Saltar al contenido

Ledningsskärningsguide 2021: Bästa kabel-tv-alternativ för att spara pengar

2 de julio de 2021
cable tv alternatives save money 4138322 b1e441376fc64eb885caeeaee28a3e10

Månadsräkningar för kabel och satellit fortsätter att krypa, men tack vare ny teknik och massor av streamingtjänster finns det många alternativ för kabel-TV där ute. Den här ledningsskärningsguiden hjälper dig att avgöra om det fungerar för dig, visar hur du fortfarande kan titta på live-TV och nätverks-TV, lägga upp de populära streamingtjänsterna du kanske vill lägga till och låta dig veta hur du fortfarande kan titta på din favoritspelspel.

Besluta om att klippa sladden är rätt för dig

Det kanske låter uppenbart, men du vill verkligen se till att skärkabeln är rätt för dig innan du tar steget. Om du ändrar dig kommer nya kontrakt och aktiveringsavgifter att bli dyra.

Innan du bestämmer dig för att klippa sladden måste du ta reda på hur mycket din kabel- eller satelliträkning är. Du kan göra detta genom att kontrollera ditt månadsräkning. Eftersom du redan undersöker ledningsskärning är det en bra gissning att den redan är mycket högre än du skulle vilja ha den. Om du tittar på summan av din faktura får du något att jämföra de andra kostnaderna som du får efter att ha lagt till något av alternativen nedan. Naturligtvis är målet att se till att du faktiskt sparar pengar. Medan du kontrollerar din månadsräkning, ta några minuter och se om det finns ett mindre paket som du kanske är nöjd med. Kabelföretag börjar ta sladdkapning på allvar och börjar erbjuda smalare buntar till en anständig kostnad. Du kanske bara hittar en som du kommer att vara nöjd med. Om du kommer att vara beroende av vissa streamingtjänster vill du se till att din internethastighet klarar den streaming du kommer att göra. Du kan köra ett internethastighetstest för att ta reda på detta. Så här gör du, vilket också inkluderar hur man testar det för en specifik streamingtjänst.

Tittar på live-TV utan kabel

Om det är viktigt för dig att titta på live-tv har du flera alternativ tillgängliga med fler som dyker upp hela tiden. Du har möjlighet att installera en antenn eller prenumerera på en streamingtjänst som inkluderar ett live-TV-alternativ. Om du väljer det senare måste du räkna ut ett sätt att komma åt det antingen via din TV, en streaming-pinne, en digitalbox eller en spelkonsol.

Titta på lokala stationer med en antenn

Det billigaste sättet att fortfarande få dina lokala stationer live är att ansluta en antenn. En gång en gång i det förflutna är antenner all ilska nu och ny teknik har gjort att de fungerar bättre än de kaninöron du kanske kommer ihåg. Alla dessa nätverksstationer är gratis att titta på, du behöver bara köpa en bra antenn och följa anvisningarna för att ansluta den. Tänk på att vilka kanaler du får med en antenn kommer att bero på vad som finns i ditt lokala område. Även om du har live-TV kanske du inte vill titta på dina program medan de faktiskt är live, och du behöver inte. Det finns DVR: er till varje prispunkt som kan spela in dina TV-program.

Hulu Med Live TV

Hulu har ett prenumerationsalternativ tillgängligt som heter Hulu + Live TV. Du får se direktsända TV-kanaler i ditt område, live sport, live nyheter, barninnehåll och tillgång till deras bibliotek med streaminginnehåll. Kostnaden är $ 64,99 / månad som inkluderar en moln-DVR och obegränsade skärmar. Du kan också lägga till ett abonnemang på premiumnätverk som HBO, Cinemax, Showtime och STARZ. Hulu Live TV finns på iPhone och iPad, Android-telefoner och surfplattor, Windows och Mac, Apple TV, Xbox, PlayStation, Roku, Amazon Fire TV och Fire TV Stick, Chromecast, Nintendo Switch, olika TV-apparater och mer.

Sling-TV

Med Sling TV kan du titta på live-TV utan kontrakt och ditt val av tre olika paket som sträcker sig från $ 30– $ 45 med möjlighet att lägga till minibunt för komedi, sport, barn, nyheter, livsstil, premiumkanaler (STARZ, Showtime, etc.) och internationella stationer. Sling TV finns på ett brett utbud av enheter som inkluderar TV- och videospelare, telefoner och surfplattor, spelkonsoler och datorer. De använder en Cloud DVR vilket innebär att du kan spela in dina program och titta på dem när som helst. Alla dessa alternativ innebär att du kan välja de kanaler som du verkligen vill ha och sluta betala för de som du aldrig slutar titta på. Det finns en gratis provperiod för Sling TV som låter dig prova i 7 dagar.

