Skip to content

Titta på Netflix på Google Nest Hub

6 de juli de 2021
netflixgooglehub 26130e0071fd4e5697ac217e23ef7fa8

Att få Netflix på dina Hub-skärmar ger dig en enorm mängd innehåll till din smarta skärm, något som Amazon-användare inte kan (ännu) göra.

Om du är som många Google Nest Hub-ägare använder du din Google Assistant-drivna smarta skärm i köket för att ställa in timers, titta på recept på YouTube och kanske till och med titta på lite Hulu medan du bakar. Nu meddelade dock Google att du kan titta på Netflix på Nest Hub och Nest Hub Max.

Titta ännu mer: Netflix är fortfarande den stora spelaren i strömmande media och tillför enormt 16 miljoner nya abonnenter under den senaste pandemin. Det har också massor av innehåll och släppte 371 nya originalserier och filmer bara under 2019. Det är många saker du kan titta på medan du lagar middag. Att lägga till tjänsten till Nest Hub är också en kupp för Google, eftersom Amazons smarta skärmar ännu inte kan strömma Netflix.

Hur det fungerar: Google säger att när du länkar ditt Netflix-konto i din Google Home-app kan du be det att spela vad som helst från den tjänst du vill ha. ”Hej Google, spela The Witcher, ”ger dig Geralts TV-äventyr, medan” OK Google, öppna Netflix, ”låter dig bläddra igenom tillgängliga videoklipp och titta på. Du kan pausa, spela eller hoppa framåt med din röst eller till och med använda snabba gester på navet Max för att pausa och spela upp din video.

En snabb varning: Vi kunde inte få Netflix att fungera på vårt ursprungliga Google Home Hub (den tidigare generationen av Googles smarta skärm), så din körsträcka kan variera om du inte har en Nest-märkt enhet.

Slutsats: Fler shower att titta på i köket kan bara vara bra när vi alla söker efter och utforskar vår kulinariska sida. Netflix ger massor av innehåll till bordet, vilket gör Googles smarta skärmar kanske mer användbara i köket än Echo.

Via: The Verge

Läs mer om Google Nest Hub