Skip to content

Så här använder du iTunes Remote -appen

8 de september de 2021
585bbb3acb11b227491c32b0 5c7c49a2c9e77c00011c83ba

iTunes Remote är en gratis iPhone- och iPad -app från Apple som fjärrkontrollerar iTunes var som helst i ditt hus. Anslut till Wi-Fi och styr uppspelning, bläddra bland din musik, skapa spellistor, sök i ditt bibliotek och mer. Använd iTunes Remote -appen för att strömma ditt iTunes -bibliotek till dina AirPlay -högtalare eller spela musik från iTunes på din dator. Det fungerar på både macOS och Windows. Dessa instruktioner gäller iTunes 9 och senare och enheter med iOS 9 eller senare.

Så här använder du iTunes Remote -appen

Det är lätt att börja använda iTunes Remote -appen. Aktivera hemdelning på både din dator och iTunes Remote -appen och logga sedan in på ditt Apple -ID på båda för att ansluta till ditt bibliotek.

 1. Installera iTunes Remote -appen.

 2. Anslut din iPhone eller iPad till samma Wi-Fi-nätverk där iTunes är anslutet.

 3. Öppna iTunes Remote och välj Konfigurera hemdelning. Logga in med ditt Apple -ID om du blir ombedd.

 4. Öppna iTunes på din dator och gå till Fil > Hemdelning för att säkerställa att hemdelning finns där. Om det inte är det, välj Aktivera hemdelning och logga in med ditt Apple -ID.

  iTunes på en Mac med menyalternativet Stäng av hemdelning markerat

 5. Återgå till iTunes Remote -appen och välj det iTunes -bibliotek du vill nå. Därifrån väljer du att se låtar baserade på spellistor, artister eller album. Eller sök efter musik.

 6. Tryck på en låt i Remote -appen för att spela den på din dator. Du kan pausa, hoppa över och blanda, precis som i iTunes.

  Bläddrar i ett iTunes -bibliotek med iTunes Remote -appen på en iPhone

 7. Om du inte kan ansluta till ditt iTunes -bibliotek från din telefon eller surfplatta, se till att iTunes körs på datorn. Om det inte är det kan din iPhone eller iPad inte nå din musik.

För att ansluta till mer än ett iTunes -bibliotek, öppna iTunes Remote -appen, tryck på inställningaroch tryck sedan på Lägg till ett iTunes -bibliotek. Använd instruktionerna på skärmen för att para ihop appen med en annan dator eller Apple TV.

iTunes Remote -app på en iPhone med inställningar och Lägg till ett iTunes -bibliotek markerade alternativ