Skip to content

Nästa Apple-händelse 2021: datum, nyheter, rykten och tillkännagivanden

15 de juni de 2021
AppleEventApril2021 df669c45cb30424ea495f208d2116000

Apple håller evenemang flera gånger varje år för att tillkännage nya produkter och tjänster. Bortsett från Worldwide Developers Conference (WWDC) finns det vanligtvis vår- och hösthändelser som nollställer vissa produkter. En slumpmässig extra händelse kan också dyka upp, som det gjorde under hösten 2020 när företaget delade ut meddelanden för iPhone 12 och Apple Watch Series 6 mellan september och oktober.

Vad är nästa Apple-händelse?

Nästa evenemang kommer att hållas tisdagen den 20 april klockan 10 PDT. Siri spillde bönorna; officiell bekräftelse följt på Apples webbplats. Det ser ut som att Apple är trött på att insiders läcker händelsedatum. Den ryktade händelsen den 23 mars verkar ha varit ett försök från företaget att rensa ut läckarna. Vi höll på med vår satsning i april, vilket är mer i linje med Apples tidpunkt för händelser. . .och visade sig vara perfekt!

Hur man deltar i evenemanget

Apple erbjuder vanligtvis en gratis livestream för alla; detta april-evenemang kommer inte att vara annorlunda. Vrid upp din dator eller mobila enhet och anslut dig för att se vad teknikjätten har att visa.

Vilka meddelanden kommer Apple att göra?

Ryktfabriken är livligare än en bikupa med gissningar; Apple gillar att hålla alla på tårna och släpper inte mycket information till allmänheten före evenemanget. Vi förväntar oss dock ett par nya produktmeddelanden baserat på några solida källor som tenderar att förutsäga Apples nästa drag korrekt. Här är vad vi förväntar oss:

  • Leta efter AirPods 3 för att göra ett utseende.
  • Håll utkik efter Apple TV 6, som är en försenad uppgradering som ryktas kommer att tillkännages någon dag nu.
  • En ny iMac med Apples M-serie-processor borde debutera.
  • Flera nya iPad-versioner bör också visas. Vi ser efter en uppdaterad iPad Pro och möjligen en iPad Mini som ska slitsas för ett tillkännagivande vår 2021.
  • Kommer AIrTags äntligen att visas? Vi satsar inte på det ännu.

Vi är inte förväntar sig MacBook Pro 2021 vid detta evenemang; se efter det senare på året. Nedan följer en titt på vad som hände vid november 2020-evenemanget.

De senaste nyheterna om Apple

Även om du alltid kan läsa de senaste teknologinyheterna på Lifewire, här är några intressanta saker som särskilt gäller Apple. Håll ögonen öppna för fler Apple-nyheter och meddelanden i detta utrymme.