Skip to content

Så här lägger du till Safari -genvägar till en iPhone -startskärm

11 de augusti de 2021
smartphone apple technology home gadget mobile phone 1033681 pxhere.com 5c8addbc46e0fb000172efde

Om du använder webbläsaren Safari på en iOS -enhet är det enkelt att skapa genvägar på startskärmen som öppnas direkt till dina favoritwebbplatser. Detta är ett enkelt sätt att snabbt komma åt dina mest använda webbplatser. Så här skapar du genvägar för startsidan på din iOS -enhet. Instruktionerna i den här artikeln gäller alla iOS -enheter, inklusive iPhone, iPad och iPod touch.

Så här lägger du till Safari -genvägar till din iOS -startskärm

Oavsett om du vill komma åt din favoritnyhetssajt, webbmailkonto, börswebbplats eller något annat är det enkelt att skapa en snabb Safari -genväg.

  1. Starta Safari och navigera till en webbplats du ofta besöker.

  2. Knacka på Bokmärke ikonen längst ner på skärmen (den liknar en ruta med en pil uppåt).

  3. Knacka Lägg till på hemskärmen.

  4. Acceptera det föreslagna namnet på genvägen, eller ange ett du gillar bättre och tryck sedan på Lägg till för att spara den nya genvägsikonen på startskärmen.

    Gör en genväg på startskärmen i Safari

  5. Den nya ikonen visas bredvid dina andra appikoner. Om du har många appar kan du behöva rulla igenom flera skärmar för att hitta den. För att använda ikonen, tryck på den för att gå direkt till den sparade webbplatsen i Safari.

Skapa en bokmärkesmapp för webbplatsikoner

Om du vill ha enkel åtkomst till flera webbmärken, upprepa processen för att skapa webbplatser med andra webbplatser och spara sedan alla webbplatsikoner i en mapp. Håll en av ikonerna intryckta tills alla ikoner börjar vicka. Peka sedan på och dra en webbplatsikon ovanpå en annan för att skapa en mapp. Lägg till andra webbplatsikoner i samma mapp genom att dra och släppa ikonerna.