AT & T TV NU

AT&T TV NOW (tidigare kallat DirecTV Now) är en online-streamingtjänst som låter dig få tillgång till live-TV-kanaler. Det finns inget kontrakt (du betalar månad för månad) och det kostar $ 55– $ 80 beroende på vilket paket du väljer. HBO och Cinemax ingår i Max-planen, tillsammans med 60+ kanaler, och du kan lägga till Showtime eller STARZ för ytterligare $ 11 vardera. Plus-planen innehåller 45 + kanaler. Du kan använda en mängd olika enheter och webbläsare för att komma åt AT&T TV NU inklusive Chromecast, Roku och Apple TV. Det finns också ett DVR-alternativ för molnet tillgängligt i Plus-paketet eller högre.

YouTube TV

Det finns också möjlighet till YouTube TV, som låter dig titta på direktuppspelning av TV från dussintals nätverk inklusive ABC, CBS, FOX, NBC, CNN, HGTV och andra kabelkanaler. Det har också en moln-DVR utan lagringsgränser. YouTube TV har en gratis testversion, varefter du debiteras varje månad till 64,99 USD. Du kan lägga till Showtime, STARZ, CuriosityStream, NBA League Pass, AMC Premiere, Shudder, Sundance Now, HBO Max, Hallmark Movies Now och andra nätverk mot extra avgifter. När du registrerar dig för YouTube TV får du åtkomst till sex konton i ditt hushåll så att varje person får sin egen inloggning. Upp till tre samtidiga strömmar är tillåtna. Du kan använda YouTube TV på nästan alla enheter.

Philo

En annan sladdskärare du kan överväga är Philo. Det finns live och on-demand-TV, över 60 kanaler, obegränsad inspelning och inget kontrakt för $ 20 / månad. Du kan lägga till Epix och STARZ för $ 6 respektive $ 9 per månad. Philo kan användas på webben, din Apple TV, iOS eller Android-enhet, Roku och andra enheter. Den strömmar från tre enheter samtidigt och stöder upp till 10 profiler per konto. Den här live-TV-streamingtjänsten är gratis i två dagar eller sju om du lägger till din faktureringsinformation.

fuboTV

fuboTV är ett annat alternativ för att titta på live-TV på internet utan en traditionell kabeltjänst. Den levereras med 30 timmar gratis Cloud DVR-utrymme och 3-dagars omspelningar för de flesta spel och TV-program. Det finns tre primära planer att välja mellan: Familj, Elite och fubo Latino, som kostar $ 64,99 / månad, $ 79,99 / månad respektive $ 29,99 / månad. Familjeplanen har 100+ kanaler och låter dig titta på från tre skärmar samtidigt och spela in 250 timmars video, medan Elite stöder 150+ kanaler, 1000 timmars DVR-lagring i moln, fem samtidiga strömmar och andra tillbehör. Tillägg är tillgängliga så att du kan öka ditt DVR-utrymme, inkludera fler samtidiga strömmar och få ytterligare kanaler som Showtime, AMC Premiere och extra nyheter, sport etc. Du kan prova fuboTV gratis i sju dagar. Se sidan Channel Lineup för information om vad du får. Tjänsten fungerar genom flera enheter.

Titta på nätverks-TV och premiumkanaler utan kabelplan

Om du inte vill missa nätverks-TV har du en hel del alternativ. Du behöver inte heller vänta i flera år för att få de föreställningar du vill ha; många av dem är tillgängliga några dagar efter att de sänts och ibland till och med omedelbart. Du vill också utforska var du kan strömma TV-program gratis, till exempel på Crackle, Tubi och Pluto TV.

Nätverkswebbplatser

Du kan besöka några av nätverkswebbplatserna för att komma ikapp med dina favoritprogram. De har alla vissa begränsningar och du måste titta på reklam. Du kan se hela avsnitt av program på FOX, NBC, ABC, CBS, The CW och PBS.

CBS All Access

Om du är ett stort fan av CBS-program ger CBS All Access dig över 10 000 hela avsnitt, live-TV och lite originalprogrammering. CBS All Access kostar 5,99 USD / månad med reklam och 9,99 USD / månad utan (eller billigare om du beställer ett helt år på en gång). Det finns en 1-veckors testperiod som du kan få gratis med någon av planerna.

