Skip to content

Så här aktiverar du helskärmsläge i Firefox

21 de september de 2021
Så här aktiverar du helskärmsläge i Firefox

Om du vill ha en distraktionsfri upplevelse när du surfar på internet har Mozilla Firefox ett praktiskt helskärmsläge. Firefox -gränssnittet tar inte upp en betydande mängd fastigheter. Ändå finns det tillfällen där surfupplevelsen är bättre när du tittar på den i helskärm. Att aktivera det är en enkel process. Vi visar dig hur nedan. Informationen i den här artikeln gäller webbläsaren Mozilla Firefox på operativsystemen Windows, Mac OS X och Linux.

Så här aktiverar du helskärmsläge i Firefox

Denna handledning leder dig igenom det steg-för-steg på Windows-, Mac- och Linux-plattformarna.

  1. Öppen webbläsaren Firefox.
  2. För att aktivera helskärmsläge, välj Firefox -menyn i det övre högra hörnet av webbläsarfönstret och representeras av tre horisontella linjer.
  3. När snabbmenyn visas väljer du fullskärm ikon. Det är en kort linje med två pilar som pekar mot motsatta hörn. Du kan se det markerat i bilden nedan. Du kan också använda kortkommandon istället för det här menyalternativet. Tryck på på en Windows -dator F11. Tryck på på en Linux -dator F11. På en Mac trycker du på Kommando+Flytta+F.

    Helskärmsknappen i Firefox

  4. Om du vill avsluta helskärmsläget när som helst väljer du fullskärm eller använd en av tangentbordsgenvägarna en gång till.

    Firefox i helskärmsläge