Skip to content

Stäng av en Out-of-Office Auto-Responder i iCloud Mail

16 de augusti de 2021
2462980011 e3cd998ea0 o Kyle Slattery Off Switch 56a28a165f9b58b7d0cbea7d

När du väl har ställt upp har semesterautosvararen i iCloud Mail tjänat dig bra-och de människor som mailade dig i din frånvaro. Nu, naturligtvis, har den frånvaron gått sin kurs, du är tillbaka i full gång, och det är dags för autosvararen att ta ledighet. Lyckligtvis är det ännu enklare att stänga av ett autosvar för semester och förhindra att nya svar skickas än att konfigurera det i iCloud Mail. (Om du tänkte på en särskilt smart och användbar text för ditt autosvar behöver du inte komma ihåg eller spara den någon annanstans; iCloud Mail behåller den nästa gång du vill att den ska skicka automatiska svar.)

Exempel på semesterreaktion

Till exempel kan du ha en semesterautosvarare inställd som skickar svarsmeddelanden som säger ”Jag kommer att vara från kontoret till den 2 januari. Om detta är en nödsituation, ring 911 (eller min chef John Smith på anknytning 4666). Annars , Jag kommer att svara på din förfrågan när jag kommer tillbaka från min välbehövliga semester på Bahamas. ” iCloud kommer att bevara detta åt dig och du kan använda det igen nästa år.

Stäng av en Out-Of-Office Auto-Responder i iCloud Mail

För att inaktivera ett automatisk autosvar som du har ställt in i iCloud Mail och förhindra att fler utomstående meddelanden skickas som svar på inkommande e-postmeddelanden:

  • Klicka på Visa menyn Åtgärder kugghjulsikon nära det nedre vänstra hörnet i iCloud Mail-webbgränssnittet på icloud.com.
    • Om du inte kan se brevlådelistan och kugghjulsikonen längst ner klickar du på > (Visa brevlådor) nära det övre vänstra hörnet av iCloud Mail, längst upp i meddelandelistan.
  • Välj Preferenser … från menyn som visas.
  • Öppna Semester flik.
  • Se till Svara automatiskt på meddelandet när de tas emot. är inte kontrollerad.
    • iCloud Mail sparar ditt autosvarmeddelande; du kan återanvända den för en senare autosvarare.
  • Klick Gjort.