Skip to content

Rise & Fall: Civilizations At War – Gratis nedladdning av PC-spel

27 de juni de 2021
rise and fall 56a1ac973df78cf7726cf483

Rise & Fall: Civilizations At War är ett strategispel i realtid som ursprungligen släpptes 2006 och spelades in under det första årtusendet fvt. Den innehåller en blandning av traditionell strategispel i realtid och spel för första och tredje person. Det fick mestadels positiva recensioner. Två år efter den kommersiella lanseringen släpptes den av Midway Games som freeware med annonser som sponsrats av US Air Force. Här är vad du behöver veta om att ladda ner och spela spelet.

 

Rise & Fall: Civilizations At War Gameplay

Spel för Rise & Fall: Civilizations At War är i första hand ett realtidsstrategispel. Spelare kontrollerar en av fyra forntida civilisationer: Egypten, Grekland, Persien och Rom. Varje civilisation har cirka 20 unika enheter. Det finns fyra typer av resurser som du kan samla för att bygga upp dina civilisationer. Trä och guld används för att bygga byggnader, träna enheter och utveckla uppgraderingar. De andra två resurserna, ära och uthållighet, tjänas under spelåtgärder. Ära ackumuleras när fler enheter eller strukturer byggs. Uthållighet tjänas från hjältenheter under strid när hjältenheter dödar fiendens enheter. Militära enheter faller i en av fem kategorier: kavalleri, infanteri, belägring, special och marin. Enheter har standardstyrkor och svagheter mot fiendens enhetstyper i klippformat, pappers-, saxformat. Ett annat element i militära enheter och strider är att varje enhetstyp också har en hastighet, attack, försvar och räckvidd, vilket kan förbättras genom vissa uppgraderingar och formationer. Införandet av marina enheter möjliggör amfibisk krigföring och marin krigföring utöver landbaserad soldatkrig. Många traditionella strategispel i realtid använder begreppet åldrar för att representera utvecklingen eller utvecklingen av en civilisation. Rise & Fall: Civilizations At War är inte annorlunda men tar en något annan inställning. I stället för att uppgradera din primära basbyggnad, främja din civilisation och få tillgång till ny teknik, enheter, rådgivare och uppgraderingar genom nivellering av hjältenheter. Att erövra ytterligare utposter möjliggör också större arméer men kan lätt tas över av fiender om arméer inte är väl försvarade.

Stiga och falla inkluderar spellägen för enstaka och flera spelare. Enspelarläget möjliggör skärmstrid mot upp till sju datorstyrda motståndare och två berättelsebaserade kampanjer. Varje kampanj är uppdelad i handlingar och kapitel, med en kampanj som följer Alexander den store och hans erövring av Asien. Det börjar med en ung Alexander när han börjar sitt styre och tar spelare genom möten i Grekland, Belägringen av Tyre, hans nederlag mot Memnon och mer. Den andra kampanjen är en fiktiv berättelse som handlar om Cleopatra i Egypten när hon försöker avvisa en romersk invasion av kejsare Octavian. Funktionen som gör Stiga falla något unikt från andra RTS-spel under sin tidsperiod är hjälte-läget, som låter dig styra din hjältenhet från tredje och ibland förstapersonsperspektiv. Detta ger dig direkt kontroll över hjältenheterna, som är det primära sättet att få uthållighet som används för att nivåera upp och avancera civilisationen till nästa ålder. Hur lång tid du kan spendera i hjälte-läge bestäms av hur mycket uthållighet du tjänar.

 

Rise & Fall: Civilizations At War tillgänglighet

Midway Games släppt Rise & Fall: Civilizations At War den 12 juni 2006, efter ett antal förseningar och stängningen av spelets ursprungliga utvecklare, Stainless Steel Studios. I oktober 2008, strax innan Midway förklarade konkurs, lanserades spelet gratis genom en annonsstödd modell sponsrad av USA: s flygvapen. Midway Games som företag finns inte längre och alla officiella webbplatser för spelet togs offline. Fortfarande, Stiga falla finns på flera webbplatser från tredje part. Några av de bättre webbsajterna för spelet listas nedan. En-spelar-delen, inklusive både kampanjer och en-spelare-skärmbilder, är tillgänglig för nedladdning. Att vara värd för multiplayer-spel kan dock vara utmanande eftersom multiplayer-delen ursprungligen var värd genom det nu slutna GameSpy-nätverket. Det är ändå möjligt att spela med ett LAN eller via en LAN-emuleringstjänst. Ladda ner Rise & Fall: Civilizations At War:

  • File Planet
  • MegaGames
  • Moddb (multiplayer)

 

Rise & Fall: Civilisationer vid krig Systemkrav

Eftersom det är ett äldre spel, Rise & Fall: Civilizations At War borde inte ha problem med att köra på dagens datorer.

Minsta systemkrav
CPU Pentium III 1,4 GHz, AMD Athlon 2000+ eller bättre
Bagge 256 MB
Hårddisk 3 GB
OS Windows 2000 / XP eller senare
Grafikkort NVIDIA GeForce3, ATI Radeon 8500 eller bättre med 64 MB RAM
DirectX-version DirectX 9.0b
Rekommenderade systemkrav
CPU Pentium 4, Athlon XP eller bättre
Bagge 1 GB
Hårddisk 3 GB
OS Windows XP eller senare
Grafikkort NVIDIA GeForce FX +, ATI Radeon 9500+ eller bättre med 128 MB RAM
DirectX-version DirectX 9.0b