Skip to content

Nästa Acer-händelse 2021: datum, nyheter, rykten och tillkännagivanden

20 de juni de 2021
NextatAcerlogo e9d085cf7cf1465cb0cb5f5a76e12e18

Acer tillverkar stationära datorer, bärbara datorer, bildskärmar och tillhörande hårdvarutillbehör för arbete och hem. Även om det vanligtvis lanseras produkter hela året, håller det också ett årligt pressevenemang som heter Next @ Acer.

När kommer nästa @ Acer att hållas?

Det kommer att hållas den 27 maj 2021 klockan 9 ET. Märkt ’Nya perspektiv’, händelsen kommer att vara helt online. Den kommer att hållas virtuellt och kan visas på Acer-webbplatsen och på Acer YouTube-kanal.

Vilka produkter kommer att tillkännages?

Företaget är känt för sin Essential-serie av bärbara datorer och kan tillkännage en ny produkt i den linjen. Det kommer troligtvis också att introduceras en ny spelbärbar dator och speltillbehör för att följa med Predator- och Nitro-spelmonitorerna som släpptes i januari 2021. Den tillkännagav Enduro Urban-serien av bärbara datorer och surfplattor i april 2021; se efter tillbehör för den produktlinjen att komma ut också. I april 2021 avslöjade Acer planer på att förvärva en andel i FocalTech System, en Taiwan-leverantör för IC-drivrutiner, för att hjälpa till med att fullgöra sina bärbara order.

Det förvärvet kan också betyda ytterligare produkter från Acer, inklusive nästa generations fingeravtryck, pekskärm, integrerade chips med displaydrivrutiner och mer. Företaget förnyade och utvidgade också sitt partnerskap med Envy Gaming i början av 2021; Avtalet säkerställer att Acer kommer att förse esportsorganisationen med Predator-spelhårdvara. Vi förväntar oss att fler spelnyheter och initiativ kommer att uppstå ur detta partnerskap i tid inför Next @ Acer 2021.

De senaste Acer-nyheterna

Även om du alltid kan läsa de senaste tekniska nyheterna på Lifewire, här är några intressanta saker om Acer i synnerhet.