Skip to content

Tin HiFi T2-hörlurar erbjuder fantastiskt ljud till ett bra pris

24 de juni de 2021
TinT2 d8a1403ad5a64bec9f62290e36206b86

Viktiga takeaways

  • Efter att ha tröttnat på att oroa mig över batteriets livslängd och anslutningsmöjligheter köpte jag nyligen mitt första par trådbundna hörlurar på flera år.
  • Tin HiFi T2 är vackert gjorda, men är långt ifrån den eleganta minimalismen hos Apple-produkter.
  • Jag var imponerad av den utmärkta ljudkvaliteten och det neutrala ljudet från T2, som kostade mindre än $ 50.

Jag ska erkänna att jag köpte Tin HiFi T2 in-ear hörlurar baserat på deras utseende. De har en flerfärgad cyberpunk-stil som är som ingenting annat på marknaden. Men efter att ha använt dem i några veckor kan jag också rekommendera T2 för deras enastående ljud och byggkvalitet. De erbjuder ett fantastiskt och prisvärt alternativ till de plastiga öronsnäckorna som är så vanliga för billigare ljudutrustning. Det här var min första gång som jag köpte trådbundna hörlurar på flera år. Jag äger både Apple AirPods Pro och AirPods Max. Min strävan efter ännu ett alternativ började av frustration. Jag älskar bekvämligheten och friheten som Bluetooth erbjuder, men jag hatar begränsad batteritid och anslutningsproblem. ”Medan AirPods alla är släta kurvor, är T2 en massa flätade kablar och tunga hörlurar.”

Säg adjö till batteriets livslängd

Efter en för många maratonlyssningssessioner under vilka jag var tvungen att rusa för en laddare bestämde jag mig för att jag behövde trådbundna hörlurar. Jag har redan spenderat för mycket pengar på Bluetooth-prylar från Apple, så jag ville hålla nere kostnaderna. De billiga erbjudandena från stora tillverkare som Sony får mycket blandade recensioner. Men sedan slog jag på recensioner av T2, som rekommenderade dem som mer pengar för vad du förväntar dig, och jag var ansluten. Jag tog steget och lade ner mitt kreditkort.

Unboxing T2 var en godbit, eftersom den kommer i en elegant marinblå låda som liknar en liten bok. Efter flera års användning av minimalistiska Apple-mönster blev T2 en chock när jag först hanterade den. Medan AirPods alla är släta kurvor, är T2 en massa flätade kablar och tunga hörlurar. Det är också ett upplopp av färger, med flera olika inkluderade öronspetsar, var och en i sin egen nyans. Efter att ha tillbringat några minuter på att trassla ihop trassliga sladdar (kom ihåg de dagarna) och beundra hörlådans höjd, började jag inse att även om T2 inte är lätt känns det fast och osannolikt att det går sönder. Materialen är en tankeväckande blandning av texturer som är ett nöje att använda.

Ljud, härligt ljud

Det verkliga testet är naturligtvis hur T2 låter. Det korta svaret är fantastiskt. Jag är ingen audiofil, men jag har använt hörlurar i årtionden, och dessa erbjuder utmärkt ljudåtergivning till priset. De kan självklart inte matcha djupet och ljudbilden på $ 549 AirPods Max, men det är verkligen inte en rättvis jämförelse. T2 har ett neutralt ljud som är avkopplande för långa lyssningssessioner. Jag använder mest hörlurarna som bakgrundsljud när jag arbetar. Dessa hörlurar har ingen form av brusreducerande, och till min förvåning fann jag att det var en välkommen lättnad. Tillverkare har i flera år försökt köra hem tanken att brusreducering är en nödvändighet som ett sätt att få dig att uppgradera.

Närbild av de trådbundna hörlurarna Tin Audio T2.

Jag ska erkänna att brusreducering kan vara praktiskt för långa flygresor och vissa andra situationer, men de är svåra för mina öron. Min AirPods Pro avger till exempel ett distinkt ljud när det försöker avbryta externa ljud. Efter en timme av detta måste jag stänga av brusreduceringsfunktionen. Jag lyssnade på en blandning av låtar från Pink Floyds ”Comfortably Numb” till Beethovens ”Ninth Symphony” och blev imponerad av ljudkvaliteten. Rocklåtarna saknade den kraftiga basen som du får på andra hörlurar, men det betydde att jag kunde höra några av de andra tonerna mycket bättre. Bäst av allt, det var fantastiskt att ta ut T2 ur paketet och helt enkelt ansluta den till hörlursuttaget på min MacBook Pro istället för att fiska med Bluetooth-inställningar. Naturligtvis saknar de flesta elektronik som nyligen tillverkats en hörlursport, så du kan behöva ponny för någon form av adapter. Jag behövde inte oroa mig för ständiga påminnelser om att batterierna i mina hörlurar var slut på juice. Ibland är enkelt det bästa.