HBO, Showtime och STARZ

Om du inte vill missa dina premiumkabelkanaler när du skär av sladden behöver du inte. HBO, Showtime och STARZ har alla sina egna fristående prenumerationstjänster som du kan prenumerera på utan att ha ett kabel- eller satellitkontrakt. HBO kostar $ 14,99 / månad med kommersiell HBO-programmering, inklusive originalprogrammering och filmer. Det finns en gratis 7-dagars provperiod och den fungerar på många enheter. Det finns också Showtime-streaming och STARZ-streaming, som båda är billigare än HBO NU. De har också gratis prövningar tillgängliga.

Klipp av sladden och lägga till streamingtjänster

Strömningstjänster är väldigt populära bland kabelskärare och det är ingen överraskning. De har massor av innehåll inklusive TV-program tillsammans med filmer. Förutom alternativen nedan kan du granska vår lista över bästa streamingappar och -tjänster. Innan du prenumererar på en streamingtjänst vill du se till att du har något att strömma den på. Besök varje tjänst du är intresserad av och se till att du har enheten eller inte har något emot att investera i en enhet som låter dig få tillgång till titlarna. Om du verkligen är intresserad av att streama filmer, kolla först den här listan över de bästa platserna för att strömma gratis filmer online. Du vill också veta mer om hur du delar lösenord för streamingtjänster, vilket också kan spara lite pengar. Det finns också möjlighet att hyra DVD-skivor med dina favoritfilmer och TV-program, med biblioteket som ett bra ställe att börja på eftersom du kan få dina hyror gratis. Det finns också sätt att få gratis Redbox-koder, och du kanske vill överväga ett abonnemang på DVD Netflix som har planer tillgängliga för $ 7,99 – $ 14,99 per månad.

Netflix

Netflix är den överlägset mest populära streamingtjänsten tillgänglig just nu. Du kan välja mellan tre planer som kostar allt från $ 8,99 – $ 17,99 med olika alternativ för HD-innehåll och antalet skärmar som kan visas på Netflix samtidigt. Alla Netflix-planerna har en kostnadsfri testperiod på 1 månad.

Hulu

Hulu är en annan populär streamingtjänst som har ett enormt bibliotek med filmer, TV-program och originalinnehåll. Det kostar $ 5,99 / månad eller $ 64,99 / månad om du vill ha Live TV-alternativet. Tillägg för Hulu inkluderar STARZ, Showtime, Cinemax och HBO. Om du går med Live TV-planen kan du lägga till andra funktioner som förbättrad moln-DVR, obegränsade skärmar och ett underhållningstillägg. Den billigare Hulu-planen (och dess version utan annonser) har en kostnadsfri testperiod på 1 månad och Hulu With Live TV är gratis de första sju dagarna.

Amazon Prime

En prenumeration på Amazon Prime inkluderar streamingåtkomst till TV-program och filmer utan kostnad ovanpå ditt Prime-medlemskap, kallat Prime Video. Du kan också hyra eller köpa nya utgåvor av filmer och TV-program inom spelaren. Prime-medlemskap kostar $ 119 per år men du får fler förmåner än bara att streama video: gratis två dagars leverans, on-demand musikstreaming, obegränsad läsning av tusentals böcker, gratis obegränsat fotolagring och mer. Prime Video kan köpas ensam för $ 8,99 / månad.

Vudu

Vudu ger dig mer flexibilitet än andra streamingtjänster eftersom det inte finns någon prenumerationsplan. du betalar bara för filmer och TV-program som du vill köpa eller hyra. Priserna varierar från $ 1,99 till $ 19,95. Du kan också använda Vudu 100 procent gratis eftersom det finns massor av gratis filmer tillgängliga för streaming. Vudu är som andra on-demand film- och TV-uthyrning / köptjänster. Google har en liknande tjänst på Google Play Filmer och TV. Några andra exempel inkluderar YouTube Movies & Shows och Microsoft Store.

Titta på sport utan en kabelplan

Att klippa sladden kan vara svårt för sportfans om inget kan jämföras med de olika lokala och nationella sporterna som du får med ditt kabel- eller satellitabonnemang, men du har några alternativ. Genom att installera en antenn för dina lokala stationer får du tillgång till de lokala spelen som sänds i ditt område i nätverken, så det här är ett utmärkt alternativ för dem. Nästan alla större sportkanaler har också ett strömmande prenumerationserbjudande som du kan dra nytta av. Tänk på att dessa kan vara väldigt dyra och om du vill ha flera av dem kan det vara billigare att hålla fast vid ditt kabelabonnemang.