Skip to content

Schemalägg teamprojekt med dessa interaktiva Gantt -diagram

31 de juli de 2021
gantt 5c00ad0bc9e77c00014d0873

Många mjukvaruleverantörer har moderniserat det klassiska Gantt-diagrammet för att övervaka ett teams projektschema genom interaktiva webbaserade applikationer. I början av 1900 -talet var Henry Lawrence Gantt, ingenjör och företagsledningskonsult, banbrytande för företagseffektivitet genom det berömda Gantt -diagrammet. Sedan dess har Gantt -diagram, som ger en visuell bild av uppgifter som schemalagts över tid, förbättrats avsevärt. De erbjuder synlighet för teamuppdrag, dynamisk länkning till detaljerade uppgiftslistor, kommunikations- och aktivitetsströmmar och bilagor. Projektplanering är en integrerad del av hanteringen av projekt och kräver alltid samarbetsinput från teamet. Onlineverktyg för projektsamarbete gör att team kan skriva in uppgifter och tillhandahålla uppdateringar i realtid var du än arbetar. Var och en av dessa populära projekthanterings- och samarbetsverktyg ger dig mycket flexibilitet att lägga till Gantt -diagramfunktioner i ditt teams arbetsprocesser.

TeamGantt

Vad vi gillar

 • Enkel, anpassningsbar layout.
 • Är alltid synkroniserad och uppdaterad.

Vad vi inte gillar

 • Överflödet av funktioner är överväldigande först.
 • En av de dyrare lösningarna.

TeamGantt är ett exklusivt online Gantt -diagram för att hantera ett helt projektschema. Gantt -diagrammets interaktiva arbetsyta är där du anger uppgifter. Eftersom uppgifter hanteras på Gantt -diagrammet kan du lägga till teamuppgifter. Uppgiftsvyer kan filtreras för att visa pågående arbeten och förfallodagar. Projektgruppen kan redigera och dela Gantt -diagrammet med andra samt lägga till anteckningar, antingen bifogade till uppgifter eller skickas ut via e -post. Dokument och bilder kan bifogas uppgifter och laddas ner för visning. Verktyget ger ett enkelt sätt att se var du står med timmar, projektfrister och resurser i realtid.

Projektledare

Projektledare

Vad vi gillar

 • Exceptionell kundsupport.
 • Perfekt för projekt med mycket stora team.

Vad vi inte gillar

 • Rapporteringsmodul saknas.
 • Enstaka buggar och eftersläpning.

ProjectManager erbjuder ett Gantt -diagramalternativ som enkelt kan anpassas. Du börjar med att lägga till uppgifter och förfallodagar och tilldelar sedan teammedlemmar till uppgifter. Teamet kan komma åt Gantt-diagrammet online för uppdateringar i realtid. Du kan anpassa Gantt -diagrammet hur du vill, och dina teammedlemmar kan bifoga filer och lägga till kommentarer eller anteckningar online. ProjectManager erbjuder också avancerade funktioner för användning med ditt Gantt -diagram om du behöver dem för komplexa projekt.

Atlassian JIRA

Atlassian Jira

Vad vi gillar

 • Stort urval av plugins tillgängliga för att utöka funktionaliteten.
 • Tillåter en hög grad av anpassning.

Vad vi inte gillar

 • Levereras med en brant inlärningskurva.
 • Vissa funktioner känns överdrivna.

Projektteam som använder Atlassian JIRA för mjukvaruutveckling kan använda Gantt -diagrampluggen. Programvaruproblem och beroenden kan visas på en projektflikflik eller användas via Gantt-Gadgets för instrumentpanelen. Du kan hantera synligheten av kritiska vägar och varje version av enstaka eller flera projekt. Ytterligare funktioner inkluderar automatisk omplanering av uppgifter, deluppgifter och beroenden, samt förbättrad länkning för multiprojektberoenden i test- och releasehantering. Exportmöjligheter tillhandahålls för att leverera projektuppdateringar för ledningspresentationer.

Binfire

Binfire

Vad vi gillar

 • Prisvärd plan tillåter obegränsade användare.
 • Mycket lätt att använda.

Vad vi inte gillar

 • Saknar en mobilapp.
 • Begränsade integrationer och tillägg.

Binfires onlineverktyg för projektsamarbete innehåller ett vanligt interaktivt Gantt -diagram och arbetsuppdelningsstrukturer till sex nivåer. Du kan tillämpa ändringar i projektets vy för att flöda till uppgiftsnivåerna, som numreras automatiskt. När ditt projektschema ändras kan du enkelt förlänga eller förkorta uppgifter direkt och skapa eller ta bort beroenden. En korrekt representation av projektschemat, som kan hanteras genom användartillstånd, är alltid synligt för traditionella och virtuella teammedlemmar

Wrike

Wrike

Vad vi gillar

 • Bra stöd för mobila enheter och integrationer från tredje part.
 • Gratis testversion tillgänglig.

Vad vi inte gillar

 • Måste betala extra för vissa funktioner även efter att ha köpt en månadsplan.
 • Rapporteringsfunktionen behöver förbättras.

Wrikes integrerade projektledningsprogram erbjuder ett interaktivt Gantt -diagram med två vyer. Tidslinjevyn utökar enskilda projekt och uppgiftshantering, inklusive dra och släpp-funktionalitet och automatiska uppdateringar. Du kan ställa in beroenden i realtid med enkla justeringar. Resurshanteringsvyn hjälper till att hantera teamscheman och kommunikation. Hantera resurserna och spåra prestanda med den här arbetsbelastningsvyn. Kalibrera om i farten när det behövs. Projekt kan uppdateras från iPhone- och Android -mobilappar.