Skip to content

Vad är Apple One?

15 de juni de 2021
what is apple one 5115128 bebbd8e7d92844bc82dd80bc0082cd6d

Apple One-prenumerationen samlar ihop upp till sex Apple-tjänster i en prenumerationsplan för ökad bekvämlighet. Beroende på vilken Apple One-bunt du väljer kan du njuta av Apple Music, Apple TV +, Apple Arcade, iCloud, Apple News + och Apple Fitness + för en fast månadsavgift, vilket ger dig tillgång till många fantastiska underhållningsfunktioner och mer.

 

Vad är Apple One?

Apple One är en allt-i-ett-prenumerationstjänst tillgänglig för Apple-användare, inklusive iPhone och iPod touch med iOS 14 eller senare, iPad med iPadOS 14 eller senare, Apple TV med tvOS 14 eller senare och Mac med macOS Big Sur 11.1 eller senare. Du behöver inte äga alla dessa enheter för att kunna njuta av en Apple One-prenumeration, där användare kan välja och välja hur de använder tjänsterna. Tanken bakom Apple One är att den samlar alla dina favorit Apple-baserade prenumerationer i en plan, vilket gör det billigare för dig och bekvämare att hantera. Både individuella planer och familjeplaner är tillgängliga beroende på dina behov. Apple One är en rival till olika andra tjänster som Spotify, Peloton, Netflix och DropBox. Bekvämligheten här är att du prenumererar på en plan snarare än att behöva hantera flera olika konton.

 

När släpptes Apple One?

Tillkännagavs vid Apples evenemang i september 2020 var lanseringsdatumet för Apple One den 30 oktober – strax efter iPhone 12-utgåvan. För att registrera dig, gå till Apple One-webbplatsen och klicka Prova Apple One gratis. Nya prenumeranter kan njuta av en månads gratis testversion av Apple One.

 

Apple One Detaljer

Här är alla detaljer om Apple One-prenumerationstjänsten, inklusive priset.

Plannamn Enskild Familj Premiärminister
Pris per månad 14,95 dollar $ 19,95 29,95 dollar
Vem kan använda det 1 person Upp till 5 andra personer Upp till 5 andra personer
Vad du får Musik, TV +, arkad, iCloud 50 GB Musik, TV +, arkad, iCloud 200 GB Musik, TV +, Arcade, iCloud 2TB, News +, Fitness +
Vem är det för Ensamma användare Familjer Avancerade användare som behöver mer lagringsutrymme och vill ha hela Apple One-upplevelsen

 

Anmärkningsvärda Apple One-funktioner

Vid första anblicken är Apple One största styrka dess bekvämlighet. Om du redan prenumererar på några olika Apple-tjänster är det vettigt att konsolidera dem och betala en månadsavgift, vilket eventuellt kan vinna mer för dina pengar. Om du är ny inom Apple-tjänster är detta ett utmärkt tillfälle att se vad som finns tillgängligt. Här är en sammanfattning av de olika tjänster som finns tillgängliga via Apple One. Apple News + och Apple Fitness + är endast tillgängliga på Apple One Premier-planen.

  • Apple Music. Apple Music är Apples rival till Spotify. Det låter dig strömma obegränsat miljoner olika musikspår. Det erbjuder också Apple Music Radio som låter användare skapa radiostationer i Pandora-stil. Det har också omfattande curationsfunktioner, så du rekommenderas regelbundet spellistor fulla av musik som bör tilltala dig baserat på vad du har lyssnat på tidigare.
  • Apple TV +. För att inte förväxlas med hårdvaruprodukten – Apple TV – Apple TV + är Apples streaming-TV och filmplattform. Det erbjuder originalinnehåll som The Morning Show, Snoopy in Space, Ted Lasso och filmer som Greyhound och On the Rocks.
  • Apple Arcade. Apple Arcade är en speltjänst för spel som erbjuder hundratals spel i App Store helt gratis. Spel inkluderar ChuChu Rocket! Universe, Pac-Man Party Royale och mycket mer. Det fungerar för både iOS-baserade plattformar och Mac.
  • iCloud. iCloud är Apples molnlagringstjänst som gör att du kan lagra filer i molnet för säker hämtning var du än är. Beroende på vilken plan du väljer har du tillgång till 50 GB, 200 GB eller 2 TB lagringsutrymme.
  • Apple News +. Apple News + erbjuder tillgång till hundratals tidningar och tidningar varje månad och är en streamingtjänst för dem som älskar att hålla jämna steg med de senaste nyheterna och ledningen. Den innehåller personliga rekommendationer och nyheter om nyheter, samt läsning online och offline.
  • Apple Fitness +. En konkurrent till Peloton, Apple Fitness + erbjuder timmar av träningspass tillsammans med träningsspårning och jämförelse av prestanda.