Skip to content

Vad är Amazon -skåp och nav?

11 de augusti de 2021
amazon lockers and hubs 4154922 c505881551204fccbe0b0d9bb37281ac

Amazon Locker erbjuder en säker plats att förvara föremål när du inte vill att paket ska lämnas utan uppsikt hemma eller på kontoret efter att de levererats. Du väljer skåpets plats under kassan. Väl i ett skåp skickar Amazon ett e -postmeddelande med mer information om skåpet, till exempel de gånger du kan komma åt det och koden du behöver för att öppna det. Amazon Locker löser problem kring obevakade föremål genom att tillhandahålla en säker plats för leverans. Innan Amazon Locker kunde många saker drabba levererade varor; de kan bli stulna, skadade av vädret eller öppnade av fel familjemedlem (det kommer födelsedagsöverraskningen). Amazon -skåp finns i närbutiker, postcentra, livsmedelsbutiker, bensinstationer och mer, och du kan välja en plats som passar dig.

Amazon Hub skiljer sig lite från Amazon Locker, men inte mycket. Även om Amazon Locker -platser är värd för olika tredje parter är Amazon Hubs endast tillgängliga i lägenhetskomplex. För att ta reda på om din lägenhet är värd för sin egen Amazon Hub, kontakta byggnadens förvaltningsbolag.

Hitta och konfigurera Amazon Locker och Amazon Hub

Skärmdump av en sökning efter en Amazon Pickup Location

För att få en framtida leverans skickad till Amazon Locker eller ett nav i ditt lägenhetskomplex, måste du hitta en utmärkt plats nära dig och lägga till den i din lista över leveransadresser. Platsen du väljer behöver dock inte nödvändigtvis vara nära ditt hem. Det kan vara nära din arbetsplats eller någon annan plats du besöker. Du kan lägga till flera skåpplatser, så överväg att skapa några nu. Så här hittar du Amazon Locker och Hub -platser och lägger till dem i din adressbok:

 1. Gå till www.Amazon.com och logga in.
 2. Rulla ner till botten av valfri sida och klicka Hjälp.
 3. Rulla ner igen och i Hitta fler lösningar rutan typ ”Hitta en Amazon Locker nära mig” och klicka .
 4. Klick Hitta ett Amazon -skåp i ditt område.
 5. Klick Sök efter ett skåp.
 6. Fyll i sökkriterierna och klick Sök. (Vi använde vårt postnummer.)
 7. Om det finns ett skåp nära dig klickar du på Välj i listan för att välja den. Du kanske ser flera.
 8. Det nya skåpet visas i din lista över sparade adresser.
 9. Upprepa dessa steg för att lägga till fler skåpplatser.

Använd Amazon Locker och Amazon Hub

Skärmdump av konfigurerade Amazon pickup -platser

För att få ett paket levererat till en Amazon Locker eller en Amazon Hub måste du först göra en beställning. När du har en vara i din kundvagn:

 1. Klick Fortsätt till utcheckningen.
 2. Välj en leveransadress sida, hitta avsnittet med titeln Dina hämtningsplatser. (Du ser detta bara efter att du har lagt till en Amazon Locker -plats.
 3. Klicka på skåp plats du har lagt till och klickat Använd denna adressen.
 4. Om detta är din första leverans till en Amazon Locker -plats ombeds du att ange din kreditkortsinformation om igen. Klick Bekräfta kortet.
 5. Klick Använd denna betalningsmetod.
 6. Klick Lägg din beställning.

Hämtas från Amazon Locker eller Amazon Hub

Exempel på en ny Amazon Hub

Som med alla Amazon -beställningar får du ett e -postmeddelande som bekräftar ditt köp. Inkluderat i det e -postmeddelandet är en annan post som går ungefär så här ”Din beställning kommer att levereras till Amazon Locker -platsen du valde. När den kommer kommer du att få ett e -postmeddelande med en upphämtningskod och instruktioner om hur du hämtar ditt paket. En upphämtningskod kommer att skickas för varje paket som levereras till skåpet. ” Vad den inte säger är att du har tre dagar på dig att hämta ditt paket eller så skickas det tillbaka till Amazon, så håll utkik efter framtida korrespondenser. När det e -postmeddelandet har kommit följer du instruktionerna för att hämta ditt paket. I allmänhet går processen så här:

 1. Klicka på länk i e -postmeddelandet för att få vägbeskrivningar till skåpet.
 2. Anteckna koden; du behöver det för att öppna skåpet. Denna kod kan också komma via SMS om du har registrerat dig för detta.
 3. Kör till skåpet och hitta det gula Amazon -skåpområdet.
 4. Använd kiosken för att skriv koden du fått och all annan nödvändig information.
 5. Skåpet som innehåller ditt paket kommer att dyka upp. O skriv det för att hämta ditt paket.

Begränsningar och krav för Amazon Locker

Skärmdump av Amazon Locker -platser.

Det finns några saker att vara medveten om när du använder Amazon Locker och Amazon Hub. Det första är att Amazon Locker -platser expanderar snabbt, så även om du inte har ett skåp nära dig just nu, kolla kartan igen om en månad. Det kan finnas ett skåp nära dig då. Vid beställning måste varan:

 • Väg mindre än 20 kg
 • Var mindre än 19 x 12 x 14 tum
 • Säljs eller uppfylls av Amazon.com
 • Värderas till mindre än $ 5000
 • Innehåller inga farliga material
 • Var inte en prenumerera och spara objekt
 • Innehåller inte varor som skickas från andra länder
 • Innehåller inte artiklar för leverans av släppdatum

Angående kostnad, leverans och returer:

 • Det finns ingen avgift för att använda ett Amazon Locker men standardfrakt och GRATIS frakt kan vara otillgängliga på vissa Amazon Locker -platser.
 • Leverans samma dag och leverans en dag är endast tillgänglig i utvalda områden.
 • Om Amazon Locker -platsen är full visas den gråtonad på Amazon -kartan. Du kommer inte att kunna skicka dit under kassan.
 • Du kan returnera ett objekt till en Amazon Locker -plats. Koden du behöver för att öppna skåpet blir tillgänglig när du skriver ut retursedeln.
 • Dina föremål kommer att finnas i sitt eget skåp. Ingen annans föremål kommer att finnas i det skåpet.