bort ditt Windows 7 -lösenord. De kan ibland vara svåra att använda, men om du verkligen har glömt ditt lösenord och du kan följa några enkla anvisningar finns det en stor chans att ett av dessa program får dig tillbaka till Windows.

Kan du fortfarande inte hitta ditt Windows 7 -lösenord?

Om du har provat allt ovan och det förlorade Windows 7 -lösenordet verkligen går förlorat för alltid måste du göra en ren installation av Windows 7, en process som raderar allt på din dator. Det är ett drastiskt och uppenbart destruktivt steg, men om du vill ha tillbaka din dator måste du överväga detta alternativ om allt annat har misslyckats.

Vad du ska göra när du har återställt ditt lösenord

Att glömma ditt Windows 7 -lösenord och behöva gå igenom olika steg för att återställa det är definitivt inte roligt. Så det är klokt att dra nytta av alla möjliga metoder för att undvika att behöva återställa ditt Windows 7 -lösenord igen i framtiden. Utöver den lösenordsåterställningsdiskmetod som nämns ovan kan du spara ditt nya Windows 7 -lösenord i en lösenordshanterare. Så länge du använder en med mobil åtkomst kan du hänvisa till appen för lösenordshanterare när du behöver komma ihåg ditt Windows 7 -lösenord. Något du kan göra istället är att konfigurera din Windows 7 för att automatiskt logga in varje gång din dator startar. Detta är definitivt inte perfekt om säkerhet är ett problem, för då kan vem som helst komma in på din dator, men det hindrar dig från att behöva komma ihåg ditt lösenord.