Skip to content

ProCase MacBook Pro 13 Case Review

13 de maj de 2022
hero SQ 4LW4153328 1 327374b22a1a49379ad416385fcbf491
Vad vi gillar

 • Billig
 • Lättviktig
 • Många färgalternativ

Vad vi inte gillar

 • Inte hållbart
 • Lös passform

ProCase MacBook Pro 13-fodralet är billigt, men det passar dåligt och ger knappt något skydd för din bärbara dator.

2.8

ProCase MacBook Pro 13 gummibelagt hårdfodral skalskydd

ProCase MacBook Pro 13 fodral

i den här artikeln

Vi köpte ProCase MacBook Pro 13-fodralet så att vår expertgranskare kan testa och bedöma det noggrant. Fortsätt läsa för vår fullständiga produktrecension.

Om du bara letar efter ett fodral utan krusiduller till din MacBook Pro och vill spendera så lite som möjligt på det, kan du överväga ProCases MacBook Pro 13-fodral, som finns i en mängd färger. Ett smalt, lätt, gummerat skal ger en enkel design, även om dess skydd i bästa fall kan karakteriseras som ytligt. Den dåliga kvaliteten på skyddet och bristen på sofistikerad design återspeglas i priset. Det är inte ett stort värde, för även om det är billigt får du precis vad du betalar för. För att testa det här fodralet satte vi den på en kompatibel 13-tums MacBook och tillbringade dagar med att resa med den för att utvärdera skyddsnivån den erbjuder och hur den håller emot slitage.

ProCase MacBook Pro 13 fodral

Design: Okomplicerad, men också opraktisk

Med ett supertunt skal, är detta fodral behagligt lätt och lägger inte vikt på din last. Den mjuka, gummerade beläggningen har en slät finish och erbjuder en elegant stil, men utöver det ger den inte massor av skydd mot ytliga repor och skavsår. Gummit drar också till sig massor av damm, och dammet sticker ut mot ett mörkt färgalternativ som svart, vilket är vad vi använde i våra tester. Den visar även fingeravtryck och repor efter några dagars användning.

Ett problem vi stötte på var att bottenstycket inte passade ordentligt på den bärbara datorn. Den tvådelade designen snäpper fast på toppen och glider på undersidan av den bärbara datorn, där varje del har sina egna exakta utskärningar för enkel åtkomst till alla portar. Det finns också två rader med ventilation på undersidan för att hjälpa din MacBook att hålla sig sval. Ett problem vi stötte på var att bottenstycket inte passade ordentligt på den bärbara datorn – det halkade av eller gled ur sin plats under transporten. För en bärbar datorkåpa är detta en stor nackdel om inte en direkt dealbreaker. En unik egenskap är tangentbordshöljet i silikon, som är designat för att skydda dina nycklar från dryckesspill, damm, smulor och mer. Vi upptäckte att den inte passade perfekt på tangentbordet och inte heller täckte alla tangenter. Kanske är det bättre än inget tangentbordsskydd alls, men om det här är något du verkligen bryr dig om så är det förmodligen bättre att köpa ett separat skydd av högre kvalitet som passar mer exakt.

ProCase MacBook Pro 13 fodral

Installationsprocess: Enkel, men inte en engångsaffär

När vi väl packade upp den täckta ProCase krävde det lite installation. Vi fäste den övre delen på toppen av vår bärbara dator och satte den andra halvan på botten. Sedan placerade vi silikonskyddet på tangentbordet, och vi var klara. Den enda varningen? Eftersom bottenstycket tenderar att glida av kan du känna ett behov av att fortsätta krångla med det, bara för att inse att det aldrig kommer att fästas helt på undersidan av den bärbara datorn.

Dess skydd kan i bästa fall karakteriseras som ytligt.

Pris: Billigt, men du får vad du betalar för

Detta fodral säljs för $16,99, vilket gör det mycket till ett budgetalternativ. På en marknad där bärbara fodral varierar i pris med en ansenlig summa, är det uppfriskande att hitta ett alternativ som ProCases MacBook Pro 13-fodral som säljs för ett så rimligt pris, även om det har vissa fel.

ProCase MacBook Pro 13 fodral

Konkurrens: Massor av budgetalternativ

När det kommer till prisvärda bärbara fodral finns det faktiskt ett överflöd av andra alternativ, som vi inte har testat alla. Se7enline Matte Plastic Hard Cover för samma modell av MacBook ($22,99) erbjuder en lika elegant design och ger användbara extrafunktioner som ett skärmskydd, ett tangentbordsskydd och dammpluggar för datorns portar. Fintie Protective Case ($18,99) ger mer hållbarhet, och Kasillo MacBook Pro Case ($11,99) är ännu billigare. Alla verkar erbjuda samma huvuduppsättning funktioner, även om du kanske upptäcker att Fintie Protective Case är det största värdet – det passar bättre på din MacBook och är tillverkat av mer hållbara material av hög kvalitet. Kolla in våra andra recensioner av de bästa MacBook Pro-fodral på marknaden idag.


Slutlig dom

Offrar mycket funktionalitet för ett lågt pris. ProCase MacBook Pro 13-fodralet ger endast extremt lätt skydd för bärbara datorer och sitter inte tätt. Det drar också till sig en röra av damm, fingeravtryck, fläckar och repor på fodralet. Vi skulle rekommendera att spendera lite mer för att få ett mer hållbart fodral som förblir stadigt fäst på din bärbara dator.

Liknande produkter vi har recenserat:

 • Urban Armor Gear MacBook Pro 13-tums laptopfodral
 • Twelve South BookBook V2 MacBook-fodral
 • Incase ICON Ryggsäck

Specifikationer

 • produktnamn

  MacBook Pro 13 gummibelagt hårdfodral skal

 • Produktmärke

  ProCase

 • Pris

  15,99 USD

 • Vikt

  5,3 oz.

 • Produktens mått

  12 x 18,4 x 0,5 tum.

 • Färg

  Svart, Grå, Klarrosa, Klargrön, Kristall, Mörkblå, Frostklar, Glitterrosa, Guld, Lila, Roseguld, Himmelsblå, Blågrön, Turkos, Rosa, Regnbåge, Röd, Silver

 • Kompatibilitet

  MacBook Pro 13 med Retina Display och med/utan Touch Bar (2016 modeller och nyare)