Skip to content

Så här använder du Google Play Pass

13 de augusti de 2021
GettyImages 578258410 d3b5373612e545c38e618e3e44b6ad5c

Google Play Pass är en betaltjänst per månad som ger obegränsad tillgång till hundratals Android-spel (här är en lista över de bästa Google Play Pass-spelen) och andra appar för cirka $ 5 per månad. Dessa Play Store-titlar är annonsfria och saknar köp i appen, och fler spel läggs till i katalogen regelbundet. Google Play Pass -prenumerationer är endast tillgängliga för användare baserade i USA.

Skapa en Google Play Pass -prenumeration

Registreringsprocessen för Google Play Pass är ganska enkel, och en 10-dagars gratis provversion erbjuds för de spelare och fanatiker som vill prova tjänsten innan de lägger ut några pengar.

 1. Knacka på Play Butik -ikonen på din smartphone eller surfplatta på startskärmen för att starta appen Google Play Butik.

 2. Välj de tre horisontella linjerna Meny ikon i det övre vänstra hörnet.

 3. När utskjutningsmenyn visas trycker du på Play Pass.

 4. Knacka Påbörja gratis provperiod.

 5. Villkoren för din Play Pass -prenumeration visas. Ange dina Google Pay -uppgifter om du blir ombedd och tryck på PRENUMERERA.

 6. Ange lösenordet för ditt Google -konto och tryck på KONTROLLERA.

  Auktoriseringsskärmar för gratis testversion av Google Play Pass

 7. Om registreringen lyckas visas ett bekräftelsemeddelande kort följt av skärmen Welcome to Play Pass. Om du bestämmer dig för att inte behålla din Play Pass-prenumeration och inte vill bli debiterad den första månaden måste du avbryta före 10-dagars provperiodens utgångsdatum.

Så här använder du Google Play Pass

Så snart din prenumeration är aktiv är det dags att utforska det stora biblioteket med Android -spel och -appar nu till hands.

 1. Knacka Play Butik på enhetens startskärm.

 2. Google Play Store lanseras med det nya Play Pass fliken aktiv som standard. Om ditt Google -konto är konfigurerat i rollen som familjechef kan du lägga till upp till fem ytterligare användare till din Play Pass -prenumeration. Tryck på för att börja lägga till Uppstart (ligger högst upp på välkomstskärmen) och följ anvisningarna i familjeplanen.

 3. Fliken Play Pass innehåller alla appar som nu står till ditt förfogande, sorterade efter kategori och popularitet. Om du vill veta mer om en viss app trycker du på dess miniatyrbild.

 4. Appinformationssidan innehåller information om titeln i fråga inklusive förhandsgranskningsbilder och videoklipp, användarrecensioner, antal nedladdningar och mycket mer. Du kommer också att märka att alla appar med en kostnad kopplad har en linje genom Listpris, vilket betyder att det är gratis med din prenumeration. Om du vill prova någon av dessa appar trycker du på Installera.

 5. Realtidsstatus för nedladdnings- och installationsprocessen visas längst upp på skärmen. När installationen är klar trycker du på Öppen för att starta din nya app.

  Google Play Pass -skärmar med knapparna Installera och Öppna

  Alla erbjudanden i Google Play Butik faller inte under din Play Pass -prenumeration. För att undvika oavsiktlig fakturering, se till att kontrollera detaljerna och Listpris innan du installerar en ny app.