Skip to content

Mailinator, en engångstjänst för e -postadresser

18 de augusti de 2021
Mailinator Alternatives 5c6a566746e0fb0001319c49

Mailinator är en gratis engångstjänst för e -post som erbjuder e -postadresser under domänen @mailinator.com. Använd din Mailnator -adress för att registrera dig för webbplatser, registrera programvara, posta på anslagstavlor eller i alla situationer där du behöver en e -postadress men inte vill ge ut din riktiga adress.

Mailinator fördelar och nackdelar

Vad vi gillar

  • Adresser är enkla att använda och kräver ingen installation.
  • Det finns ingen koppling till din riktiga e -postadress.
  • Alternativa domännamn är tillgängliga när mailinator.com -adresser blockeras.
  • Ett obegränsat antal e -postadresser.
  • Få åtkomst till en Mailinator -adress genom att ange användarnamnet.

Vad vi inte gillar

  • Mailinator är användbart endast när du inte riktigt vill skicka e -post.
  • All Mailinator -post är offentlig, så vem som helst kan se e -postmeddelanden som skickas dit.
  • E -postmeddelanden som skickas till Mailinator är tillfälliga och försvinner efter några timmar.

Den största fördelen med Mailinator är att de adresser du skapar inte har någon koppling till din riktiga e -postadress. Så när registrerings -e -postlistor kommer i händerna på spammare (oavsiktligt, genom hackning eller för att en lista avsiktligt säljs till spammare) är du skyddad från att få spam.

Skapa en Mailinator -adress

En fördel med att använda Mailinator är att det inte kräver någon installation eller registrering. Du behöver inte ens gå till Mailinators webbplats för att skapa kontot. Allt du gör är att skapa ett alias med @mailinator.com domän och använda den på plats (till exempel [email protected]).

Visa Mailinator -e -postmeddelanden

Om du vill visa e -post som skickas till dina bortkastade adresser går du till Mailinators offentliga inkorg. Eftersom ingen använder ett lösenord är Mailinator bara användbart när du inte vill kommunicera. All e -post som skickas till Mailinator är offentlig, vilket innebär att alla meddelanden som går dit kan nås av allmänheten. Mailinator behåller e -postmeddelanden i några timmar innan de raderas. Andra e -posttjänster för engångstjänster har olika längd för hur länge de behåller e -post.