Skip to content

Samsung Galaxy Buds Pro: Pris, lanseringsdatum, nyheter och specifikationer

6 de juli de 2021
galaxy buds pro ef0f4517cfae4b71a3c46e0108b8f527

Galaxy Buds Pro (tidiga läckor kallade dem Buds Beyond eller Buds 2) är Samsungs nyaste öronsnäckor. Trots att de precis lanserade Buds Live i augusti 2020 släpptes detta nya par i januari 2021 och har 3D-ljud, smart enhetsbyte och röstdetektering för Ambient-läge.

Buds Pro i Phantom Silver, Phantom Violet och Phantom Black.

Släppdatum för Samsung Galaxy Buds Pro

Buds Pro-hörlurarna presenterades officiellt vid Samsung Galaxy S21 Unpacked 2021-evenemanget den 14 januari. Fortsätt läsa för alla detaljer. Titta också på Samsung tillkännage dem i Galaxy Unpacked-strömmen (börjar kl. 4:31):

Från och med Galaxy S21 har Samsung övergått till att ta bort laddningskontakten och hörlurarna från att levereras med sina telefoner.

Samsung Galaxy Buds Pro Pris

Galaxy Buds Pro-hörlurarna är tillgängliga från Samsungs webbplats för 199,99 USD. Förbeställningar startade där den 14 januari, följt av detaljhandelspartner och transportörer den 15 januari.

Samsung Galaxy Buds Pro-funktioner

Aktiv brusreducering, även tillgänglig med Buds Live, finns också i dessa öronproppar. Men det här uppgraderade paret erbjuder en bättre upplevelse. Enligt Samsung har de de mest intelligenta ANC-funktionerna från alla äkta trådlösa öronproppar.

När du behöver fokusera på jobbet – eller ställa in från omvärlden för att slappna av – kan du minska bakgrundsbruset med upp till 99 procent, finjustera till önskad nivå.

Med omgivande ljud kan du förstärka närliggande ljud med mer än 20 dB, vilket gör att du kan hålla fokus på vad du lyssnar på och släpper in andra ljud. ANC och Ambient-funktionen arbetar tillsammans så att när du pratar med någon kommer knopparna att sluta avbryta yttre ljud och istället förstärka dem. Automatisk växling är en funktion som låter dig automatiskt växla mellan dina enheter när det behövs utan att behöva bråka med Bluetooth-inställningar, något som är svårt att göra just nu, som när du ringer. Den här funktionen innebär att du kan lyssna på musik på din surfplatta men direkt växla till din telefon när ett samtal kommer igenom. Knopparna ändras till och med tillbaka till den första enheten när samtalet avslutas. Smart! Medan du väntar på ditt nya par kan du titta på den här unboxing-videon. Denna YouTuber fick knopparna genom en pre-release-version som hittades på Facebook Marketplace:

Här är några andra saker som Buds Pro erbjuder:

  • SmartThings Find kan hitta någon av dina öronsnäckor, även när de är utanför Bluetooth-räckvidden (den hittar den senast kända signalen).
  • Tre öronspetsstorlekar för att säkerställa att de passar bra.
  • Röststyrning för att ringa samtal, byta musik, växla mellan Samsung-enheter och aktivera eller inaktivera ANC och Ambient Mode.
  • Använd Buds Together för att ansluta två uppsättningar Buds Pro till din telefon samtidigt.
  • Equalizer-alternativ, som att ställa in ljudet till basförstärkning, dynamiskt, klart osv.
  • Alternativet att blockera beröringar.
  • Vänster och höger ljudbalans för att kontrollera vilket öra som hör mer eller mindre ljud.
  • 3D-ljud för videor så att du kan höra ljud från alla håll.
  • Fånga din röst och omgivande ljud genom att synkronisera mikrofonerna på din Buds Pro och Galaxy S21.
  • Hörselförbättringar för personer med hörselnedsättning.

 

Galaxy Buds Pro Specifikationer och hårdvara

Buds Pro-hörlurarna finns i tre färger: Phantom Black, Phantom Violet och Phantom Silver. De är gjorda av återvunnen plast, stöder Bluetooth 5.0 och har en speltid på 8 timmar (om brusreducering är avstängd). Samsung uppgraderade också designen. För att öka ljudkvaliteten och komforten minskade Samsung kontaktytan mellan öronsnäckorna och örat, och formen gör det lite mindre märkbart i örat. Dessutom integrerade företaget sin Wind Shield-teknik i Buds Pro. Formen och tekniken arbetar tillsammans för att filtrera bort de irriterande vindstörningar vi alla känner till, vilket gör det mycket lättare att använda knopparna för telefonsamtal.

Illustration av Galaxy Buds Pro mic-systemet och Wind Shield-tekniken

Galaxy Buds Pro Specifikationer
Färg: Violett, svart, silver
Högtalare & mikrofon: 2-vägs högtalare (11 mm bashögtalare + 6,5 mm diskant); 3 mikrofoner
ANC och omgivande ljud: ANC: 2 justerbara nivåer; Omgivning: 4 justerbara nivåer; Röstdetektering
Bluetooth-version: v5.0
Batteri: Knoppar: 61 mAh; Fall: 472 mAh; 1 timmars speltid med 5 m snabb laddning
Sensor: Accelerometer, Gyro, Närhet, Hall, Touch, Voice Pickup Unit (VPU)
Mått: 19,5×20,5×20,8 mm, 6,3 g
Speltid: Inget fall: 5 timmar (ANC på), 8 timmar (ANC av)

Fall: 18 timmar (ANC på); 28 timmar (ANC av)

Vattentålighet: IPX7
Material: Material för postkonsument; Återvunnen plast för knoppar och fodral (20%)
Kompatibilitet: Telefoner och surfplattor som kör Android 7.0 eller senare med minst 1,5 GB RAM-minne.

Senaste Samsung Galaxy Buds Pro-nyheterna

Du kan få mer smartwatch / bärbara nyheter från Lifewire. Nedan följer några av de tidiga rykten och de senaste nyheterna kring de nya knopparna.