Skip to content

Systemkrav för Call of Duty Modern Warfare 3

26 de juli de 2021
codmw3 56ab9c2e3df78cf772b55320 5c891cac46e0fb00012c67a8

Call of Duty Modern Warfare 3-systemkraven som listas nedan är både de minimikrav som görs tillgängliga av Activision och utvecklaren Infinity Ward när Modern Warfare 3 släpptes 2011. Detta är de minsta PC-specifikationer som spelutrustning måste uppfylla för att kunna spela spel utan långa laddningstider, grafikstammar eller problem och mer prestationsrelaterade problem. Med mer än fem år sedan spelet släpptes borde de flesta datorer med lågt till medelklass inga problem uppnå specifikationerna. Specifikationerna som beskrivs av Activision inkluderar CPU-krav, operativsystem, RAM, grafikkort och mer.

Om det någonsin finns en fråga om en viss spel- eller icke-spel-PC kan hantera spelet, är det bäst att köra en skanning från CanYouRunIt för att skanna din dators hårdvara och matcha den med det publicerade Call of Duty Modern Warfare 3-systemet krav. Dessutom ger de också rekommendationer om hårdvara som kan krävas för att få din speldator upp till den nivå som krävs för att köra spelet.

 

Call of Duty Modern Warfare 3 Minsta systemkrav

Spec Krav
Operativ system Windows XP / Windows Vista / Windows 7 / Windows 8 / Windows 10
CPU Intel Core 2 Duo E6600 eller AMD Phenom X38750-processor eller bättre
CPU-hastighet
Minne 2 GB RAM
Ledigt diskutrymme 16 GB ledigt diskutrymme
Grafikkort NVIDIA GeForce 8600GT eller ATI Radeon X1950 eller bättre
Övrigt grafikkort / minne Stöd för Shader 3.0 eller senare och 256 MB Video RAM
Ljudkort DirectX-kompatibelt ljudkort
DirectX-version 9.0c eller senare

Call of Duty Modern Warfare 3 släpptes i november 2011 och var ett av de mest populära och framgångsrika spelen i Call of Duty-serien av videospel. Det är den åttonde titeln som släpps i serien och står som det sista spelet i den mycket populära Modern Warfare-berättelsebågtrilogin som startade i Call of Duty 4: Modern Warfare. I Call of Duty: Modern Warfare 3 fortsätter storyn där Call of Duty: Modern Warfare 2 slutade med elitens specialstyrkor, Task Force 141, fortfarande på spår för den ryska ultranationalistledaren Vladimir Makarov. Spelare tar rollen som en elitesoldat i denna arbetsgrupp när konfrontationen mellan USA och Ryssland eskalerar till ett fullfjädrat krig, tredje världskriget för att vara exakt. Många av karaktärerna från de två föregående Modern Warfare-spelen framträder i Modern Warfare 3 men det finns också en mängd spelbara och icke-spelbara karaktärer. Förutom en-spelarens storyline innehåller Call of Duty Modern Warfare 3 ett konkurrenskraftigt flerspelarläge som innehåller dussintals kartor och spellägen för att hålla spelet fräscht och roligt att spela. Multiplayer-läget innehåller också många spelelement och funktioner som ingår i de flesta multiplayer-shooters. Detta inkluderar prestationer och förmåner som delas ut efter ett visst antal dödar eller åtgärder. Dessutom innehåller Modern Warfare 3 ett antal karaktärsklasser för spelare att välja, var och en tar en specifik roll inom laget, såsom överfall, support, prickskytt, läkare och mer. Om ditt system klarar det, men det här.