Skip to content

Tips för sms som undviker dataplaner

14 de september de 2021
GettyImages 558946397 594822905f9b58d58ac71444

Du kan göra mer med textning (eller SMS) än att skicka korta meddelanden till vänner. Om du betalar för en sms-plan eller textmeddelanden ingår i din plan behöver du kanske inte mobilwebben, som består av webbläsarbaserade internettjänster som nås från mobila enheter som smartphones, och påverkar dataanvändningen. Använd istället textmeddelanden. SMS från en mobiltelefon är en del av ett mobilsamtalssystems Short Message Service (SMS). Att skicka en text använder inte datatillägg, men om inte SMS ingår i en månadsplan kan det bli en liten avgift för varje text.

Uppdatera din Facebook -status med text

Vad vi gillar

  • Behöver inte en internetanslutning för att uppdatera Facebook -status.

Vad vi inte gillar

  • Måste ställa in Facebook -texter och lägga till ett mobiltelefonnummer.

Om du är en del av det sociala nätverkets dille och Facebook finns i din repertoar, var inte bunden till din dator för att uppdatera din status för vänner och kollegor. I stället för att komma åt Facebook i en webbläsare för att lägga upp en uppdatering, lägg upp en statusuppdatering via text. Registrera dig för den kostnadsfria Facebook -texttjänsten, och du är klar.

Mobil mikrobloggtjänst på Twitter

Hög vinkel över text på träblock över bordet

Vad vi gillar

  • Lägg till ett mobilnummer för att få tillgång till fler säkerhetsfunktioner.

Vad vi inte gillar

  • När flera Twitter -konton är länkade till samma telefonnummer kan du inte välja vilket konto som kan redigera aviseringsinställningar.

Det är svårt att prata om internet utan att Twitter dyker upp på radarn. Webbplatsen, som började som en gratis mikrobloggtjänst för datoranvändare, har expanderat till textmeddelanden, så att användare kan skicka och ta emot tweets via SMS. Registrera dig med Twitter för tjänsten och skriv sedan dina tweets.


Ange tävlingar

Quality Achiever Award Ribbon

Vad vi gillar

  • Det är så lätt!

Vad vi inte gillar

  • Vet inte om tävlingar är legitima eller säkra.

Textmeddelanden är ett av de mest populära sätten att ange lotter. Du behöver inte vara på en dator eller använda en smartphones mobila webbläsare för att komma in i tävlingar. Om du är ute och om en tävling passar dig, skriv för att skriva. Vissa tävlingar meddelar dig inom några sekunder om du har vunnit.

Mejla en mobiltelefon

E-postikon gjord av gem med bredvid en telefon som representerar e-postbilagor

Vad vi gillar

  • Snabbt och enkelt sätt att skicka ett snabbt mejl.

Vad vi inte gillar

  • Måste veta vilken operatör text-e-postmottagaren använder.

Även om varken du eller personen du kontaktar har konfigurerat e -post på din mobiltelefon, har din mobiltelefon en e -postadress som börjar med telefonnumret. Text till den från din telefon precis som om du skulle skicka ett e -postmeddelande från din dator. Du kan också vidarebefordra e -postmeddelanden till adressen. Ett e -postmeddelande som skickas i ett textmeddelande är uppdelat i flera korta texter.

Handla ett inteckning

Par på möte med finansiell rådgivare

Vad vi gillar

  • Spara eventuellt med lägre priser och avgifter.

Vad vi inte gillar

  • Det kan vara svårare att få hjälp.

Många webbtjänster erbjuder varningar via SMS. Om du letar efter förmånliga bolåneräntor kan du registrera dig för dagliga textuppdateringar från Quicken Loans. Du får ett textmeddelande varje dag med aktuella bolåneräntor, kampanjer och lotterier.