Skip to content

Nvidia GTC 2021: Datum, nyheter, rykten och allt annat att veta

11 de juli de 2021
NvidiaGTClogo 69103e6d1cca4266a633bacee25d683a

Nvidia GTC (GPU Technology Conference) är ett evenemang för utvecklare, forskare, ingenjörer och innovatörer. Fokus ligger främst på artificiell intelligens.

När är nästa Nvidia GTC?

Konferensen kommer att hållas den 12 – 16 april 2021. Det är online och registrering är gratis, men du måste registrera dig för att delta. Du kan registrera dig för att få en avisering när registrering för Nvidia GTC öppnas. Du kan lägga till heldagsverkstäder från NVIDIA Deep Learning Institute (DLI) till ett GTC-konferenspass för 249 USD vardera.

Vad kommer att meddelas där?

Medan evenemanget är för deltagare att lära av varandra finns det olika branschmeddelanden. Vid DTC 2020 tillkännagav Nvidia en ny typ av processor, ett utökat partnerskap med VMWare, nya AI-funktioner för videokonferenser och andra företagsprodukter och tjänster. Förvänta dig mer av detsamma 2021.

Vilka typer av ämnen diskuteras?

Ämnen kommer att täcka ett brett utbud från AI och sjukvård till grafik och underhållning. Du kan se hela listan med ämnen på webbplatsen. Inbjudan är för närvarande ute, så Nvidia kan lägga till nya närmare evenemanget.

Hur man tittar på Nvidia GTC 2021

Konferensarrangörer skickar e-post till deltagarna specifika länkar och installationsinstruktioner. Allt du behöver är dock en internetanslutning och en enhet med en aktuell webbläsare för att titta på evenemanget.

De senaste Nvidia GTC-nyheterna

Medan du alltid kan läsa de senaste tekniska nyheterna på Lifewire, här är några intressanta saker om Nvidia och särskilt artificiell intelligens. Vi uppdaterar den här sidan när mer information blir tillgänglig om konferensen.